Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja si velmy pochvalujem na pest. na stromoch, onedlho pripojim aj fotozee. Je to skor pestovanie hlavne preto na strome aby bola poda vhodna a na zemi by uroda bola znicina divinou.....
Původní příspěvek od orx173 ja som pestoval na strome dva roky, ale toto by ma nenapadlo ani za sto rokov, nedava to logiku co si spravil tomu stromu a este aj rastline hento nebude vyhovovat, proste blbost
souhlasím že to tý kytce nebude dělat dobrotu,třebas nekdy bude velký vítr a zláme ti ji.
a za druhý bych dodal,nepište už ty krytiky o tom vrcholku,furt se akorát opakujete,dve tři kritiky beru,ale zasírat mu tenhle trejd samýma opakujícímase kritikama je už docela blbí.
prej pokus o fim...jako sry, ale jeste chybi cedule: tudy k ganje...sorry, ale prijde mi, ze jakmile prijde mensi vetrik, tak tu kytku musis mit jako ukazatel vetru...pravej uhel, ne-li hur
Pokud toto dojedes, budes ode me mit K+...ne za grow, ale za skill to skryt
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Smrk roste rozhodně déle než např. člověk. Nebo ganja.
> Smrk roste rychle, je snadnym zdrojem dreva. Tudiz byl masivne vysazovan.
> Jak dlouho tedy trva prumerny rust takoveho smrku, jinymi slovy, kolik
> desitek
> let do budoucnosti musi ti panove hledet?
Smrk neni nijak extra rychlerostouci drevina. Podstatne rychleji roste treba topol. Stromy mohou rust do doby nez uhnijou, coz muzou byt stovky let. Z hlediska hospodareni v lesich je urcujici takzvane obmyti. To znamena zhruba vek ve kterem se ma stom porazit a vysadit novy. Je to urceno na zaklade prirustu. V principu to je tak, ze do obmyti je rentabilni strom nechat, pak uz z hlediska vynosu ne. Ale neni to dogma, ze by se reklo tenhle ma spravny vek a musi pryc. Zalezi na spouste veci. Obecne je obmyti treba u topolu 30 let, smrk 110-120 let a DB az 160 let. Zalezi na nadmorske vysce a slozeni drevin i na kalite pudy. Ale tohle je vec o ktere je napsano spousta knizek, takze tohle berte jenom jako nejzakladnejsi informace a vysvetleni.
Zdravíčko .. zdá se že jste mně přesvědčili k pěstování na stromech. Příští rok určitě pojedu stromy a samozřejmně zasadím i na zemi. Bude to paráda až mně vyroustou první rostlinky :-P.
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
Čest growerři, chci se zeptat kazdy tu něco řika furt něco jineho s tim kyblikem mužete si někdo dat prosimvas praci a nekreslit mi jak by to mnělo vypadat hlavně ten kyblik, zavlažovani ,hnojivo, pisek nebo hnuj a jeste jaka kytička je neidealnějši na pěstěni na stromě(ale aby to fungovalo a mneli ste to vyskoušeny)..... Děkuji fakt všem za odpovědi
Staline, nesmíš bejt línej... já tohle témě taky četl asi 4 hodiny, ale těch informací co si z toho odneseš stojí za to... btw. těch obrázků tu je hafo, stačí hledat...
Tohle téma mne hodně zaujalo a nejaky pestování v kukuřici kde mne honí divočáci vo tom nehcii už slyšet už jen stromy je to fakt hodne dobrej nápad už se nemůžu dočkat jara až zasadim.Tak čest all
ale je těžký sehnat nějakej pořádnej strom, když bydlíš v místě, kde je málo lesů. a ještě je malej problém to zalejvání. ale jinak ČEST všem co na to maj a na stromech pěstujou, možná že také něco zkusim.
Jo je to kurva težke protože my to tu u beskyd mame take vyjebany.....my mamy take stromy že strom ma třeba 25m nahoře je trochu větvi jinač 20 neni ani haluzka tak nevim jak tam mam vlest....to je špatne kurva špatne.......nemate ještě jiny tip (kromě smrku a borovic)
???
Původní příspěvek od stalin Jo je to kurva težke protože my to tu u beskyd mame take vyjebany.....my mamy take stromy že strom ma třeba 25m nahoře je trochu větvi jinač 20 neni ani haluzka tak nevim jak tam mam vlest....to je špatne kurva špatne.......nemate ještě jiny tip (kromě smrku a borovic)
???
Nebylo by pro tebe spise lepsi to pestit nekde klasicky v zemi ? Prece jen , kdyz ses u beskyd ,tak tam prece musi byt nejake dobre misto J a ohledne druhu stromu ,je jedno druh , proste ktery je vhodny, tak ten pouzij ...
všude se dá najít místo, kámoška pěstuje ve městě přesně pod lampou a už to 2krát sklidila(ale letos už se na to přišlo:-))...strom jedině když už neni jiná možnost a to na beskydech určitě neni co
To Stalin: Tož zdar Beskydčane. Už jsem psal v jiném threadu, že budu poprvé pěstovat a plánoval jsem původně balkón, ale jak tady tak pročítám to pěstování na stromech, zdá se mi to mnohem lepší. Jsem taky z Beskyd a vím o pár místech, kde by se pěstovat dalo, ale chce to úpravy a stavbu nějakých lávek atd. Tož kdybys měl zájem, tak se ozvi a můžeme třebas něco vymyslet a postavit nějakou stromovu pěstírnu tady.
