Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak matroš je už usušený, váži približne 0,5 g ked som to usušil o dosť sa to scvrklo, nevadí, tu neaké foto
1,pitlíky, malý šišky, velký listy
2,skosená rastlina
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak semienka čo som dal naklíčiť už vyhnali korienky tak som ich šupol do kokosu, počkám kím tam trochu vyrastú a od tial pôjdu do kvetináčov ktoré asi nechám ešte v boxe, alebo to už hodím rovno von, ale račej ich ešte potom nechám v boxe v teplúčku a počkám kím sa trocha oteplý vonku
1, ako to u mna vlastne teraz vyzerá
2, kokosové tablety
3, semienka
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.