Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslíl si že jestli je tag chytrá a inteligentní jak popisuješ tag musím souhlasit z většinou... myslím že jí víc naštve to lhaní oklo a to vykrucování z toho než gdyby si jí to řekl na rovinu.. bude to těžký ale myslím že to bude mít ůspěch.. držím palce
moje přítelkyně to vzala v pohodě, věděla to o mě ještě předtím než jsme se dali dohromady.
cením si toho že to chápe, její bratr je ve vězení za nějaké čórky ---> herák
to jak jsi napsal ze je inteligentni na tom se tu kazdy krasne povozil zena muze byt inteligentni ale nektere veci proste nepochopi ...to si jako muzi rekneme na rovinu (proc mackame pastu od prostred,proc mame ponozky uprostred pokoje apod. ) je mozne ze je to tak i shulenim ale ja si myslim ze to vezme v klidku kdyz te videla jak motas speka atd...... ale kazdopadne ti drzïm palce.
jen jsem chtel podotknout jak jsou tu vseci vuci sobe hodni ze ? jeden ma problem a resi to pul narodu .... nic proti :-D
Ja nevim, ale ja tohle vubec neresil, dokonce jsem pritelkyni sam z vlastni iniciativy vyklopil, ze hulim a ona - ac nikdy zadnou drogu, ani marihuanu nezkusila - to myslim pochopila, akorat kdyz se zeptala jak casto a ja rekl ze parkrat tejdne tak namitla, ze to je docela casto , ale jinak nic...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
No ja jsem taky nasraná na přítele,odjel dneska s kamošama(prej) na hory a jak dojeli,tak měl zavolat.Už je to,tak 6 hodin,telefon ma vyplej a ještě se neozval.Vubec nechape,že o něj mam takovej strach,že nemužu ani usnout. Tedka pořad nějaky nehody na cestach,vubec nevim co snim je.