No urcite se pouzitt da, ale musis to potom dat dostatecne nizko, aby ti potom kytka necumela nad strom - byla by videt + lamala by se.
Můžeš to řešit jemným přibíjením stonku ke kmeni stromu.
Jj s tím přibíjením stonku to mi nepříjde jako zrovna jako nej řešení ... spíš bych to lehce přidrátoval než přibíjel .. abych nepoškodil kytku ... ale to už pak nějak dořeším ...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Krychle: temi hrebiky na prichyceni kytky jsem myslel max 2cm hřebíky... Vím, že mě budeš moralizovat, jako jak by se mi to líbilo a bla bla bla. K přírodě úctu mám, ale promiň, jak mu může 2cm hřebíček, kterej ani nejde do hloubky, ublížit.
stalin: Tak si tu na jaře (nebo i teď) sežeň nějaký semena od členů z groweru, nebo si kup nějakou indiku z nirvány...
Nazdar taky obohatím diskuzi při tomhle pěstění bych mněl jednoduchý zavlažovací systém při kterém využijete použité pet Láhve tak tedy co potřebujem :
Pet láhve 1.5-2l pro každý květináč nebo kýbl 1nu
Tak mně napadlo z jednoho temata nade mnou dát tam ten písek ale to je jen na vás.
Příprava/Použití:
Vezmeme Pet láhev naplníme vodou se živinami,do víčka uděláme dírku o průměru cca 0.5-1cm
Potom co tohle máte hotové máte hotové všechno aneb v jednoduchosti je krása . láhev zapíchnete do květináče/kbelíku tak aby byla aspoň 5-10-15cm pod zemí prostě aby tam držela díky tlaku bude voda vždy proudit do substrátu když bude suchý ale naopak když bude mokrý voda do nej nepude mám to oskoušené a funguje to jednoduché a levné.
STORM : Nemohl bys udělati i nějakou fotodokumentáž ??? toto mě celkem zaujalo......Na takový vychytávky bych udělal spešl new téma.....pže toto mi příjde jako velmi užitečná rada....
Původní příspěvek od S/T/O/R/M Nazdar taky obohatím diskuzi při tomhle pěstění bych mněl jednoduchý zavlažovací systém při kterém využijete použité pet Láhve tak tedy co potřebujem :
Pet láhve 1.5-2l pro každý květináč nebo kýbl 1nu
Tak mně napadlo z jednoho temata nade mnou dát tam ten písek ale to je jen na vás.
Příprava/Použití:
Vezmeme Pet láhev naplníme vodou se živinami,do víčka uděláme dírku o průměru cca 0.5-1cm
Potom co tohle máte hotové máte hotové všechno aneb v jednoduchosti je krása . láhev zapíchnete do květináče/kbelíku tak aby byla aspoň 5-10-15cm pod zemí prostě aby tam držela díky tlaku bude voda vždy proudit do substrátu když bude suchý ale naopak když bude mokrý voda do nej nepude mám to oskoušené a funguje to jednoduché a levné.
Zdar Groweri chtel bych se zeptat jenom jestli nemate nekdo nake foto pls pac minuly (2008) me nekdo vykrad z pole a tyden pote i z nedalekeho lesika mi kyti(nestesti sem mel doma jeste 3 mno ale to pak zbyde jen tak malinko :-(... tak prave chci skusit ten strom treba jenom tak 3-4 kytky a chtel bychvidet jenom jak to vypada.... Diky
Ja sa teraz xystam dat nejake rastlinky na stromy ale mam len no name a thaq sa xcem spytat ze kde zozeniem nieco poriadne mam celkom dobry system na strome Vyriesil som to bez orezavania mojho dubu...mohli by ste mi napisat niekto kde zohnat seeds najlepsie by bolo keby boli od vas napr zo slovenska lebo z nirvany nemam skusenosti..
Původní příspěvek od lasko666 Ja sa teraz xystam dat nejake rastlinky na stromy ale mam len no name a thaq sa xcem spytat ze kde zozeniem nieco poriadne mam celkom dobry system na strome Vyriesil som to bez orezavania mojho dubu...mohli by ste mi napisat niekto kde zohnat seeds najlepsie by bolo keby boli od vas napr zo slovenska lebo z nirvany nemam skusenosti..
Zdravim vsetkych sikovnych ludi )
Na stromy sa chystam dat prvykrat a chcel by som sa spytat ze kolko rastliniek by som mohod dat tak do 10l vedra..tak aby nieco z toho bolo ???
Lebo doteraz som sadil iba na pevnu" zem...a niejaky dobry jedinci mi ulachcili pracu" tym ze mi pozbierali zahradku..(
za info.. vopred dakujem
10l vedra chceš dávať viac rastliniek a potom tie rastlinky tam chceš nechať aj na kvet a potom tom zožnúť? Ehm, nechcem byť zlý, ale podľa mňa to úplna kravina... Daj radšej viace 10l vedier na ten strom, ale nie viac rastlín do 10 l vedra...
akoze ja??, ja mam 18 a uz ma nebavi aby mi niekto trhal moje kvetin ky a nasiel som tento zaujimavy thread a vyzera to nadejne som si uz aj stromek nasiel a uz mam aj seminka