Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem ve fazi stehovani do novyho bytu s balkonem.
Vetsinu tezkejch veci mam jeste ve starym byte vcetne pestu.
Tak nechci stehovat 3 odrostly kytky , i jedna bude problem v ty zime a pres cely mesto , krome toho mam cas a se seminkama chci setrit.
Nevim kdy me to kamos odveze dodavkou , muze to byt klidne az za mesic a pul.
Par veci uz tam mam prevezeny ale bydlet tam jeste nemuzu kdyz vsechny dulezity veci mam jeste ve starym byte.
Nevyklicene seminko zasazeno 17.1- ve ctvrtek 9 h.
Semenacek vykoukl raketovou rychlosti z hliny 19.1- v sobotu vecer kolem 18 h.
Semenacek proziva svuj prvni den zivota 20.1 - nedele rano.
Idealni podminky , ted mam konkretne na mysli tu spravnou teplotu , vlhkost a podle me i to zapnute svetlo , delaji vazne zazraky. Hllavne ovsem to teplo ....bez tepelne podlozky by bylo seminko v teto dobe jeste tutove v zemi.
Nemuzu opemenout tez ani genetiku.
Naposledy upravil Madical-Strains 20-01-2019 v 08:09 AM
Hele presne jak kluci pisou, pokud je to regular, tak bych urcite vysadil vic seminek, u vetsiny strainu se ukaze pohlavi jiz v rustu cca okolo pateho tejdne. Neco jsi psal o mrazaku, seminka by mely byt v lednici ne v mrazaku. A cidlo toho termostatu bys mel mit az v tom parniku a idealne nemit parnik primo na te podlozce. Ma vysokou povrchovou teplotu, je lepsi to mit necim vydistancovany. Osobne to mam na sololitu asi 3cm nad podlozkou, jinak ta podlozka likviduje koreny.
Původní příspěvek od M@gicWeeD Hele presne jak kluci pisou, pokud je to regular, tak bych urcite vysadil vic seminek, u vetsiny strainu se ukaze pohlavi jiz v rustu cca okolo pateho tejdne. Neco jsi psal o mrazaku, seminka by mely byt v lednici ne v mrazaku. A cidlo toho termostatu bys mel mit az v tom parniku a idealne nemit parnik primo na te podlozce. Ma vysokou povrchovou teplotu, je lepsi to mit necim vydistancovany. Osobne to mam na sololitu asi 3cm nad podlozkou, jinak ta podlozka likviduje koreny.
Ahoj
1.-Ano vim ze existuji dva tabory , jeden pro dlouhodbe uskladnovani doporucuje mrazak a druhy tabor lednici. Je to stejne jako u susiny.
Ja preferuji mrazak k dlouhodobemu ukadneni z toho duvodu ze uz to mam vyzkousene ze v mrazaku neztraci klicivost i po 2 letech vyklicily 9 z 10 seminek pro Out.
2.- Ja si dobre uvedomuji ze je mnohem efektivnejsi zasadit vice semen.
Ja mam sve duvody proc jsem dal jen jedno seminko a jeste k tomu na idoor fakt vubec nespecham Mam zasobu tintury pro lecbu minimalne na 1 rok.
Tak proc plytvat seminky?
3.-Cidlo samozrejme mam uvnitr propagatoru , jak pises , primo pod kvetinacem.
4.-Tu podlozku jeste zvazim , jinak dno parniku oddeluje kvetinac od tepelne podlozky.
Kdybych dal jeste dalsi podlozku tak musim dat cidlo nahoru te podlozky pod kvetinac a vysledna teplota by byla pravdepodobne zase stejna. Nebo se pletu ?
Krome toho uz sem v tom parniku zakorenoval 2x klony , bylo to primo v parniku na dne a parnik primo na tepelne podlozce a korinkum ani klonu to neublizilo a to jsem mel nastavenou teplotu dokonce 28C.
Ale jak pisu tu podlozku zvazim !
Dnes , jsem mezi kvetinac a dno propagatoru vlozil alespon nejakou ochranu korinku pred teplotou od Air-podlozky. Je to kuchynska tlusta uterka nasakla vodou, voda tam slouzi k udrzeni teploty kdyz termostat vypne tepelnou podlozku a prestane topit , tak si kvetinac bere teplo z ohrate vody z uterky.
Dnes by me mely prijit tyhle specielni textilni kvetinace co jsem si objednal minuy tyden.
Mely by byt specielni v tom ze jsou udajne velmi pevne , daji se prat na 40C a pri zalivce neproteka voda skrz steny ale pouze dnem.
Ten termostat je pod kvetináčom na tom drátiku, čo spod neho trčí, alebo kde? Tá tepelná podložka /fólia/ vyzerá ako fóli, čo sa dáva pod vyhrievané parkety. Máš to z growshopu? Rozmýšľam, že by bol vhodný nízkopríkonový ohrievací kábel z akvarka. Ten by som zasypal pieskom, alebo jemným keramzitom a na to umiestnil kvetináč, alebo misku s klonmi, či semenami.
Ten termostat je uplne mimo pestebni skrinku , ten bilej dratek pod kvetinacem je jen cidlo od toho termostatu.
Tu tepelnou podlozku mam z akvaristiky, tusim ze se pouziva se pod sterk k jesterkam .
Ano, pisek , perlit je urcite dobrej napad , o tom se mi uz zminoval Magicweed.
Semenacek se dost za ty 3 dny vytahnul, tak jsem ho musel priblizit ke svetlu o cca 15 cm. No kdyby se vytahoval dal, dam ho pod vero.
Az dneska mi prisly konecne 8x 11l textil. kvetinace Aqua Breathe
Uvidime jak se bude kytickam v nich darit.
Hledam nejaky rost co bych pouzil nad ppodmisky aby nesedel kvetinac primo v nich ale byly lehce nad kvetinacem. Zatim sem nic kloudnyho v okoli Prahy nenasel.
Pletivo poplastovane svarovane neprodavaji bohuzel na metry.
Nebudu se s tim tak srat
Neni to vubec idealni pod tou obycejnou ledkou v tom predpestu , moc se to vytahuje a navic se nezvetsuji listecky.
Šup pod Vero , do stanu 120W 105 cm od vrcholku.
Pridal jsem i jedno seminko Super-Skunk femku pro souseda, ukecal me, zitra nebo pozitri si ho ale odnese , az si koupi domu osvetleni.
Nepotrebuješ rošt - normálne do misky naukladaj malé kamene - v stavebninách alebo obi kúpiš 25kg vrecko za 2-3 eurá, iba ich opláchni vodou a poukladajte na podmisku a na ne polož kvetináče. Ja som týmto vreckám nemohol prísť na chuť, mal som RootPouch. Hlavne ich použi ako finálny kvetináč, lebo z nich niečo presadiť je utrpenie.