Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlastjesvine: Zpusobu je spousta, zde mas jeden z nich: Nekde v samosce si kup kvalitni cisty sadlo - to v hrnci na vodni lazni rozpust a pridej najemno podrceny material (zde bych volil co mozna nejpotentnejsi). Takhle to var nejakou dobku, tak aspon dve hodiny (cim dele, tim lepe). Pote odstav ze sporaku a pres noc to nech ztuhnout. Druhy den opet rozpustis, varis na vodni lazni dalsich par hodin a pak je uz jen na tobe, zda-li mast pres plastno zcedis nebo budes proceduru opakovat. Doporucuju k tomu konopi pridat tak pul hrsti hrebicku (koreni), materidousky, rebricku a salveje - zlepsi to tebou pozadovane ucinky. Ten hrebicek tam dej urcite, zbytek podle toho, co budes mit - nejlepe vsak vsechno
Hodne zdaru pri vyrobe..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Musím trošku oponovat Krychličce, pokud tu mast máš na vyrážku dával bych si velký pozor na použité suroviny. Např. vepřové sádlo je v tomto případě dle mého chrabrého názoru úplně nevhodné. Určitě bych zaměnil se žlutou vazelínou, kt je mnohem šetrnější a v lékařství se s ní člověk setkává na každým rohu. A s použitím bylinek bych také váhal. Nejdříve si pořádně pročíst na co jaká bylinka učinkuje a jaké má nežádoucí účinky. Např. kdyby jsi do masti dal Třezalku Tečkovanou a používal na opary nebo akné a šel na sluníčko, tak zjistíš, že tato bylinka nesmí přijít do styku se sluncem a způsobí ti ošklivé svkrny /pigmentaci/ kt. "nejde" odstranit. Další třeba obyčejný Heřmánek, je znám na velice prudké alergické reakce kdy naskočí kopřivka... atd atd
mopslik: Dik za reakci Sadlo lze zamenit za 100% rostlinny tuk - ze sadla se vsak masti delaji odjakziva a s cistym preskvarenym sadlem nebude problem o nic vetsi nez se zlutou vazelinou. Sadlo jsem psal proto, ze na masti ma tu spravnou konzistenci a samozrejme jako nahrazku toho, ze si dotycny poridi prave onu vazelinu, ktera k tomuto ucelu delana
Zvolene byliny, myslim tim materidousku, rebricek a salvej, jsou ucinne prave na zminene problemy, hrebicek je vyborna desifekce a sama hrebickova mast je genialnim lekem na opary bez nezadoucich ucinku. I zvolene byliny jsou bez vyraznych ucinku, ktere by jakoli negativne ovlivnovali leceneho. Navic bylin v te masti neni velke mnozstvi.
Jeste jednou dik mopsliku..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
jsem tělomazačem skoro celý život, také bych řekl že vazelína je lepší než sádlo, lépe se vstřebává a nechává pokožku déle vláčnou.
heřmánek bych dal na opar, otevřené rány..., ne však na vyrážku. je to dobré antiseptikum, ale zároveň kůži vysušuje, takže bacha na kamila. není pravda že "kamil ten mně vždycky uspokojí"
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jen info, mně se hodně hodilo, tak snad bude i někomu dalšímu
Sháněla jsem (Prágl) žlutou lékařskou vazelínu, povedlo se mi ji najít za 220 korun za kilo. Takže jsem pátrala dál a nechala jsem si nakonec koupit tuhle vazelínu v Praze 4 v IKEMu - 700 gramů (víc neměli, kupuju většinou kilo ) za 80 korun.
Carlosi a MODi, jestli by to mohlo být považováno za reklamu, prosím, omluvte můj lapsus a smažte.