Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Naši mazlíčci
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20
Autor
Téma 
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 851

tyhle mazlíčky míváme za okenicema na chatě

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 19-08-2010 v 19:05 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 852

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Moje zlatíčko
tyhel už delší dubu schánim to je paraňa nateriri?

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 19-08-2010 v 19:31 PM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 853

citace:
Původní příspěvek od PLANTER
tyhel už delší dubu schánim to je paraňa nateriri?

To je "Pygocentrus Natteri" tu co myslíš asi ty co amjí v akvateře máš ty uplně obyčejné (Býložravé) ty ti taky žerou maso apod ale pygocentrus jsou více argesivnější

Old Post 20-08-2010 v 12:27 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 854

no tady dřív měli piraně natererovo ty sou nejagresivnější http://www.aquarium.cz/hledej/?w=pira%F2a ale už tam maj jen plodožravé (býložrávé) škoda ty natererovo tam měli mladý za 30 kč tak sem si chtěl udělat menší chov a už je tam od tý doby nemaj jo tak ty pygocentrus natteriri sou to samý jako piraňe natterorovi ty jak máš ty od kud sou?

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 20-08-2010 v 12:36 PM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PLANTER
Stálý Člen

Příspěvek č. 855

2Pac žere maso ryby a listy z ganji

Old Post 21-08-2010 v 14:16 PM
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 856

citace:
no tady dřív měli piraně natererovo ty sou nejagresivnější http://www.aquarium.cz/hledej/?w=pira%F2a ale už tam maj jen plodožravé (býložrávé) škoda ty natererovo tam měli mladý za 30 kč tak sem si chtěl udělat menší chov a už je tam od tý doby nemaj jo tak ty pygocentrus natteriri sou to samý jako piraňe natterorovi ty jak máš ty od kud sou?

Věř mi že to není to samé .. Mám oba druhy doma . Jak jsi psal ten odkaz tak to je skoro jedna a ta samá .. v akvateře mají je také popsány jako dravé ale jsou to plodožravé viž zde - Dravá (masožravá - http://pf.blog.sk/images/2/9/29a4fa...e20a7a233ba74e3 ) nebo Obecný (Býložravá - http://www.catfish.cz/fotky/flora/pir1.jpg ) Rozdíl mají ve stavbě chrupu a zubu . Býložravá dokáže sníst i maso ale má stím větší problémy , protože mají zuby jen na rostliny ve vodě

K nejdravějším a nejagresivnějším duhum patří Pygocentrus piraya - http://www.pirane.xf.cz/druhy/piraya.html .

Věř mi již asi 4 rok si snima hraju .. Zuby od té moji - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...2_5069594_n.jpg tady jsou ještě 2 než se mi požraly

Old Post 21-08-2010 v 15:10 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PLANTER
Stálý Člen

Příspěvek č. 857

citace:
Původní příspěvek od Celller
za cca 170dni max. uvidime, co z toho bude, jen aby byla oplozena a vse se povedlo (malacochersus torniery)
kde si je sehnal??

Old Post 30-08-2010 v 20:32 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 858

citace:
kde si je sehnal??

Hoj, mam chovnou skupinu, takze vejce mam od svych samic.

Naposledy upravil Celller 30-08-2010 v 22:51 PM

Old Post 30-08-2010 v 22:30 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 859

1.) ta velká nahoře je Želva zelenavá a ta malá je Želva stepní(čtyřprstá)
2.) další je náš kočičák Macík
3.- 4.) a ještě náš hafík s pýchavkou
mám je rád

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 30-08-2010 v 22:55 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WatováWíla
Stálý Člen

Karma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 860

Taky musim přidat svého pešana

Old Post 23-09-2010 v 18:28 PM
WatováWíla je offline   Profil uživatele WatováWíla   Find more posts by WatováWíla   Foto galerie člena WatováWíla   Click here to Send WatováWíla a Private Message   Add WatováWíla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yndyán
Stálý Člen

Karma uživatele yndyán - 33% PěstitelskáKarma uživatele yndyán - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 861

A toto je náš miláček Filip a mimo něj máme ještě kocoura, chameleona jemenského, 14 potkanů, 2 králíky, žabku Kuňky obecné a 4 šneky Achatina fulica.
Jo a ještě důležitá informace...

...bydlíme v 1+1

yndyán

Naposledy upravil yndyán 24-09-2010 v 18:34 PM

Old Post 24-09-2010 v 18:22 PM
yndyán je offline   Profil uživatele yndyán   Find more posts by yndyán   Foto galerie člena yndyán   Click here to Send yndyán a Private Message   Add yndyán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bubabub
Stálý Člen

Karma uživatele Bubabub - 0% Pěstitelská

Jmenuje se Shiva Příspěvek č. 862

Tak to je pesan ze kterým už rok žiju, bude se ale stěhovat tak se s Vámi podělím

Old Post 26-09-2010 v 11:08 AM
Bubabub je offline   Profil uživatele Bubabub   Find more posts by Bubabub   Foto galerie člena Bubabub   Click here to Send Bubabub a Private Message   Add Bubabub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SirChiko
Stálý Člen

Karma uživatele SirChiko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 863

Tu su moji

For the Horde

Old Post 26-09-2010 v 12:49 PM
SirChiko je offline   Profil uživatele SirChiko   Find more posts by SirChiko   Foto galerie člena SirChiko   Click here to Send SirChiko a Private Message   Add SirChiko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 864

čau, mam doma potkánka - černej s bílim břichem. Bohužel ho potřebuju dát pryč z "rodinných důvodů", ale fakt jen někomu, kdo k tomu má vztah. Momentálně žije u mě v ložnici. Je to mazel, nekouše, nechá se drbat po čumáku i na břiše... přiběhne na zapískání /většinou/. Je z výzkumáku AV.
Ideálně kdyby si ho moh vzít někdo, kdo ho bude moct pouštět anebo nechat žít mimo akvárko. Je společenskej, když jsem tu jednou dva dny nebyla, tak to pak vypadalo, že málem chcípnul smutkem, vypadal fakt hrozně, ale podrbání pomazlení a byl zas jak novej..

Případně máme i velký dřevěnoskleněný terárko po hroznýšovi, který je k dispozici, jedinej háček je v tom, že přeprava tý věci by mohla bejt trochu náročná, ale určitě by se dalo pořešit.
rozměry terárka jsou cca třeba 2m x 1,7m x 60cm

Praha

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 05-10-2010 v 12:00 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 865

i já přidám naše čtyřnohé členy rodiny

Old Post 18-10-2010 v 22:34 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

kocicaci Příspěvek č. 866

jen tak

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 06-11-2010 v 18:32 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 867

velryba

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 07-11-2010 v 14:07 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 868

.

Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás

Old Post 07-11-2010 v 19:51 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kopi
Stálý Člen

Karma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% PěstitelskáKarma uživatele kopi - 98% Pěstitelská

Pohodička A totok je můj hlídač :) Příspěvek č. 869

Naposledy upravil kopi 19-11-2010 v 11:23 AM

Old Post 19-11-2010 v 11:10 AM
kopi je offline   Profil uživatele kopi   Find more posts by kopi   Foto galerie člena kopi   Click here to Send kopi a Private Message   Add kopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 870

Moje je ta černá pitbullka, retrívr a ty dvě kříženky brazilský fily s pitem jsou mojí bejvalý, krásný a na mě hodný psiska!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 20-11-2010 v 10:22 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 871

Přidám sem i svého kocoura. Říkám mu Pan Jonáš

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 01-12-2010 v 11:55 AM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 872

Mrsknu sem jeste mého hermafrodita,nevíme jestli je to holka nebo kluk,nekdy totiz vystrci zadecek a dela ťuťuťuťuťuťu jak kdyby chtela trckat,toz nevím jo Jmenuje se Huber,Hubertka?

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 06-12-2010 v 16:37 PM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 873

náš novej přírustek do rodiny chamík Éda

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Old Post 24-12-2010 v 11:56 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

koupání Příspěvek č. 874

uplná modelka

Old Post 09-01-2011 v 12:47 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 875

taky prispeju.je to 10 leta kocicka.nalezenecek,ktery byl uplne v zubozenym stavu a asi by v zime venku uz dlouho neprezila.uz je u nas 3 mesice a vypada,ze ji nic nechybi.

Old Post 09-01-2011 v 13:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 876

a ještě pár fotek z lovu.je hrozně nenažranej kdyby měl co tak žere snad nonstop ale to je dobře

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Old Post 12-01-2011 v 10:34 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaffata
Stálý Člen

Karma uživatele Jaffata - 48% PěstitelskáKarma uživatele Jaffata - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 877

Pridavam se k teraristum

Chamelon Jemensky-stari skoro rok a pul

Chamelon pardali-stari rok

Par Psohlavcu Orinockych- stari neco pres rok

Az na samici Psohlavce na kterou se v podstate neda sahnout jsou vsechny zvirata spolecensky a daj se kazdodenne vencit....

Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....

Old Post 25-01-2011 v 18:11 PM
Jaffata je offline   Profil uživatele Jaffata   Find more posts by Jaffata   Foto galerie člena Jaffata   Click here to Send Jaffata a Private Message   Add Jaffata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 878

tak ..
foto č. 1. - náš pes Ben (už nebožtík), společně s panem venkovním kocourem. nejlepší kámoši, chodili spolu všude.. černej a bílej pan kocour ted doziva prevazne v kotelne...
foto č. 2. - pan kun, od kamaradova souseda.. je to mazlik, akorad slinta...
foto č. 3. - medvěd v jihlavske zoo - copak asi dela?!

carpe diem

Naposledy upravil ween 25-01-2011 v 18:34 PM

Old Post 25-01-2011 v 18:20 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 879

Můj novej mazlík od vánoc. Chaunus schneideri Má krásný voči.

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 29-01-2011 v 12:57 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Tady pár ... Příspěvek č. 880

...mazlíků co jsem kdysi hlídal , byli my sestry a Cicmona

...jo biobizz ten jim voněl

Old Post 04-02-2011 v 16:22 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 881

....a ješte pár

Old Post 04-02-2011 v 16:25 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 882

seznamte se, evropský saňový pes...

carpe diem

Old Post 07-02-2011 v 18:10 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Karma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 883

tak to je moje bodlina

Old Post 13-02-2011 v 12:25 PM
vendiz je offline   Profil uživatele vendiz   Find more posts by vendiz   Foto galerie člena vendiz   Click here to Send vendiz a Private Message   Add vendiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 884

[účet odstraněn]

Old Post 15-02-2011 v 18:59 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 885

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 16-02-2011 v 15:50 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 886

kámoši jak hrom )))

Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás

Old Post 24-02-2011 v 13:28 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 887

Ještě přidám když jsem to fotil pro kambu

Old Post 04-03-2011 v 11:24 AM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

.... Příspěvek č. 888

pohodička

Old Post 04-03-2011 v 12:03 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 889

Tak s tímdle prckem už dneska nic nebude....

Old Post 03-06-2011 v 11:05 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 890

Taky přidám pár našich mazlů

mourovatá číča je takový prcek, máme ji asi rok a půl a asi už taková malá zůstane. Druhá je naše Míca, tu máme 11 let

Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1

Old Post 03-06-2011 v 11:31 AM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 891

Růženka:-) 8.2 vrhla 8 bílých vlků:-) spářila jsem jí se psem, který by tento den měl 8 let. Zastřelili ho na ovcích 14dní před porodem:-( když odrodila, žačalo nádherně sněžit a vylezly hvězdy:-) Ave

Vrh byl plánovaný a to v neděli na mikuláše 5.12 :-) se stejným psem bílým jako ona sama:-) a všude byl sníh.
všechny do jednoho jsou Duše:-)

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Naposledy upravil Janísek 26-06-2011 v 13:43 PM

Old Post 26-06-2011 v 11:49 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 892

a tady je zbytek mých miláčků:-)

Mezi salámem:
Opět plánovaný vrh: na smrtnou neděli ( Velikonoce) v podvečer se psem černým jak ona sama:-) u kaple Sv. Rocha - kde kdysi bylo morové pohřebiště a při vykopávkách tam našli rosekruciánský meč:-) heč:-) rodila 8.6. - 6 kousků. 3xfena, 3xpes. Jestli někdo chcete pravého démona:-) mám poslední volnou fenečku. K odběru první týden v srpnu

Ave

Naposledy upravil Janísek 26-06-2011 v 13:45 PM

Old Post 26-06-2011 v 12:21 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 893

a tady vám ukážu jak hezky rostou:-) bohužel mi poslali fotky jen 3 lidi ze všech, což mě mrzí. Moc mi záleželo na tom vidět je jak vypadají....Chelsea, Lisa a Rufus

Ještě mám kočky dvě: Tidýta a Monču

Naposledy upravil Janísek 26-06-2011 v 13:51 PM

Old Post 26-06-2011 v 13:17 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 894

Lady Black s potomky:-)
1 - při jídle
2- moje pusinka, říkám jí 4 ponožky:-)
3 - Čtyřponožka

všichni jsme zdraví, díky za optání

Old Post 29-06-2011 v 20:04 PM
ween
Stálý Člen

Příspěvek č. 895

..výlet...pršelo a mlha jako sviňa...

carpe diem

Old Post 01-07-2011 v 17:36 PM
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 896

[účet odstraněn]

Old Post 15-07-2011 v 10:03 AM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkure
Stálý Člen

Karma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 897

1. Nhandu chromatus
2. Pandinus imperator
3. Brachypelma vagans
4. Tityus ecuadorensis
5. Opisthacanthus rugiceps

Old Post 01-08-2011 v 21:38 PM
punkure je offline   Profil uživatele punkure   Find more posts by punkure   Foto galerie člena punkure   Click here to Send punkure a Private Message   Add punkure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Příspěvek č. 898

..kompromitující fotografie pana Kocoura.. / foceno mobilem, špatná kvalita...
... a takhle vypadám dneska (mám kolem 6ti kilo, chaaa), a nejradši chrápu v papírové tašce.. akorát mi nějakej blb porád blejská do obličeje... btw.. nejsem kastrovaný, čili očekávám nabíky od sličných modrokočiček!

carpe diem

Naposledy upravil ween 24-01-2012 v 20:00 PM

Old Post 05-08-2011 v 16:10 PM
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 899

Místní selekce

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 06-08-2011 v 15:46 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanelle
Stálý Člen

Karma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% PěstitelskáKarma uživatele hanelle - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

taky přidám naše mazlíčky..
Zora a Herbert
rosničky včelí..

Old Post 08-08-2011 v 15:15 PM
hanelle je offline   Profil uživatele hanelle   Find more posts by hanelle   Foto galerie člena hanelle   Click here to Send hanelle a Private Message   Add hanelle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás