MaaaYaaa
Stálý Člen

|
http://zpravy.idnes.cz/marihuanu-ne...60101_krimi_jba ..
..s názornou ukázkou v praxi jednoho menšího středočeského města..
Hlouček lidí kolem 9té noční hodiny v parku (pozn. který není monitorován kamerami a není v něm zakázáno nic z dále uvedených činností) pokojně popíjí, pokuřuje, pohuluje, hraje hakis, frisbee a to vše bez většího randálu. Vtom se objevili dva městští (!!) policisté, nejnápadnějšího z nich -afro, vysokej, zkouřenost je na něm znát- vytahují a bez vysvětlení mu rovnou oznamují nadřazeným tonem, že s nimi půjde hned na stanici. Komunikace vázne převážně ze strany příslušníků, když se hlouček snaží dostat vysvětlení co se děje. Policisté (ehm..měšťáci) nekompromisně stojí a opakují stále to samé, bez náznaku slušnosti. Celá situace asi po 5ti minutách a několika marných pokusech o vysvětlení "razie" vygraduje natolik, že jeden z tech šašků kolem sebe začne mávat teleskopákem a dokonce použije několik dost neslušných výrazů. Celá skupinka bavících se lidí - stále převážně sedících na lavičkách- se zvedá až ve chvíli, kdy dva z nich jsou odváděni na fízlárnu (jeden kvůli tomu že neměl doklady, ten je začal pak dokonce zajímat víc) a jde se podivat jak že to všechno dopadne...
Výslech jak za komančů, o drogách ani zmínka, lustrace, dejchání (2 promile - ale prý jen tak orientačně, že to nemá následky,hodina v prdeli), informace o kárném dopisu, který příjde za týden .. leč vysvětlení žádné..
EDIT: Sorry za ty "chytrý slova" tam, ale píšu i stížnost na policejní postup tak sem to chtěl zvládnout při jednom ať nemam moc psaní.
 |
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
|