Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

tyhle ty stavy jestedmane sem taky mival a to se vyresi tak ze se pudes projit ven - a nebudes u sebe mit huleni - me taky vzdycky prvni vec co napadla bylo zahulim a uvidim, ale kdyz nemas co zahulit, tak se v hlave objevi spousta jinejch napadu. docela dobre to vyresi nejaka baba.

realiste neblbni ve zkusebne se huli nejlip!!! no fakt a to co se pak hraje... ty vole, ja nedavno slysel zkourenej blues-rock v podani jednech lidi co sdilej zkusebnu a to bylo neco... my sme taky jednou hrali zhuleni - byla to prdel, vzniklo par napadu na pisnicky co se pak dodelali (treba pisnicku Satan je tady -docela uchylarna a pokus o metal- sme poprve hrali tak pred pulrokem a teprv tedka ma konecnou vychytanou verzi) ale kdyz chces fakt neco nazkouset tak radsi nehulit... ale potom dat jam, neni nic lepsiho...
jo a preju hodne uspechu s kapelou, muzu ti rict ze kapela to je jak manzelstvi, zpocatku nadseni a mysleni si ze my sme ta nejlepsi kapela na svete, a potom to zacne mnohdy vaznout (tomu se zrovna nechce, ten to kurvi az moc atakdal) az to treba skonci.tak at to vyjde!
treba nase kapela, to co sme si na sebe upletli, to je neco. v dobry vire sem rek ze budem hrat na jedny akci, nasli sme si bubenika, zkusebnu, no a pak teprv sme zjistili ze do unoru se nemuzem nejak sehrat. navic mame chabrusáckýho basáka a ten bicák je prostě muzikant na druhou a my s tim svym neopunkem se uplne stydime nejhorsi je ze uz je vsude rozkríknuty ze tam budem, navic s kapelama ktery sou kurva dobry...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Naposledy upravil drinker hulič 02-01-2004 v 18:16 PM

Old Post 02-01-2004 v 18:08 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

to Bambulion: nejsou to deprese z trávy, ale pokud hulíš tak tráva zesiluje tvoje vnímání tvoje pocity, tvoje depresee

to Realist: 1) není to můj případ, je to případ hodně blízkého člověka, který odmítá pomoc, Vidím že není o.k., ale on o mou pomoc nestojí, takže 2) díkez za návod z přísp. č.5, je to odzkoušený, sám se to snažím praktikovat

takže 3) otázka zní jak přimět člověka aby přestal, když nejenom já vidím že ho to ničí a umocňuje to jeho "bezmocnost", ten člověk je v takovém stavu, jaxem psal v přísp.č.1 - druhý případ a jeho schizofrenie (je to dost viklavý někoho označit za Schzfrnka) je, podle mně (ať se někdo neurazí) z velké části způsobena Carlosem Castanedou, jestli víte vo koho de.

PS. znám dost lidí kteří CC řeší, ale nikoho kdoho vyřešil, většina z nich končí podobně

díky

Naposledy upravil jestedman 02-01-2004 v 22:21 PM

Old Post 02-01-2004 v 22:08 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

to davidasi: jestli si myslíš že Matrix je NĚCO, tak zkus CC, to se ti asi zakouří z hlavy a pak vyexploduješ na konec nekonečného Universa

Old Post 02-01-2004 v 22:25 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

kdo si myslim ze na miruhuane neni zavislost???
NENI TO PRAVDA... akorat je jen psychicka.. jeste ze tak
A JAK PRESTAT????
chodit po venku..jen tak..ALE NEBERTE SI HULENI..
nebo proste ZACIT PORADNE HULIT A PROHULIT SE K NEHULENI..

Old Post 02-01-2004 v 22:48 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

to sou hovadiny jeeeeeee. Asi to bude jen v tech lidech kolem tebe bych relk.jelikoz ty me asi ovlivnili nejvic.....

Old Post 02-01-2004 v 22:50 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

dost zalezi aj na psichikekto chce, tak je uplne v srackach, ale nikto nemoze za to akeho ho boh stvoril

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 03-01-2004 v 00:46 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Příspěvek č. 279

myslis ze se buch zhulil kdyz te vytvarel?...=)=)
hmm takove bozske huleni...je to musi byt neco

Old Post 03-01-2004 v 11:51 AM
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

to jestedman

docela te chapu, me ted take ceka delsi pauza proto se snazim zbavit toho co mam doma tak davam kamosum a ted docela dost hulim mlikuju atd. a proste si uzivam protoze si chci dat tak 4mesicni pauzu a to pak bude neco.

s temi pocity a tou depresi si to napsal fakt dobre a naprosto stebou souhlasim ta pauze to bude poradnej mazec

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 03-01-2004 v 13:17 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

Jelikoz me ceka maturita tak si davam jen tak jednou za 14dni a je to max. v pohode. Ani vam to tolik nepride. Jen si obcas reknete treba u dobryho filmu nebo podobne "HMm tak ted bych se zhulil to by byla parada", ale aspon se potom vic tesite na vikend a pak si to brko na 100% vychutnate. Pohodicka

Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !

Old Post 05-01-2004 v 15:09 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Příspěvek č. 282

ted prave mohu potrvrdit ze pokud sem ted nehulil 3 dny tak se mi vratili sny. KDYZ JSEM SE PROBUDIL TAK JSEM SI JE PAMATOVAL A TO PO VELICE DLOOOUHE DOBE TAK JSEM BYL DOCELA PREKVAPENY....taky se vam to stalo?

Old Post 05-01-2004 v 20:45 PM
ewan
Nový Člen

Karma uživatele ewan - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

Jak se odnaucit hulit: ubal si 10 cistejch skunk speku a vykur je

Old Post 06-01-2004 v 10:58 AM
ewan je offline   Profil uživatele ewan   Find more posts by ewan   Foto galerie člena ewan   Click here to Send ewan a Private Message   Add ewan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Karma uživatele Zogar_Saag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Hustoty

Old Post 09-01-2004 v 08:34 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shoka
Nový Člen

Karma uživatele shoka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

..už asi od prázdnin sem hulila téměř každej den..poslední dobou mě to začínalo tak trošku nudit...ten stav byl prostě divnej..byl pořád stejnej..byl to každodení program jít si zahulit....

..teď už sem tejden nehulila a sem na to docela pyšná....dneska pudu, ale rozhodně si mezi hulením začnu dávat větší pauzy.....

neřeš život, život se vyřeší!!

Old Post 10-01-2004 v 09:38 AM
shoka je offline   Profil uživatele shoka   Find more posts by shoka   Foto galerie člena shoka   Click here to Send shoka a Private Message   Add shoka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spoji
Nový Člen

Karma uživatele Spoji - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

Já se moc chlubit nemůžu.V práci nehulí,protože pracuji s vysokým napětím a musím se na práci soustředit.Přijdu domů,máma me naštve,tak jdu do dílny a tam si utočím foukačku,zakouřím,poslouchám Vltavu,něco bastlím.Tak je to skoro každej den.Všechno to ze mě spadne.Vím,že jsou lidé,kteří si ujedou na kole 20km a spsdne to z nich taky.Já to mám rád tak.Skoro každý den vytáhnu špeka.Moje sestra jich deně vykouří 7.Ona cíga nekouří,já tak 20.Nekdo si ho honí dvakrát za tejden a já dvakrát za den.Každému dle jeho chuti.Trávu mám na chlupě,protože,kdybych jí měl doma,tak ji všechnu hned vyhulím,rozdám .........S tím co mám vydržím ještě tak dva měsíce.No a pak?Za 250 mi to fakt nechutná tak mi nezbude,než vydržet do sklizně a občas si dat,když mě někdo pozve.Za hoďku jedu na chalupu,ubalím špeka,jé,těším se.Vy co také hulíte denně,nebuďte ve schýze.Až po práci práci půjdete pro děti do školky,nakoupit,uvařit,melouchy,povinosti,zodpovědnost,myslím,že na nějaké vyhulování nebude čas.tak já jedu.Zatím Spoji

Old Post 21-01-2004 v 14:51 PM
Spoji je offline   Profil uživatele Spoji   Find more posts by Spoji   Foto galerie člena Spoji   Click here to Send Spoji a Private Message   Add Spoji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aware7
Nový Člen

Karma uživatele Aware7 - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 287

jo na špeka se oprawdu najde příležitost wždycky,
ale neni dobrý to přehánět,jen občas......

Old Post 21-01-2004 v 17:09 PM
Aware7 je offline   Profil uživatele Aware7   Find more posts by Aware7   Foto galerie člena Aware7   Click here to Send Aware7 a Private Message   Add Aware7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aware7
Nový Člen

Karma uživatele Aware7 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

___myslel sem jen občas to fuckt přehnat-pokud třeba druhej den neni nic důležitýho,nebo že víš,že budeš potřebowat hlawu___,je to hodně individuelní.
já hulim furt a myslim že dost,a když vidim,že už mě to moc nebaví,že na to neni ta správná chvíle,prostě nehulim,sem rád i nezhulenej
to je třeba teď poslední dobou když mam zkouškový___musim se doma učit,fucka

....ale stejně si wetšinou večer zajdu s kámošema na jedno žváro_____8)

Naposledy upravil Aware7 21-01-2004 v 17:35 PM

Old Post 21-01-2004 v 17:23 PM
Aware7 je offline   Profil uživatele Aware7   Find more posts by Aware7   Foto galerie člena Aware7   Click here to Send Aware7 a Private Message   Add Aware7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás