Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Při dnešní slunné neděli jsem se vydal na obhlídku...Superskunk vypadá zdravě..Po prostříhání dolních pater se krásně rozrostl, a proto budu muset vybudovat nový typ "fóliovníku"...Bude do tvaru "U", kde volná část bude směřovat směrem k zahradě a tak budu mít k Ss volnější přístup...A to Akáčko, lidičky!!...to mi dělá takovou radost..Ta vůně, ta "zdravost"... Všechny větve jsem ohnul směrem OD skla..Listí jsem prostříhal..Bylo ho fakt hodně...už se těším na to mlíčko...

Naposledy upravil Wevi 18-06-2007 v 08:35 AM

Old Post 17-06-2007 v 11:29 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

heh ty se stim moc neparas... ja osobne listy nechavam tak..mozna trosku prostrihnu az v dobe kvetu..jo a chci se zeptat..ma to cenu z toho uz ted delat mliko?ma to nejake thc vubec?? jiank moc pekne kyti..tak at rostou..k+

muj 1.outdoor 2007

Old Post 20-06-2007 v 19:40 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Tak letos jsem mlíkoval už celkem třikrát z AK48...A rozhodně to stálo za to..
poprvé - čajovna, smíchy, mladá totálně vypálená:-D
podruhé - se mi ani z toho stavu nedokázal postavit:-D
potřetí(viz foto nahoře) - tak tohle mlíko bylo zatím nejlepší...ráno v deset jsem ho vypil a ještě k večeru jsem to nedával..Koupal jsem se v řece a fakt to doporučuju,...Ponořil jsem se a poslouchal zvuky vody...
shrnutí - určitě to má cenu...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 21-06-2007 v 09:05 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

tak to je drsne a do jakeho mnozstvi mlika jsi to dal???

muj 1.outdoor 2007

Old Post 21-06-2007 v 13:06 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

tak tu kupu, co vidíš, tak tu jsem rozdělil na půl...Z jedné jsem chtěl udělat bábovku, ale tu jsem podělal...jak jsem se snažil ty listi v másle vyluhovat, tak se to máslo zdrclo a ta syrovátka byla fakt nechutně hnusná(nedoporučuju České MÁSLO,ale klasické Moravskéé.Ale vyzkoušet se musí všechno, aby člověk získal zkušenosti)..No a ta druhá půlka byla v mlíku...Dal jsem litr mlíka, vařil hoďku a půl a zbylo mi 0,3 dcl..Fakt se to brutálně vypařuje to mléko...Určitě s tím budu příště dopředu počítat, protože jsem chtěl zmlíkovat i přátele, ale prostě nezbylo....

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 22-06-2007 v 23:03 PM

Old Post 21-06-2007 v 19:24 PM
demosk8
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

hehe ok..diky moc..at rostou..

muj 1.outdoor 2007

Old Post 22-06-2007 v 10:55 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 17

tak jsem dnes vyrazil na obhlídku mých dvou krásek....Vyjel jsem si na kole...Krásný den dnes je...Sice nesvítí sluníčko, ale přesto je krásně...
Když jsem přijel na zahrádku, dostala mě vůně, která se line jak ze skleníku, tak z fóliovníku...Akáčko má už 150 cm...Ošmikal jsem větve, které se dotýkaly okenic...A zaštípl jsem snad všude, kde to šlo..Poohýbal jsem to kolínkama...Kýtí si zase může růst JAK CHCE jeden dlouhý týden, než opět přijede Wevi, který ji bude muset zase usměrnit, páč ta potvůrka je čím dál tím rozmalenější...já říkám: "ROSŤ(no to je teda výraz pro rozkazovací způsob jako prase) DO ŠÍŘKY!!"...Ona neee...Ona do výšky...
Ss je v nově udělaném fóliovníku a hoví si tam holka...zespodu to tam pěkně větrá.....Má více místa....Vypadá zdravě...Fotoupdate příští týden, protože někdo z mojí milomilované rodiny vytáhl baterky z foťáku a já to zjistil až několik kilometrů od domova....

