Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pripoutejte se prosim !!!!! čekal sem nejakou americkou splacaninu. Ale byl to ztrašně zkouřenej film.... ....teda spíš já sem byl strašně zkouřenej.....
Jo, Připoujte se prosím jsem se taky nasmál. Jinak se ale nejradši v pátek v noci, když přijdu domu zmaštěnej, dívám na záznam z poslanecký sněmovny, a to se občas fakt nasměju, škoda, že už to teď dávaj jen někdy.
A tuhle jsem dělal palačinky, samozřejmě ochutnávka nutná, nejdřív jsem si v klídku kouřil na balkoně a koukal do lesa a pak jsem si pustil na dvojce čb film Holubice od Františka Vláčila - no ten film mě tak rozebral, že jsem se pak půl hodiny nemoh zvednout z gauče... V celym filmu je česky tak 10 krátkejch vět, fakt psycho
Dnes(3.3.),20:00,TV NOVA-jedna z nestarnoucich BONDOVEK-Thunderball (1965)-to uz je doba.... S.Connery-je nejlepsi Bond,James Bond,kam se na nej hrabou ostani-Brosman a spol.
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
Killer_Queen: "To,že je jedna droga společností tolerována zatímco druhá nikoliv,vytváří předpoklady k tomu,aby byl každý,kdo marihuanu někdy okusil,společností určitým způsobem označkován a odsunut z jejího pohledu na okraj."
Nemůžu nic, než jen souhlasit..chytrá věta..Z hlavy, nebo (z prdele?ghighi) nebo od někoho jinýho?
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Videli jste DRŽ HUBU?Predevcirem jsem na tom byl-mazec.Smejes se od zacatku do konce.Hraje tam Jean Reno a Gerard Depardie(jestli se to takhle pise).Depardie ma neuveritelny hlasky!!!
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."