Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeste jedna rada na konec nelalevjete nikdy plyn do uzavrene nadoby vdycky musi mit kudy unikat protoze se teplem rotzauje.a rozpinat se prestane az bude vsechen v plynym skupenstvi. a taky na sobe mejte dobry obleseni treba bavlnu ne nic silonovyho kvuli vybojum staticke eletkriny. pokud nevite jak se vybit tak se dotknete treba topeni nebo kovovyho kohoutku nez zacnete delat s oparujicim se butanem....
good luck good hash (-:
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Někdo se ptal, kolik se toho dává do lahvičky- tu lahvičku plnim po ten uřízlej kus.Volně sypam, nepěchuju.To zelený nadrtim na hooodně jemno, ale k sítku dam větší kousky, aby se neucpalo.U sítka to má stejnou nadrcenost jako do špeka, zbytek o něco jemnější.Čim jemnější, tím je z toho víc.Ale pozor!Jednou sem to nadrtil fakt najemno, nějak málo sem to zajistil izolepou a docela mě to překvapilo. Dělal sem všechno jako vždycky, akorát ten plyn ňák pomalu tek.Řikam si to je divný, tam je ňákej malej tlak, to vůbec neteče. Neteklo to proto, že to bylo moc najemno nadrcený a ucpalo se sítko.Potom následovala rána jak svině, izolepa to neudržela a já sem byl celej od hulení a všude v okruhu 3m to bylo rozházený.
Niekto sa pytal aj na ine rozpustacie media. Rafinaciu ide vykonat aj akymkolvek inym organickym rozpustadlom. Ma to vsak niekolko nevyhod. V prvom rade treba docielit co najlepsie rozpustenie potrebnyx latok v rozpustacom mediu, co stlaceny plyn dokaze sam, bez inej texnickej podpory. Dalsou otazkou je odparovanie sa media. V tomto pripade to butan dokaze taktiez sam a to v relativne kratkom case, na rozdiel od benzinov (a pod.). Poslednou nevyhodou a myslim, ze aj najpodstatnejsou je, ze bezne kvapalne rozpustadla zanexaju v extrahovanom produkte neprijemne cuxove a xutove stopy. Takze asi tak...
2 Krychle:
Odpařování sice urychlíš, ale jak to divoce bublá, tak toho spoustu zustane na stěnách a pak se to špatně stírá.Radši počkam půl hoďky navíc a budu mít většinu na dně.
Ještě jedna rada:Nejlíp se z toho ta pasta dostane, když se těsně před odpařenim do toho nahází tabák.Na ten tabák se to nabalí a pak se s tim líp pracuje.Stejně to balim vždycky s tabákem, tak je to jedno.
2 Smoke2k: myslim, jak je rozřízlá ta lahvička od plynu, tak k tomu místu řezu.Prostě co se vejde, ale neupěchovat.Nam kde je to užízlý je nakresleno na obrázku č.2 v 2příspěvku.
Predstavte si nadobku v tvare kuzela. Hrot by samozrejme smeroval smerom nadol, takze s postupnym odparovanim by sa vsetok produkt sustredil na jedno male miesto.
Dobrej nápad , člověk ušetří 12 stovek. Vyzkoušel jsem originální produkt( honey bee maker) a místo tabáku ale doporučuju přidat na prach nadrcený paličky. Tak budeš mít vlastně čistý hulení.Jo a vypařovat rozhodně na talíři, nebo něčem velkým plochým, protože , jak píše už snark, stáhneš to žiletkou jako prd - -ze skleničky to nedostaneš a postupně se z toho wopícháš xmrti!!!
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....