Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlapi i kdyz jsem tam dal pred mesicem ten registracni kod, tak mi ted prestalo fachat, pry ze je to registered to Pavel Aperelev a nerozjede se mi to, nemate nekdo stejny problem?
ja sem byl ve skole na kompech a byl sem trochu pod vlivem thc (ve skutecnosti docela dost). nasel sem bezva internetovou stranku kde byla spousta uzitecnejch veci. v dusledku vlivu sem sem zapomnel napsat jmeno te ztranky bohuzel si ji ted nepamatuju. tak se omlouvam ha ha ha ha ha huaaaa ha
Claune - no jasně, ale už nevim co jsem to tam uploadoval (myslim, že to bila Bible), mám ještě Pumelice lesní moudrosi, tak pokud o to budeš mít zájem, tak to tam hodim
Zajimalo by me jestli nekdo z vas nema film jak vypravu do pralesa sezraly lidozrouti.Kdysi jsem to videl a bylo to docela zajimavy.Lidozrouti je zajali a oni postavily kameru a nechaly se natacet jak je zerou a pak za nejakou dobu sla okolo jina vyprava a videla tam tu kameru tak ji od tech lidozroutu koupily.Mno a po vyvolani filmu tam nasly jak predeslou vypravu sezraly.Dokonce to bezelo v americe kdysi v kine a pak to musely stahnout...Ja to videl kdysi na videu u kamose ..