Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to papaja:už je přepnuto na 12/12 a nepřipadá mi,že by nechtěla kvést,už jsem začal aplikovat superbud a změnil dávky hnojiva a frčí to jak sviň,tak uvidíme,kdo bude mít pravdu ,ale vyvracevat ti nic nebudu
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mno netvrdím , že z toho nebude nic to ne..ale počítej s dlouhým květem..přece jenom to má ty sativový geny z Afriky a kvete dlouho a dlouho..no nic aspon se zase něco přiučíš...off topic neměl by jsi ten superbud?
superbud mam,ale nevim kolik mi toho zbyde,tak 5-10 ml,to jest na jednu kytku,tak mi kdyždat napiš PM,jo a ještě k toku květu,dá se částečně urychlit periodou 8/16,tak to možná zkusim,když to bude moc pomalí....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
takže už to frčí do šišek,včera jsem odštípal spodní větvičky s mikropaličkama tak to vochutnám,už se moooc těšim,jinak padla další dávka SUPERBUDU,tak jsem zvědav na ten předraženej zázrak
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
kde na ty hnojiva berete prachy? ja sem ted rozjel matkarnu uz mam 20cm ale NEVIM co s tim dal a kdyz koukam na ceny tech hnoju tak si rikam ze to radsi necham nekde v kukuřici a do konce prazdnin na to zapomenu....
BTW: potřebuju od nekoho z vas vysvetlit princip bubbleru (jsem trochu pomalejsi) kdyz to mam naplneny po okraj a mam do toho zavedenou hadicku se vzduchem tak jak to vlastne funguje?ten roztok do půlky kyble zmizí a co potom? to ten vzduch jako odchází tim květináčem a tim se ta kytka vyživuje nebo co?ja sem z toho jelen
to KJR:čti FAQ a trochu se tady na Groweru porozhlídni,je tady toho jak nasr á no......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ja som zas zvedavý čo to urobí z tebou, jaká mutácia ťa postihne nemáš z toho strach keď som videl to zloženie tak by som tomu čo sa tu píše aj veril https://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=superbud niektorý groweri by na kytky dali aj obohatený úran len aby to dopadlo podla ich predstáv
Matrixx tak mi aspon nekdo poradte jak vysoka musi skrin bejt kdyz tam chci prdnout 400w (kdyz ta skrin bude moc vysoka tak me matka bude kerovat staci tak 150cm? (fakt sem lama,,hilfe please)!
Takže konečně mam pro vás zase pár foteček,myslim že tentokrát se povedly,nu posudtě sami,kytička ja 6 dnů na 12/12,zálivka SUPERBUD 1-2 týdně a AHčka ..........fotky zkoukněte v originální velikosti!
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
a ještě s bleskem,prohlídněte si je v původní velikosti!!!!!,takhle malí stojí za hov no......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE