Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo taky. Valpruzina noc byla velice povedena < teda, aspon ja jsem si to uzil vic nez si pamatuju>, daleko to neni, cestu znam, drahy to taky az tak hrozne neni... Aspon na den bych se objevil.
Mno, taky jsem na to slyšel jenom kladný reference. Jedu tam poprvé. Tak se možná uvidíme.
prej dobry pocasi
jinak snad SOL
asi jedinej fest toho to roku, bohuzel, neplanuju smeny v praci a pak to takhle dopada, jinak bych jel na Sazavu, Pohodu a lakal me Szieget
MIGHTY SOUNDS nejjjjj pred chvilkou jsme dorazili domu a jak jsem rikal...hnedka bych se otocil a jel na zpatek...ale prace,je prace....pocasi,atmoska proste vse uplne bozske
Taky jsem se vratil pred chvilkou
Az na zabaveny huleni hned pri prvnim vstupu (necekal jsem, ze to budou zabavovat - hrabl mi do kapsy ), to bylo fakt skvely
Koncerty parada, Real Mckenzies, Demented are go, Afrodisiak, Green Smatrol...
Hehe, trochu OT ale pripomenul si mi s tym hulenim minulorocny brnensky majales. Hulenie som tam musel "pasovat" nadvakrat, a aj to len vdaka mojej drahej ktora pohotovo vytrhla sbskarovi na brane pytlik z ruky s tym ze "tak my to zhulime hned teraz", ale ani potom to nebola ziadna slava. Prvy den sme boli nuteny vysypat kotol z dymky prave ked Gaia Messiah hrali pesnicku "legalize marihuana" (ako naschval ), a najvacsi bonus prisiel v noci na konci festivalu. Cele dva dni som sa tam tesil na drumy a LTJ Bukema, bohuzial sme ale mali cez den velku spotrebu takze nam na vecer ostalo hulenia na posledne brcko. LTJ zacal hrat, s kamosom sme ubalili.. uz sa to chystal zapalit ked som si spomenul ze v prvej rade uz skace dalsi nas kamos, tak sme ho isili zavolat nech si tiez zapuka.. prisli sme pod stage, zavolali ho bokom, kamos strcil brko do ust, skrtol zapalovac, ale nez stihol pripalit, objavil sa pri nas sympaticky plesaty sbskar, vytrhol mu jointa z ust, presiel za zabrany a kanadou ho zadupal do zeme.. sme tam ostali chvilu v soku zirat , ponadavali mu trochu do obmedzenych chudakov a podobne, no a cela festivalova nalada bola v pici . Zbytok vecera som tam uz len nervozne vrcal nieco o debilnych fasistoch a festivale pre skolkarov kde si clovek v klude ani brcko dat nemoze. Ako fakt, radsej hulenie na festival vobec nebrat, ako on takymto hlupym sposobom prist.
rebel> dementi nejlepsi. este ted nemuzu poradne mluvit. fakt narez. akorat se m nestihnul blood sucking zombies.
s tim palem, to me ani nenapadlo schovavat, nastesti si filmovky nevsimnuli ani pri jedny navsteve. ja si akorat schoval nuz aby ho nenasli. kamarad zase teleskop. priste bych jim tm nejsraci protahnul repliku utocny pusky a za branou ji zacal demonstrativne skladat, hehee.
co me spis nasralo bylo ze mi v noci ze soboty na nedeli vybral nekdo penezenku. spal sem ve stanu, kalhoty slozeny vedle sebe. mam penezenku pridelnaou na retezu a tak sem ji vytahnul z kapsy a strcil do tasky. rano stan votevrenej a penezenka vybrana. nastesti jen prachy.
jj mighty nezklamalo ani napoctvrte, super lidi, pocasi paradni...
nejlepsi kapela: La Plebe
nejlepsi hlaska: HOVNOOOOOOOOOOOOOOO a UKAZ PRDEEEEEEEEEEEL
suma sumarum povedena taskarice, jen doufam ze priste uz pozvou i ty CATCH 22 a to bude teprve nareeeeeeeeeeeez
mighty sooooouns
pogo pogo ska tráva chlast ...prostě příště zaás joo...
Mighty nej asi 19 hodin paření všude modřiny ale byo to mocný zvuk..
Real mackesis mad cadies irie revol omg my englis ale co prostě nej zábava zdar
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Joo Mighty sounds byly výborný. Největší nářez byly ovšem Vagyny di Praga, kdo tam nebyl neuvěří. Takovouhle punkovou smršť jsem ještě nezažil. S Včelkou Májou na závěr!