Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je napoli koniec môjho prvého growu, kvetinka je od hnojiva vyčistená, asi tížden som ju zalieval iba z vodou, usušiť som ju dal do starého pc ktorý je vetraný. V boxe mám 2 odrezky jeden je zakorenený, no uvidím či s neho niečo bude, lebo dlho som sa onho nestaral a druhý zakorenený ešte nieje a neviem či aj bude.
1,pníček
2,odťatá rastlina
3,rastlina v pc
4,korene
5, korene
6,osadenstvo
7,len taký pohladík
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
čaute, chcem sa spýtať čo to je zač že mám moje klíčky fialové? Zasadil som von techničák len tak a on má fialové listy a stonky, pozrite sa na to samy, neviete čo tomu je? Ved to je čudné aby mal taký shit fialové listy a stonky, dúfam že mi tu nikto nebude nadávať že čo si to sem dávam, ved ja to potom môžem zbadať len chcem počuť odpoved na otázku
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.