Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hh me by zase zajimalo, co za pako tohle svinstvo kouri, smes thc a neodparenych zbytky z butanu navazanejch na thc, fakt parada, rekl bych ze to dela diry v mozku vetsi nez Toluen. Jinak celkem efektivni a hlavne rychlej zpusob ziskani neceho co zkuruje z neceho co bud nezkuruje nebo se neda kourit
Nesmysl THC nereaguje ani s Butanem ani s Iso-butanem (tradiční náplň zapalovačů). To je stejný jako bys tvrdil, že při odpařování mořské vody zůstávají na krystalcích soli navázené molekuly vody.
Porovnával jsem metody, o kterých se tu všici zmiňujou a tohle je zaručeně nejčistší metoda. (po chemické stránce, s praxe nemůžu posoudit)
1.Pokud je tam nějakej jinej bordel (bláto, soli, zbytky hnojiv), tak se v Butanu nerozpustí, tudíž je o ně budoucí Hash ochuzen.
2.Hash vyráběný jinými metodami do sebe při výrobě natahuje vodu- trvá to déle než vyschne.
3.Nevýhoda: Stojí vás to tu náplň, ale je to diskutabilní, protože jiné metody, využívají více elektrospotřebičů kdo ví s jakou Watáží, takže spočítat výrobní cenu je o něco složitější.
Pripojuji se do této velmy zajímavé dyskuze
zkousel jsem to a reknu vam tím že to jen proteče si plyn vezme jen
10 az 30 % THC což mi přijde docela plítvání kdyby to chtel nekdo delat z palic já sem si rekl ze to nejak vymyslím aby se stoho dala udelat kopa hašiše za hodinu a z palic a skoro bez strát doma na soustruhu jsem si hrál a dopadlo to nejak takhle udelal jsem neco jako je tady na obrázkách ale trošku Upgrade no v cem to zpočívá tady v tom co představuje STORM vlastně plyn jen proteče proto jsou ztráti tak obrovské tak jsem vymyslel nádobu z ventylem a vyndavacím koncem nacpete konopím zavřete pustíte plyn necháte pár hodin vypustíte ventylem a stráty jsou tak 10-20% mýsto 90 az 70% to de ne no posutťe sami.
A já ti říkám že se soustruhem si vůbec hrát nemusíš:-D Opravdu stačí obyč termoska, který jen upravíš uzávěr obyčejným powertapem.:-D Ale jestli máš doma soustruh tak proč ne že?
mě napadlo,vzít třeba petku(1-1,5L) a nalít do ní vařící vodu ona se smrskne tak o polovinu,přičemž se zpevni (vyzkoušeno omylem z čajem)na dno petky bych udělal malej otvor(na plyn)a do víčka bych šikovně vyřízl díru a umístil sítko,pak by stačilo jenom vyšroubovat víčko nasypat matroš .
Původní příspěvek od Lump Zdravým chci se zeptat dá se ta prázdná nádobka od plynu nahradit něčím jiným?Vyzkoušel to někdo něčím jiným?dík
poprvé sem to dělal ve filmovce - nahouno - zmrzne a praská. nekdo to tu dělá v termosce nebo ocelové trubce s ventilem - kvuli uzavření a delšímu louhování.
jestli mohu pridal bych par svych postrehu z vyroby...
1. Znecisteni butanem. podle mne tam rosku butanu zustava a to ve forme malich bubline bouhuzel ale da se snnadno odstranitmam 3 zpusoby.
A:mazlavy material prendame do krabicky(ja pouil krabicku od prstynku) a dame na radiatory. pri zahrati se stava hmota tekoucia bublinky v ridsim prostredi uniknou smerem nahoru
B:misto toho abych mi plyn kapal do misky ci talirku necham jej kapat do vody.THC se s vodou neslucuje tudisnam zustane plavat mastne oko to sebereme nejakou kartou ja pouzivam karticku pojistence. Nejvestsi vyhodou je ze se plyn po styku s vodou ihned odpari takze vyroba trava tak dlouho dokud tece plyn
C:vezmu klasickou slukovku nejdrive nabiji travou a pak nahoru (tim ze to slukovky naskrabnu hasek ) dam vyrobeny jantar. zahreji zapalovacem aniz bych potahnul med se zospusti zalije do travy ktera je pod ni a pak uz jen kourim
dale material. ja pouzim vetsinou topy(kdyz uz tak uz) poprve jsem material nadrobil jen harubo a projel plynem vznikla krasna jantarovita hmota a bylo ji i docela dost ale po 2 dnesch co jsem rozdelal vysypal a ajhle material byl skoro stejny jako pred extrakci a fungoval porad dobre.ted pouzivam smes 50/50 půl jemneho a pul do brka. u jemneho se rozpousti plyskyrice a druha polovina slouzi na provzdusneni(jako perlit)
jiank co se tyce ucinku me dlouhoooo nic takhle nezkourilo!!!!