Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Takze balkon je zakryty prosteradlem.
Uz to resit nebudu , zadnou foliovnikovou plachtu uz taky nebudu shanet a pokud to zacne v nejake fazi moc vonet tak kytky z balkonu proste vyhodim.
A jesli ulitne prosteradlo tak to vyhazu hned a pojedu jen indoor.

Takze dneska uz je necham na balkone pres noc , konec dosvicovani , budu je nechavat uz venku , ledaze by v noci klesala teplota pod 10C, tak bych je dal jen do bytu pres noc , uz ale bez lampy.

Old Post 31-05-2019 v 20:19 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

1.- Indoor Super-Skunk. Textilni kvetinace.

2.- Ctyri ks kyti z balkonu jsem prevezl na chatu , takze na balkone jsem nechal 3 kousky , dofejme ze alespon jedna z nich bude samice.

Kyti jsou presazeny do 11l kvetinacu a vice hloubeji.

Old Post 03-06-2019 v 14:27 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 173

Bohuzel jsem musel dnes narychlo odvezt ty zbyly 3 kyticky na chatu, vyhodit me jich bylo lito.
Prisla me varovat totiz sousedka z uplne jineho patra ze pry jesli nahodou nemam na balkone konopi ze pry to citi skoro cely barak.
Ty jo , ty lidi tady ..... , kam sem se to dostal.

Na druhou stranu nechapu jak to muze byt tak moc citit kdyz to jeste ani nekvete, pravda , trochu jsem to citil pokazde kdyz jsem vstoupil na balkon ale jen na chvilicku. Jak se ta vune ale muze dostat tak daleko a nerozptyli se ve vzduchu.

Takze na balkon muzu zapomenout.

Old Post 04-06-2019 v 19:32 PM
shivasambhu
Stálý Člen

Karma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

Čau . haha...práveže na raste cítiť holky tak origo ganjovo....sa nezdá, ale určite je to dosť cítiť. Na kvete sú už hlavne terpeény.....a je to inak cítiť.... už len rezy dosť razia

p.s. ...alebo je tam ešte iný grúwer po blízku,,,haha,,,

Old Post 04-06-2019 v 19:45 PM
shivasambhu je offline   Profil uživatele shivasambhu   Find more posts by shivasambhu   Foto galerie člena shivasambhu   Click here to Send shivasambhu a Private Message   Add shivasambhu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 175

Jo , konopi i na jinem balkone , to me taky napadlo ale radeji nebudu v ramci dobrych vztahu provokovat sousedy.

Old Post 04-06-2019 v 19:53 PM
HVR
Stálý Člen

Karma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Bohuzel jsem musel dnes narychlo odvezt ty zbyly 3 kyticky na chatu, vyhodit me jich bylo lito.
Prisla me varovat totiz sousedka z uplne jineho patra ze pry jesli nahodou nemam na balkone konopi ze pry to citi skoro cely barak.
Ty jo , ty lidi tady ..... , kam sem se to dostal.

Na druhou stranu nechapu jak to muze byt tak moc citit kdyz to jeste ani nekvete, pravda , trochu jsem to citil pokazde kdyz jsem vstoupil na balkon ale jen na chvilicku. Jak se ta vune ale muze dostat tak daleko a nerozptyli se ve vzduchu.

Takze na balkon muzu zapomenout.

Cau Madi,
to jsi tedy chytil spolecenstvi....to mi nerikej,ze takhle maly rostliny mohla nejaka babka citit...to se mi kamo tezce nezda...ja kdysi jel balkonovky dost smradlavy a sly cejtit dost, ale to mely uz metr a byly dost dospely ;-)

Old Post 05-06-2019 v 08:01 AM
HVR je offline   Profil uživatele HVR   Find more posts by HVR   Foto galerie člena HVR   Click here to Send HVR a Private Message   Add HVR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Je fakt, že to smrdí i v růstu, ale takhle malý holky? Spíš jim šel smrad z pálení do okna a spojili si to s tim prostěradlem. Kámoš bydlí v 2. patře 8-mi patrového paneláku a každý rok odjede 1 smradlavej keřík a do toho ještě každej den pálí normálně v obýváku a nikdy žádná stížnost. Je to prostě o těch lidech. Pak mám zas kamaráda, co se nově nastěhovali do 2 patrové bytovky a hned první týden stížnost na smrad. A to pálí večer v tom 2. patře na balkoně, takže ani nevykuřujou nikoho nad sebou. Já bydlím taky nahoře a hulím u sporáku do digestoře, abych se vyvaroval nějakých stížností, ale i když jsem pálil z okna, tak nikdy žádný problém. Ono je taky rozdíl, když někde bydlíš leta a všichni sousedi tě znají, než když se nastěhuješ do novýho a vedle bydlí nějaký babky a dědkové vševědové, který něco ucítí a hned si myslí, že máš doma výrobnu drog a mají tě za bůhví koho. Vyprd bych se na to..za těch pár gramů to nestojí ačkoliv tě chápu..out je prostě něco jiného než in.

Thomas V.

Old Post 05-06-2019 v 09:29 AM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 178

HVR - Na mou dusi ze tak me to rekla.
Ale jesli to citila nebo necitila to rict nemuzu , mozna ze ta sousedka vedle me se podivala pod tu plachtu co tam vlastne skovavam a spojila se s tou nade mnou.
Fakt netusim .

Ale povazuji to za priilis velke riziko kdyz uz za mnou chodej lidi a ptaji se na to.
Kazdopadne plachtu jsem uz sundal aby se mohla moje sousedka presvedcit co bydli vedle me ze pestuji jen zeleninu. Staci se jen trochu naklonit a je videt na sousedni balkon.

Bydlim tady necele 2 mesice , jsem tu novy , tak jsem asi vice pod drobnohledem.

Kazdopadne mam fakt na balkone uz jen zeleninu.
Nebo si myslis ze vam chci pest na balkone zamlcet ?
Jsem z toho zklamanej , tesil jsem se na konopi na balkone.

Mozna si necham casem na balkon vyrobit alespon mensi foliovnik jen do pulky balkonu aby tam nedosahla rukou a zkusim to pristi rok jeste jednou.

Váchy 55 - Prave ze ja dokonce vubec jointy nehulim ( jen velmi vyjimecne ), tak nemuzou citit to huleni.
Uzivam jen caj + tinkturu. O to je to jeste horsi

Old Post 05-06-2019 v 09:53 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 179

Dnes dopoledne probehlo cisteni a myti stanu a ted probiha prave desinfekce boxu s desinfekci "CHIROX" Je to nerychlejsi postup jelikoz po nastriku se to necha jen zaschnout a nemusi se desinfekce uz odstranovat cistou vodou.
Desinfekce vseho co bude ve stanu.

Staci jen jeden pytlik 50 g , za 45 kc.
Dnes tez priprava na kliceni seminek .

Na 2 hodiny Humat neutralni a pak prensdam seminka do ciste vody na noc .

Old Post 06-06-2019 v 10:23 AM
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Mozna si dej na balkon nejake vonave kvetiny jako prevenci pred zapachem. Kdyby ti treba neco uniklo z boxu nebo tak. Za par kacek sezenes levanduli a tu si casem narizkuj. Holt budes v dome znamy jako "ten s vonavym balkonem" .

Old Post 06-06-2019 v 11:05 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás