Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud ti tráva dáva víc než bere je to O.K.
Pokuď je to naopak , je na čase přestat.
Pokuď nemůžeš přestat je to v prdeli .
Z toho vyplývá že člověk je natolik zavislý na kolik je silný jeho charakter.
Osobně si myslím že občas delší pauza neuškodí (dát si brčko po 3měsiční pauze má své neopakovatelné kouzlo)
No nejhorší je že ta závislost není taková jako zavislost ... neni fyzická ale trchu psychická ...
prostě normálně žiju bez trávy ale jak se o ni někdo začne zmiňovat tak si říkám že už sem dlouho nečadil a říkám si že už musím (je to závislost ??) ... nebo třeba když někdo hulí a nabídne mi tak nikdy neřeknu ne
Ale myslím si že to není taková ta doopravdická závislost .. kdybych měl prostě přestat tak přestanu ale nemám důvod tak čadím dál a dál a dál a dál .....
me to huleni zatim po roce a pul celkem intenzivniho huleni nic nejni!Ve skole si vsechno pamatuju,pohod!Ale to co hulim by mozna par lidi nezvladko!Jednou sem z toho i upad na zem peklo!Jinak nepocituju zadnou zavislost na huleni a nicem jinym!
podle mě je všechno otazkou vůle jestli ta věc ovlada mě a nebo já ji a pokud má někdo problem jinde a snaži se je řešit touhle cestou tak ať se pak nedivi že z toho ma depku ja třeba upřednostňuju pravidlo nehulim když si to nemužu užít
já to beru podle situace. Když můžu a vím, že mě nečeká nic důležitýho, tak proč si nedat brčko? Teď nehulim, protože se blíží zkouškový a potřebuju si trochu pročistit mozek, ale hned jak budu mít po něm....uahhh už se těšim..
Vdrzim tak 5 dni max a pak mne to bez hulca prestane bavit.... takze po 5 dnech zase hulim tak 5 dnu a pak si sam 5 dni pazu. Byvaly i casy kde jsem hulil nekolik mesicu bez prestavky kazdy den od rana do vecera
Nehulit? Když ono je furt co. Přestávku mám tak 1 den za půl roku. A to musím usnout, ne že bych si špeka nedal. Jestli je to závislost a jestli můžu přestat to nevím, prostě to neřeším.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Utrpení je hulit a myslet si že je to špatný,
utrpení je nehulit a myslet si já nechci ale dal bych si,
utrpení je vůbec když je já zmatený a neví čí je ..
tak to neřešte
kdo má sklon k závislostem,
ať už je to hulení, alkáč, cigára, kafe,
žena, děti, prachy, pankáčství
a různý jiný postoje,
ten nemůže bejt svobodnej .. a bez utrpení
tek co stim?
Všechno se stejně jednou dostane do rovnováhy,
nelze si jen brát. Čili, já osobně se dobrovolně
poddávám utrpení a snažím se to vyrovnávat
a sledovat četnost hulení a nehulení a kontrolovat to.
Ono, to, že hulíme, hulíme, proč by ne, proč nedat atd,
je super, ono v současnosti se nic neděje,
ale je to normální nákup na splátky.
Myslet si, že si něco pořídím a nebudu muset zaplatit,
je velkou iluzí. Čili, čím déle v jednom kuse hulím
bez toho, že bych to nějak řešil,tak až nadejde ten čas,
tak tím víc zaplatím. A na to vemte jed, že to tak je.
Hej tak lidi sakra do pr....
chcete legalizaci teď zas pozor je na tom závislost jste ukecaný jak ty baby koukejte s tím na chvíli přestat a uděláte jenom líp na trávě psychycká závislost je to nepopírám ale když jste blbě zhulení nebo ste se před pár měsícama blbě zhulily tak vám to moc kecá věřte tomu dejte jedno za čas a uvidíte že to bude v pohodě když jsem to vydržel já tak to vydržíte taky PROBERTE SE!!!!