Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze ja jsem CQM-ko = Customer quality manager
v práci nehulím, vykourenej melu pitchoviny a jelikoz to je job hlavne o komunikaci, tak neriskuji...jednou jsem to zkusil a musel jsem jet domu jaky to byl srumec...takze asi takhle...
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
teď zámečník loděnice den breejen rotterdam NL
hulím podle náplně práce,ale furt,buď míň nebo víc když není dočeho rýpnout,ale aji se šéfem,přijede nějaká specialitka,třeba jak tam to čerpadlo narvem,když se tam nevleze,šéf smotne proberem to ,heineken v ledničce a ono se tam vleze,no problem,ale nenaložíme si super haze,pak na to čumíme jak gumy,což už se párkrát stalo......ale to je jedno, hlavně že je termín O.K.,no neděle to někdy jistíí,ale jeto jak na pískovišti
Hmm, tak to Já makám na Václaváku v jedný firmě co se pohybuje na trhu mezinárodních plateb. Je to celkem o hovně job ale platí dobře. V práci sem byl zatim jen jednou napepřenej a to když jsem šel s kamarádem o obědovce za dalším kamarádem (však to znáte).
Mno a celkem pohodička :], dělal bych to každej den kdybych neměl prace jak na kostele a šefovou za zadkem :p, takže to spíš nechávám po praci.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
depozita na vodu po celem spanelsku spanelaci jsou hovada od rana brko v hube a tak to de celej dlouhej den to potom nehulte este kdyz prace jde pekne od ruky
ja studuju SOŠp - středni odborna škola prumyslova (obor strojirenstvi¨) jsem ve 2 ročniku .....když moc hulim de to vidět i ve znamkach takže na začatcich a koncich pololeti se snažim moc nehulit a sem tam davat ve škole pozor abych ji udělal btw škola mě chvilkama začina bavit :P akorat jediny co mi tam chyby sou žensky těch je tam zatraceně mááááálo
Já jsem další z řady studentíku, konkrétně chodim na všeobecný gympl, to je pro ty co vůbec nevěděj co chtěj dělat, ale začínám mít pocit, že bych to tak nějak měl začít plánovat. Jinak ve škole je samozřejmě je to nejlepší být zmaštěný, jinak je to totální nuda a ztráta času.
Původní příspěvek od Gh0$t.G ja studuju SOŠp - středni odborna škola prumyslova (obor strojirenstvi¨) jsem ve 2 ročniku .....když moc hulim de to vidět i ve znamkach takže na začatcich a koncich pololeti se snažim moc nehulit a sem tam davat ve škole pozor abych ji udělal btw škola mě chvilkama začina bavit :P akorat jediny co mi tam chyby sou žensky těch je tam zatraceně mááááálo
Víš, že v 17ti letech by jsi zde neměl co dělat????
cavte takze moje povolanie sa tyka logistiky poznate to sklady a tam je tovar co sa musi prenasat. Beham tam na vysokozdviznom voziku nakladam si telky na paletu a potom to zoberem na miesto. Celkom sa mi tam paci aj sfajceny to je dost halus ked lietate na VZV s vetrom vo vlasoch
Jsem student\učeň na Střední Odborné Učiliště Potravinářské obor řezník ve škole sem hulil jen jednou a chitli mně . . .
na praxi sem v čoudu pokaždý když to jde,a že to jde skoro vždycky
Nedávno jsem změnil fleck, dělám vývojáka jednoho komponentu pro BMW a Forda. Výhoda oproti předešlému zaměstání je, že nemám tolik starostí a jsem i lépe odměněn. A jak jsem tu asi už zmínil, tak do práce jsem nikdy nehulil a ani hulit nehodlám.
pracuju jako recepcni v jednom hotelu a bez huleni bych to tu asi nezvladala...nekteri lidi sou tak doterni a otravni ,ze se to jinak neda nez si zhulit sklicko nebo spicka a pak totalni pohoda bez vytacek jen relax,nasadim rohlik na kazdeho a s radosti si s kazdym poklabosim o cem koliv.....:-)
Toz barskeho v anglii.. Sak zaskocte na jednicku.. pane neb na cosmo pani..and where am i from? i am from Ware. Abyste vedeli kam
Vas Druid
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Tak já jsem student VŠ, ale jeste do toho se staram o databaze jedne sw firmy. Ve skole se hulit neda, ale na koleji je to každovečerní povinnost. Jinak v praci je to krása, spálím jedno špáso a je mi krásně. Pak se v klidu prohrabuju kodem. No, a hned zase vecer ...
Nazdar,tak ja jsem OSVC,uz asi tak 6let.Jsem teda vyucenej automechanik,ale bohuzel jsem se k tomu jeste nedostal,ikdyz bych moc rad,ale venuju se temu jako hobby.Jinak delam udrzbare pro jednu mezinarodni sit velkoobchodu a vcelku velka pohoda,slusna prace,v teple(nekdy),slusne placena,nekdy je teda tezke plnit pohadkove prani,ale tak docela uspokojuju.Delam od kazdeho trochu,ale spis zamecnicka dalsi kovo prace,ale i lehka zednicka,stolarska,instalaterska,elektrikarska,ale jen ty zaklady.....V praci jsem zasadne nehulil,ale posledni rok ci dva(kdo si to ma porad pamatovat)kdyz mam at uz svou pracicku na dilne ci pro nekoho,tak si dam,ale kdybych mel jet do terenu a jednat s managerama prodejen atd,tak je to horsi,ale i to se stane ze mei zavolaj v nedeli po obede,kdyz zrovna dohorel nedelni spek.
Udělal jsme Zahradnickou a ted jdu na chov koní ,exotických a domácích zvířat strašne moc mám rád zvířata už jich mám doma hafec,.. jinak na zahradnickou aji kvůli konopí když jsem byl mladej,..
hehe,ja jsem student,ale napůl to kombinuju s prací-zedník,vydělám si na pivko,ciga,hadry a to mi stačí! v práci hulím,pak se mi líp montujou plastové okna,peace....
ja su taky jeste furt student - Informatika + ekonomika, ale jinak fusuju skoro do vseho a zastavam nazor, ze s travou de delat skoro vsechno
co si zapamatujes kdyz si zhuleny, tak to uz nikdy nezapomenes
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
Kriminalna policia of course
KaB - mal som podobnu skusenost...som trochu mladsi ale myslim ze to mozem porovnavat...pre svoje dobro by som to skoncil ak ta "lubi" aj ona tak mi mozes verit ze ona ta lubi inak ako ty ju...ty uz mas v hlave jasno , ona (na zaklade veku) myslim ze nie...mozno vam to zatial klape ale fakt s takymito babami to moze skoncit zo dna na den...ja by som sa do podobnej skusenosti uz nepustal...nehnevaj sa na mna ale ja ti radim brat ju s rezervou a nie oddavat saa plnym srdcom ako ja a potom som skoncil ako kokot...ona ma podviedla, zacala fetovat atd atd... teraz sa nemozem na nu ani kuknut a som uprimne rad ze som to skoncil hoci pri nej som sa citil ako kral, casom zabudnes...nic v zlom
P.S.- a predstav si ake to bolo kedysi krasne ked si nebol ABSOLUTNE v nicom obmedzovany
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Čágo, já pracuju jako zdravotní sestra i když sem teda kluk, ale v práci bych si hulit fakt netroufnul. Přece jenom zodpovědnost za pacienty je docela velká a vůbec nevim co bych tam zhulenej předváděl:-))) Ale čas od času jezdim pro jednu CK jako průvodce na vodu (rafty, kajaky a tak) to je nejlepší práce na světě!!! Člověk si dá brčko, pak si celej den pádluje směje se na klienty a kouká po krásách přírody:-))) prostě THE BEST WORK!!! mějte se
Ani jsem to sem nepsal... pořád dělám účetního, ale teď v neziskovce, paradoxně mám lepší peníze a menší stresy. Před prací nehulim, po si občas dám, ale né 10 brk denně !
Vy byste zaměstnali vyhulenýho účetního??
myslim že ne.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.