Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ako som povedal dám do boxu o trošku večšiu Watáž, dám tam 15W žiarivku, ešte ju tam nemám namontovanú, ale ked tam bude tak dám vedieť, nemal som totiž čas ju tam dať, dosť roboty mi dalo rozobrať ju a spraviť to posvojom aby sa mi to zmestilo do boxu, ved pozrite foto
Je to spravené provizorne aby to svietilo, neaké úpravy sa tam robiť ešte budú
1, žiarivka, pekné spektrum do červena
2, ako to mám zapojené
3, všetko čo treba
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
no potom sem hod foto celeho boxu ako to tam je .ten kokos je fakt dobry pre zaciatok je to dost urodne pouzivam aj ja na tohtorocny out.a neuvazujes u vecsom boxe??? a kolko rastlin mas tento krat v plane lebo prvy grow si urobil asi 0.5 g sucheho hulenia a nebolo to vela podla mna takze ci sa ti to oplati vobec robit.
Ftoky budú.
No mne sa to oplatí vždy lebo vždy niečo vylepším na boxe a budem to robiť tak že na sezónu out si v boxe predpestujem a cez zimu ked bude nuda si tam zas niečo zasadím pre zábavu, no chcel by som večší box ale podmienky mi to nedovolujú a ja sa s tímto dokážem uspokojiť a viac ako jedna rastlina sa mi tam určite nezmestí
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.