Šňupací tabáček

Old Post 22-06-2007 v 16:54 PM
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdar Wevi, to je teda čoud. Ty se s tim stříháním opravdu nepáráš, ale co já jsem vždycky venek stříhával, bylo pokaždý na hafo mlíka a rostlince to nijak neuškodilo. Zvlášť pokud je to skleník a každý ostříhání přece jen trošku zbrzdí růst do vejšky což se může ve finále hodit
Nejvíc mě pobavilo, jak sis vyhrál s plánkem místa, to je fakt dobrý. Komunisti slepí blbí... Ještě napiš adresu a pošli to cajtům do centrály, ať nemaj práci Ba ne, jasně, že je to v klidu.
Tady můžou ostatní pěstitelé hezky vidět, jak je příjemný číst uspořádaný thread o pěstění, kterej dává hodně doplňujících informací o celý akci, ještě v pěkným slohovým stylu. Je to pak jak sledování filmu, ne jen milion detailních fotek kytek a tak..
Hezký, jen tak dál

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 24-06-2007 v 12:28 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Obecné Mlíčko Příspěvek č. 19

tak jsem opět vařil mlíčko...no masaker lidičky....Měl bych to ale omezit..Dělá mi to výplach v palici..
Nebo bych radši měl něco upéct...Ta chuť toho mléka je sice dobrá, ale čeho je moc, toho je příliš...

Šňupací tabáček

Old Post 26-06-2007 v 11:41 AM
Wevi
Stálý Člen

Nápad Recept!! Příspěvek č. 20

Přikládám svůj recept na mléko....Kdyby někdo měl zájem...

1) listí převařím tak 5x ve vodě...Pak už to většinou má takovou tu slaboučko nazelenalou barvu - hlavně, že se zbavím hnusů......Jednou při této proceduře jsem našel ve starších listech můru a mouchu..pak jsem si myslel, že kvůli toho to má takové grady:-D...ale určitě víte, že teď kecám..
2) pak to prásknu do mlíka...Vařím na mírném ohni za stálého míchání...Kolik mlíka??podle toho, pro kolik lidí to dělám..Dva litry pro čtyři lidi??Asi..Vyvaří se asi tak litr- litr a čtvrt..vždycky si říkám dost už mlíka, je tam toho hodně a pak lituju, že jsem tam nedal více...
3) po 30 minutách tam dám smetanu...Smetanu ke šlehání...teď nevím přesně ten obsah tuku...12%??
4) pak si roztopím v horké lázni máslo...Po roztopení vyjmu(no to je název) syrovátku..takový ten vrchní hnus..VŠICHNI VÍME:-)
5) okolo té hodinky vaření začnu dávat máslíčko...Po trošičkách....Podle chuti..Ne každý má rád moc mastné mléko...nedělá mu to dobře..Tak se vždy zeptám kolektivu a podle toho...
- vložím celou skořici..lepší je celá, protože práškovitáá leze mezi zuby a celá se prostě jen vytáhne a může se vyhodit a ta chuť mléka je vynikající...
6) pak cukruju..Opět podle chuti..většinou ale málo..Protože potom si to může dochutit každý jak chce..
7) okolo té jeden a půl hodinky vaření přidám nějaký sladký likér, koňak...Není nutnost...ale ta chuť je pak skvělá..
8) po dvou hodinkách vypnu a přecedím...výsledné mléko rozliju do hrníčků a můžu podávat...někdo si může ochutit grankem..Ale je to škoda...Jde přece si to vychutnat a né to přesladit..
9)a pak po půlhodince se poddávejte návalům horka, smíchům, křečím......

doporučení...nemyslete si, že když je to taaak dobré, že toho můžete vypít hodně..mnoho lidí si už takhle nabilo hubu...i já...pak jsem ležel v autě a měl jsem hlavu v šílené pozicia spal několik hodin...opravdu je lepší vypít hrníček- počkat...ale většinou jsou to mordy největší..fakt na to pozor....

A to je tak vše drazí kuchtíci...Dobrou chuť ...

Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 04-07-2007 v 09:12 AM

Old Post 26-06-2007 v 13:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás