Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dik, to som potreboval vediet, akurat som to postriekal proti pliesnam, takze potom sa dam na to Ph... pretoze vodu mam 6,4, takze nwm, zmeram Ph pody aaa keby cosi sa zas ozvem , viem ze fosfor robi to zacervenanie, len som si myslel ze to moze byt aj plesnou...
Servus growers.Jestli můžu,zeptal bych se na tohle.Na fotkách sou kytí 17 den růstu,v Plagron growmix,zatím jedenkrát přihnojeno pol.dávkou B.B.grow 2ml/l zálivky.Všechny kytky stejnej substrát,stejně zalejvaný,přihnojený..Ta světlá,žlutozelená je G-13 S,ty okolo ní Chronic a MJ.Všechny rostliny krásně zelený a jen G-13 takle světlá..Roste dobře,jako ostatní,ale ta barva se mě moc nelíbí.Nenapadá někoho,proč by to mohlo bejt jen u jedný kytí,když všechny maj stejný podmínky..??
Že by nedostatek fosforu? Chtělo by to lepší foto, detail listu a pak celé jedné postižené rostliny, popřípadě stonek. Trochu infa by taky neškodilo, hnojíš, je to v hlíně? Co Ph?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Servus growers.Jestli můžu,zeptal bych se na tohle.Na fotkách sou kytí 17 den růstu,v Plagron growmix,zatím jedenkrát přihnojeno pol.dávkou B.B.grow 2ml/l zálivky.Všechny kytky stejnej substrát,stejně zalejvaný,přihnojený..Ta světlá,žlutozelená je G-13 S,ty okolo ní Chronic a MJ.Všechny rostliny krásně zelený a jen G-13 takle světlá..Roste dobře,jako ostatní,ale ta barva se mě moc nelíbí.Vodu na zálivku upravuju na Ph cca 5,8-6.Nenapadá někoho,proč by to mohlo bejt jen u jedný kytí,když všechny maj stejný podmínky..??
Původní příspěvek od Vakiduvaje Servus growers.Jestli můžu,zeptal bych se na tohle.Na fotkách sou kytí 17 den růstu,v Plagron growmix,zatím jedenkrát přihnojeno pol.dávkou B.B.grow 2ml/l zálivky.Všechny kytky stejnej substrát,stejně zalejvaný,přihnojený..Ta světlá,žlutozelená je G-13 S,ty okolo ní Chronic a MJ.Všechny rostliny krásně zelený a jen G-13 takle světlá..Roste dobře,jako ostatní,ale ta barva se mě moc nelíbí.Vodu na zálivku upravuju na Ph cca 5,8-6.Nenapadá někoho,proč by to mohlo bejt jen u jedný kytí,když všechny maj stejný podmínky..??
Nevím, ale podle barvy v týdle růstový fázi by to mohl bejt nedostatek dusíku. Nevím jak je tadle genetika náročná, ale je jasný že bude hladovější než ty holky kolem. Zkusil bych jí jediný toho growu namíchat trochu víc jestli se nezlepší.
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
to Zedy:
Jo Zedy,dusík mě taky napad(ze začátku ho měly holky málo všechny,vysoký Ph a vypadaly podobně všechny).Pak sem Ph hlídal a všechny se krásně zazelenaly,začli naplno sát živiny a začly růst,ale po pár dnech se G13 vrátila barevně do původní podoby,lehce do žluta,růst ale nepřestala..Akorát sem si říkal,že Chronic,to je bujná kyti,velký listy,prostě masa zeleně a je v poho,živin dost,a ta G-13 je o dost subtilnější genetika,ale i tak asi jak říkáš o dost hladovější..Zkusim jí zvednout hnojku oproti ostatním a uvidíme,dík moc, V.
Čus!
Jsou tohle třásněnky?
Nenašel jsem žádný dospělý, jen takový malý černý kuličky na svrchní straně spodních listů... Kytky zatim vypadají zdravě a vitálně, ale jelikož už začínají kvést a samo to nezmizelo, tak bych s tim asi měl něco udělat...
Jo a sorry za foto, ale došly mi baterky, když jsem chtěl udělat detail.
Díky za rady!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Čus!
Jsou tohle třásněnky?
Nenašel jsem žádný dospělý, jen takový malý černý kuličky na svrchní straně spodních listů... Kytky zatim vypadají zdravě a vitálně, ale jelikož už začínají kvést a samo to nezmizelo, tak bych s tim asi měl něco udělat...
Jo a sorry za foto, ale došly mi baterky, když jsem chtěl udělat detail.
Díky za rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Disaster:-)
[B]Zdravicko. Z duvodu spousty threadu o nemocech a problemech s listy zakladam toto sberne tema a prosim vas at pisete pouze a jen sem.
Otazku tazatele prosim citujte, at v tom nemame bordel.
zakladani threadu s otazkou na listy budu postihovat. Mejte se a preju at toto tema nemusite moc casto pouzivat...
Toz a pripojte jeste prosim vas fotofrafii, ono se to lepe identifikuje.
cus nechci otravovat ale jak hledam tak hledam nemuzu najit odpovedi.muzez mi poradit kde je najdu?dikes B-BOY
čau potřebuju poradit sem den před přepnutím na květ, a u 4 kitek z 6 mi začali schnout listy ale ne žloutnout spíš zhnědly.jsou to jen dva listy na každe rostlině.ty 4 rostliny mam v menších květináčich než ty zbylé dve.zatím sem nepoužil hnojivo ale mam to v hlíně.na kvet mam redy pk 13 14 a plagron bloom terra
04-02-2010 v 21:11 PM
Hlava Mad Head
Re: Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Původní příspěvek od B-BOY
cus nechci otravovat ale jak hledam tak hledam nemuzu najit odpovedi.muzez mi poradit kde je najdu?dikes B-BOY [/B]
...no a ja nemuzu najit tvoji otazku ??
citace:
Původní příspěvek od tazz cze čau potřebuju poradit sem den před přepnutím na květ, a u 4 kitek z 6 mi začali schnout listy ale ne žloutnout spíš zhnědly.jsou to jen dva listy na každe rostlině.ty 4 rostliny mam v menších květináčich než ty zbylé dve.zatím sem nepoužil hnojivo ale mam to v hlíně.na kvet mam redy pk 13 14 a plagron bloom terra