Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

A když sem tady tak četl ty hlášky,,,, Nedáte mi potáhnout? Aspoň prda... Takový ty klasika socky.. Proč né... Mě v mojí domovské hospodě naučili lína huba holí neštěstí.... Pokud se nezptám nic nemám, ale když sem odmítnut tak odejdu... V tej hospodě se všichni ptali všech a když někdo měl hulili sme to všichni dohromady. Ale chtěl sem říct o jedné husté socce... Nevím čím to je, ale zase se jedná o cigána... Sedím si v klidu v koutku na nádraží se svýma dvouma kámošema. Jeli sme zrovna z Czechtekku a měli sme na poslední brčko. Fakt jen na žiletku. Dva prdíky pro každýho a konec. A najednou nás uviděl týpek rom, jak něco motám a přišel blíž a prej: Nemohl bych si s váma zahulit? Já říkám: Hele sorry kámo, když mám tak rád každýmu pohulit dám, ale mám na poslední žilku a to je maléo i pro nás tři. A on teda OK, ale stál tam dál a kecal něco co to prý máme za hulení a tak... Během rozhovoru sem umotal brčko a začali sme hulit. Když sme vyhulili půl brčka tak on prý zas, jestli si nemůže dát aspoň jednoho prda... Sem doopravdy klidnej člověk, kterej se nerad vzteká, ale tohle mě fakt nasralo... Hodně moc sem zvíšil hlas: "NE!!! Znamená Ne! Když máme málo tak nebudem skuřovat cizí lidi... Nechápu jak někdo nemůže pochopit význam slova NE!" Na tuhle větu se ten týpek otočil, nic neřekl a odešel...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 11-09-2006 v 12:00 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarcoMontini
Nový Člen

Karma uživatele MarcoMontini - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

já osobně jsem začal pěstovat až tento rok a velice rád zhulím všechny sympatický lidi...velice rád daruji větší množství kámošům u kterých vím že by to udělali taky( pokud to neudělali) Taky nesnáším když se zhulíme a "oni" chtěj balit dalšího po půl hodce......Jinak předchozí roky jsem nepěstoval, tudíž jsem byl rád když mě někdo pozval nebo mi i dal a problémi sem s tím neměl a já za to tyto kamarády neváhal obštastnit, když sem si tak jednou, dvakrát za měsíc koupil nějakej skank či haš....

Old Post 11-09-2006 v 20:04 PM
MarcoMontini je offline   Profil uživatele MarcoMontini   Find more posts by MarcoMontini   Foto galerie člena MarcoMontini   Click here to Send MarcoMontini a Private Message   Add MarcoMontini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

Tak to má být. Já si teďka občas o pivko i řeknu, protože týpci většinou přicházej s: "neměl bys něco na prodej?" A já peněz nazbyt nemám a neprodávám, ale dávám.

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 12-09-2006 v 10:53 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

to omnishash:jojo nejak tak...to je ferovej clovek

Old Post 12-09-2006 v 16:11 PM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

tak to u nás jsou také přisrávači - když jsem měl skříň tak u mě byli furt a teď tak jeden.

to já když přijdu někam kde se hulí a ty lidi hodně znám - tak si přisednu, protože je zkuřuju, nebo zkouřim taky a oni to ví

a když jsou to ti přisrávači tak a) dám jim pohulit protože :

jak já k tobě tak ty ke mě

b) když přisrávači hulí a já se tam ocitnu tak si prostě sednu - a bud mi to brko sami podaj časem nebo se mě zeptaj zda si chci pohulit - a já pak toho člověka v budoucnu zkouřim a on to prostě ví

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 12-09-2006 v 18:14 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

to Stoned_r41d3r :vychovavat???to je prave slozitejsi nez ho odpalkovat...ja dam taky rad poprdet typkovi co proste prijde z vyrazem,ze neco ode me potrebuje,ne ze je to samozrejmost...takovymhle lidem speka nepodavam a dycky preskakuju,i kdyz si toho spýka moc neuziju,ale porad si ho uzuji vic,nez kdybych mel cadit s nim...jeste mi to zapari hajzl

Old Post 14-09-2006 v 07:08 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 263

mesias: na takovýhle mam jenom jednu radu...nemluvit s nima, dělat že jsi cizinec...

omnihash: tak to má bejt

stoned raider: hm, tak to je trošku moc

Old Post 25-09-2006 v 08:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

mesias:jj cikani nebo romove to je jedno pro me jsou cikani klasicka banda z gheta kteri chodi vecer po poloopustenych ulickach a prudi do lidi..okradli spoustu mych pratel a vetsina mych znamych s nimi mela problemy.ja treba minuly vikend.sedim vecer(asi 1:00am) s kamaradem na nefrekventovanem miste a chalujem neaky fasfood produkt zatimco prijde banda namakanych cikanu ktere sme slyseli uz z dalky.prijdou k nam esli pry nemame pernik-nemame nefetujem-kurva hosi takovi mladi kluci a nefetujete?no nastesti kamos je huba ukecana a zacal se jich ptat na to kde tu maj dobre pivo a kaj je jaka diskoteka a podobne hovna no potom co sem jim dal asi pul balicku cigar a po desate sme jim rekli ze pernik nemame tak uz nevedeli co rikat..takze je asi nej ptat se jich na blbosti pokecat si atd..proste diplomaticky sou celekem blbi...

socky:sedime banda u vlakace (jedem na akci) a jede typek na kole spinavej a de videt ze neco bude chtit.prijel k nam a nez otevrel pusu tak kamos co uplne nesnazi zevlaky hned vysstartoval(slovne) : nic ti nedam jed pryc.mas pracovat kdyz neco chces zadne cigaro nedostanes a na vino ti tez nedam to si ho radsi kupim sam.zevlak cumi jak vyorana mys. kamos porad v kuse ho posila at jede pryc ze sme slusni lidi a ze mu nic neda ze nema ani sirku no my uplne v krecich smichu ten zevlak nic nerek a proste odjel a cestou neco mumlal.zase vyreseno diplomatickym zpusobem.ja nemam nic proti tomu kdyz me nekdo o neco pozada ale kdyz nekdo z toho zije a furt sockuje...kdyz balim brko a prijde typek esli se muze pridat tak proc ne.kdyz me pozada nekdo o cigaretu ptz je treba zavrena trafika proc ne ale takove curaky co furt jen neco zevlujou nemam rad

Old Post 25-09-2006 v 09:57 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 265

Sere me okoli, skoro vsichni v okoli letos zasadili, jen par lidi ne, ty pak budou somrovat, nebo se u me ukazovat casteji nez kdy jindy behem roku, kdyz neco sami maji, tak to zapiraji a vykrucuji se, pak se nekam zdekuji a zhuli se bud sami, nebo s nekym, kdo je jinak sponzoruje a jeste neprokoukl jejich fales, nebo s nekym stejnym kdo somruje, zajimavy je, ze somraci mezi sebou nesomrujou, i kdyz vedi, ze ten druhy ma, i kdyz mam chut a nekde se huli, tak si nedovolim uz z principu se jenom prisrat, protoze, sam vim, jaky to je, kdyz prijde clovek, ktery se cely den neukaze, a prijde jen kdyz se bali, pak uz me je nekdy treby blby nepodat, somraci a prisravaci maji jeste jeden zvyk, a to poradne si poprdet, tlaci to do sebe pekne dlouho, kdyz se sejdou dva v kole, tak spek neudela ani dve kola, to me dokaze fakt pekne nasrat, nejlepsi jsou taktiky nekterych prisravacu, zacne se balit spek, pomalu zacnou krouzit jako supy, pak se oprou pobliz a cumi, po chvili ticha se snazi zacit konverzaci, vetsinou to je, jak je atd., pak si prisednou, nebo pockaji az nekdo odpali, nechapu, ze jim to neni blby, nebo me sere a vytaci, kdyz opakovane nahulim par lidi, oni pak smotnou a vypari se a nereknou me, podivam se kolem sebe a nikde nikdo, vsichni si venku vypaluji rypaky, az je me to lito, hrají hru na prisravace, kdo se neprisere nehuli, nechapu, ze jim to neni blby, jednou, mozna i vickrat jsem se pokousel to par lidem vysvetlit a ptal jsem se jich, jak je mozne, ze na me zapomneli, oni na to, ze uz meli jen drtek, to at me ani nerikaj, kdyz jich venku stalo jak prasat u koryta, aby si kazdy to prase urvalo co nejvetsi kus, myslim si, ze to ma v sobe i neco co pochytili doma, pri vychove, nebo v sobe maji obrovskou az neutuchajici chut hulit i za cenu toho, ze jsou v ocich ostatnich somraci a prisiraci, vypestovat si, neni nic tezkyho, dalsi priklad, vsimete si toho, ze somrujou jenom jedinci muzskyho pohlavi, serou me

Old Post 25-09-2006 v 11:11 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

Celller: Proc se nasirat? Nekdy mi pripada ze list ganjy funguje jako lahev smirnoffa v ty reklame-podivas se pres nej a vidis jaky lidi ve skutecnosti jsou. Takovi typci jako jsou tvi "kamaradi" by ode me uz nevideli ani suchy z nosu, a mohli by se prede mnou plazit po zemi.
stoned: nechapu, nerozumim. socky nejde vychovavat, nejlip je vychovas kdyz je desetkrat posles do pice. to co jsi zazil je husty, nekdy je lepsi dat pohulit nez mit kudlu mezi zebrama-to bych spis videl jako poentu ty historky hehe jeste jsem si vzpomel jak jsme takhle jeli s kamosem z naky akce v kupe plnym cikanu. smotli jsme brcko a dali kolovat a voni dali kolovat svy voslintany krabice s vinem. kupodivu jsem odmitl, jsou to fajn kluci

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Naposledy upravil Ježíš 25-09-2006 v 11:38 AM

Old Post 25-09-2006 v 11:25 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 267

ja si myslim ze je dobre nechat si od takovych lidi odstup jako nic jim nedavat atd...protoze prisravaci sou nejhorsikdyz je to neaky typek co vypada ze se chce prisrat tak to mu treba poslu prda reknu neco co neni smesne a jak posle dal tak pak ho treba vynecham a uz mu neposlem..a to protoze kdyz mu das zahulit nebo neake zeli tak hnedka at da jeste na brko pro kamose atd..
ja mam rad svuj klid, pohodu a kruh dobrych lidi, ktery si dycky dokazem vytvorit a chodit na mista kde proste prisravaci nejsou asi je nej drzet si od nich odstup nebo spis at maji oni odstup od tebe proste je lepsi bavit se s lidma ktere znas a sou v pohodeee

Old Post 25-09-2006 v 11:26 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

Ale sockování je taky živnost... Ne sockování jako žebrání. Možná to sem přímo nepatří, ale mám chuť to sem napsat. Žebrák je vlastně taky socka, jen nechce hulení ani peníze. Potkáváme jich denně hodně. Co? Dáváte jim peníze? Já osobně mám v hlavě uložený žebrání jako živnost. Kdo je dobrej vyžebrá hodně. Něco jinýho je když žebraj lidi fyzicky postižený, to je pro ně + jak blázen. Proto hodně žebráku předvádí fyzické vady. Kámoš mi říkal, že šel po Karlově mostě nebo kde a nějakej pokroucenej týpek s bílýma očima - slepec, seděl a před ním plná čepice prachů. Kámoš na něj tak koukal a říkal si proš žebrá když už tam má tolik? Ten žebrák po chvilce pár prudkými pohyby narovnal pokroucené končetiny. Protřel si oči a byl z něj normalní vidící člověk. Ten žebrák vzal tu čepici, otočil se a vysypal peníze do nějakého kanálu. Můj kámoš na to zíral jak vyvorane. Ten žebrák hodil do čepice pár kováků a zase se uvelebil do zkroucené pozice. ¨Ten můj kámoš pak kouknul za něj do toho kanálu a viděl, že to je jen malá díra zaplněná penězmi... MAZEC! Ne? Nevim asi bych mu peníze nedal. Nemluvě o tom, jdu si jednou takhle po Brnu a potkám pokřivenou ženskou o berly, která jen sýpe. Řekl sem si, že když jí potkám až půjdu zpátky tak jí dám prachy. Vypadala fakt uboze, ale po sto metrech sem potkal další žebračku, která vypadala úplně stejně a měla i stejnou berlu. Těm se peníze taky nedal. Pak teď tak před týdnem přišla ženská, normální, zdánlivě pracující ženská a na mě: Nemáš dvacet korun? Já sem se jí zeptal na co a ona nebyla schopná odpovědět. Taková žebračka si podle mě ani peníze nezaslouží. Žebračina je prostě zaměstnání. Musíte se zachovat tak, aby ste druhého obměkčili a donutili ho dát vám peníze. Je to těžké a já, když potkám nějakýho žebráka, který mě zaujme (Občas to je obyčejný týpek, který se zeptá, zda mu nedám na pivo), tak mu ty peníze dám a nikdy toho nelituji. jde o to, že je upřímnej. Je mi jasný že to prochlastá, ale takoví žebráci, kteří nastoupí do vlaku s cedulkou - sem němí, nemám peníze na vlak domů - přispějte tak takový žebráci FUCK OFF!!! PeacE!!!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 25-09-2006 v 12:57 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 269

me jednou dva mlady kuci zastavili ze prej je pustili z pastaku a ze prochlastali fsechny prachy na vlak, estli bych nemel nakou kacku. dal sem jim dvacku pac me hezky pobavili.

Old Post 25-09-2006 v 13:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

citace:
ale takoví žebráci, kteří nastoupí do vlaku s cedulkou - sem němí, nemám peníze na vlak domů - přispějte tak takový žebráci FUCK OFF!!! PeacE!!!

tak to jsi mě dostal

Právě to bude asi týden co jsem potkal ženskou jak prochází vlakem s cedulkou - jsem němá a okradli mě o vše, přispějte mi prosím na vlak - a jelikož jsem čech tak jsem jí nic nedal ale - měl jsem doteď strašný pocit, výčitky svědomí - a ty jsi mi dokázal že má česká povaha měla pravdu a že mi správně napověděla že to je jen socka

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 25-09-2006 v 13:56 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 271

no jako zebrak jako zebrak ikdyz mu treba chybi jedna noha.jako ne ze by mi ho nebylo lito ale nemusi prece zebrat ale delat neco co ho uzivi ikdyz nema nohu..proste zebractvi se mi vubec nelibi

Old Post 25-09-2006 v 14:19 PM
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Celller:
Přesně vim vo čem mluvíš, bohužel.
Co je další průser, že teď přichází období když toho budou mít hromadu (alspoň ty největší sráči) - bude sklizeň a to i přez to že nasázely. Třeba jo, ale maximálně v kukuřici rozházeli milión semínek nonamů. Na podzim příjdou jestli něco vyrostlo a vyškubnou všechno co jim příde do cesty. ...to budou třeba i chvíly zvát

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 25-09-2006 v 16:13 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás