Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

citace:
Původní příspěvek od Kubííííík
2sancha - přesně tak. 2Exceptional.Když vtom vztahu vidiš jenom problemy a nic pozitivního,tak se natu holku vykašli a žadnej další vztah si nehledej.Nechapu proč by to ta holka neměla vědět,pokud se na tebe vykašle kvuli takove ptakovině,jako je hulení,tak se trošku zamyslim,jestli mi takova holka vubec zato stojí.Celymu tomu tvojemu textu moc nerozumim. Jen se zeptam:kolik ti je prosim tě let? (nebrat osobně please).

Jste trochu mimo, ty i sancha. Ona ví že hulím, věděla to od začátku našeho vztahu a přestože ona sama nehulí (pouze vyjímečně si se mnou dá), tak mi to toleruje a problémy s ní opravdu žádný nemám, je to pohodovej vztah. Zelenáč taky nejsem, pár holek už jsem měl A ve vztahu žádný problémy fakt nevidím. Jenže za hulení se nezavírá, to je ten rozdíl, proč ona to druhé prostě nikdy nezjistí. Ať si žije v tom, že to dostávám.

Old Post 06-02-2007 v 21:24 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Pochopí to - pokud ne tak to asi nebude ta pravá .

A pokud by jí to echt vadilo a tebe to nějak měnilo . Musíš zvážit co je pro tebe důležitější .... a to by mělo být jasné .

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 07-02-2007 v 00:39 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Nic neříkat, nastražil bych na ni popelníček na balkon! Ať si to sama přebere!!!

Ne - vážně - řekni jí, že si občas dáš, už delší dobu... Vysvětli okolnosti - škola, kamarádi, zvědavost zkusit to... Jestli Tě má opravdu ráda, pochopí to. Měla Tě ráda v době, kdy jsi už hulil, ačkoli to nevěděla. Pokud na Tobě nepoznala žádný změny v chování a postojích, tak by s tím snad ani problém mít neměla.

Mam přítelkyni, která pro mě moc znamená. Přítelkyně nehulí, pár vyjímek bylo, ale po 2 práskách končila. Třeba jí vadí, ale toleruje mi to. Spíš mam občas pocit, že má ze mě prdel, když vidí, jak lezu do skříně a čumim furt do akvárka na houby. Jen nechce, abych prasil jako dřív, což se snažim... (viz popelníček - naplněno na balkoně za minulou zimu - a to tam jsou pouze ranní předpracovní a předspánkové špeky) Vztah je o vzájemným pochopení a toleranci. Jestli to nebude tolerovat... ...asi budeš postaven před volbu - buď kytky nebo ona...

BTW když se rozhodla, že bude bydlet se mnou a uviděla poprvý popelníček, viděl jsem, jak . Já se docela zastyděl, jaký jsem prase!!! Ale ne moc dlouho!

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 07-02-2007 v 09:40 AM

Old Post 07-02-2007 v 09:18 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

2Excpet,Hipik: Vy to pořad nechapete,on tady chtěl poradit jak ma řict přitelkyni,že hulí(viz.název threadu). A to že tady napišete,že řeší pičoviny atd. tim mu uřčitě nepomužete. Bud se mu snažim pomoct a poradit,nebo držim hubu,vic možností na výběr není!!!

Edit: Udl - hahááá slušnej popelník,si dělaš sbirku?

Old Post 07-02-2007 v 09:24 AM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

to se nedivim že ses styděl za popelníček,já jsem si na balkoně taky takovej dělal když jsem začal hulit,strkal jsem matce zbytky špeků do hlíny pod šutry u její bonzají,od tý doby věděla že hulim-taky jsem se styděl
Holt musíš bejt čistotnej grower,ne grower prase

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 07-02-2007 v 09:25 AM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

to Kubiiiik a spol... Mno..resi picoviny.. to se ke klukum klidne pridam
Jestli se musi bat rict TAKOVOUHLE HLOUPOST..... a jeste to zopakuju...TAAAAAKOVOUHLE HLOUPOST..jako je to ze si sem tam zahuli, cloveku, ktery by mu mel byt na svete nejblizsi a to kvuli tomu, ze ma strach, aby se s nim ten clovek nahodou KVULI TOMUHLE nerozesel Ja chci videt takovej "PEVNEJ" vztah az prijdou opravdovy problemy...
Moc teda ko kurarny nechodim, ale pobavi to tady vyyyborne, to musim rict.. Hlaska jako.... "Uz spolu chodi 4 roky, to uz se nerozejdou"......uuuzasny.)

Ale nic ve zlym kluci..PEACE..nemuzu za to, ze mi to prijde humorny...mno Opravdu se UPRIMNE nesnazim nikoho zesmesnovat ani napadat, ale tohle je moc..to musite uznat Myslim to jako srandu..tak se na mne hlavne neoborte prosim

Old Post 07-02-2007 v 10:05 AM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 247

čím dál tím lepší,když se to tu tak řeší,tak by mě zajímalo jestli Breadhacker na tendle trýd nezapoměl,nebo jestli jí to zdělil,i když víme že ona to ví,a vlastně tu řešíme to jak vymyslet řešení jak to přítelkyni říct,no co na to říct,asi všici co tu jsme moc dlouho hulíme

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 07-02-2007 v 12:02 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

Ad cesta do Amstru - třeba teď na nějakejch dívčích stránkách řeší, jak svému milému říct, že hulí a už naplánovala na léto cestu do země zaslíbené!!!

Ad popelník - stejně to byli samci. Původně to měly bejt samice, ale soudruzi v NDR prostě někde tu chybu udělali!

Fotr woe!

Old Post 07-02-2007 v 13:36 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scratt
Nový Člen

Karma uživatele Scratt - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

ne myslim ze pokud si rikal ze je inteligentni tak 100% vi ze si nepestujes protoze se ti to libi nebo tak.... takze je jasny ze minimalne davno neco tusi...

nevim tohle sem skousel na svou mamu tak ve 14 ze si to pestuju protoze se mi to libi.... si myslis ze to zabralo?
takze ji to uplne normalne vysvetli a priprav si nakej plan na potom at ju potesis.....

ps: a nebo ji rekni hele starka zahul si nebo ta vymenim

GrowerFuture

Old Post 07-02-2007 v 14:16 PM
Scratt je offline   Profil uživatele Scratt   Find more posts by Scratt   Foto galerie člena Scratt   Click here to Send Scratt a Private Message   Add Scratt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 250

prdlajs tuší,ona to ví,když už ti navrhla cestu do amstru,tak se nediv tomu že si s tebou tam v nějakym coffeshopu pak dá brko-bo má třebas pravdu UdL,chlape,řekneš jí něco co pro ní novina není,bere to jako součást tebe,hold growing a hulení s ním spojené k sobě patří,a že si vobčas dáš brko jí nevadí,řekni jí to jednoduše,pochopí to,už snad nidko neví jak ti poradit,spíš jí bude štvát že ses jí nepochlubil již dříve,že to stejně věděla,důvěra je základ vztahu,mimo jiných věcí,tak šup do toho
Ináč držim palce at ti to dopadne

Old Post 07-02-2007 v 15:10 PM
Miksa
Nový Člen

Karma uživatele Miksa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Tak sem velice rad, ze sem narazil na tohle tema, protoze tuhle
otazku a ji podobne sem resil uz snad stovky hodin...

Ale co tady chci napsat, je muj pribeh. Neni to sice moc k tematu,
ale verim, ze si ho rad prectes.

Takze muj pribeh zacina asi pred pul rokem. Joo, to byly casy.
Chodil sem se svoji pritelkyni asi pul roku, byl sem zamilovany
a vsechno se zdalo dokonale. Ona vedela ze si obcas zakourim a
ja sem vedel, ze ji to fakt vadi. Vyrustala ve velice slusnem
prostredi a celkove mela, jak se tak rika vysoky moralni kredit.
Ale i presto mi to tolerovala a nikdy sem od ni neslysel, ze chce,
abych prestal. Zadna ultimata a toho sem si moc vazil. Proto sem
se rozhodl, ze pro ni sam od sebe travu kourit prestanu. A tak se
taky stalo...

Tim se posouvame v pribehu o dva mesice abstinence blize soucastnosti.
Jednou vecer sme s kamosem vyjeli do prirody, kamarad nabil
sklenenku luxusnim materialem a ja ani nevim proc sem si rekl, ze
si dam taky. Takze sme to odpalili, byl to paradni vecer, ale
pritelkyni sem to bohuzel nerekl. Rikal sem si ze se to nemusi
dozvedet kdyz dal budu v abstinenci pokracovat. Ale od te doby zacalo
vsechno jit z kopce. Vsechno co sem delal jakoby bylo spatne a ani
trocha stesti nestala na moji strane. Fakt sem si rikal, jako by
v tom bylo vic nez jenom nase neshody a hadky.

A ted poskocime do soucasnosti. Asi uz dva tydny sem bez pritelkyne.
Proste uz toho bylo tolik, ze sme se museli rozejit... Stale ji
miluju a ona me, ale proste spolu uz nedokazeme byt.

Tak to je muj pribeh. Myslis ze to by se to stalo i bez toho osudneho
vecera? Mozna jo, ale mozna taky ne. To uz se nikdy nedozvim...
Vim, ze lhat se obcas proste musi, ale od teto zkusenosti poradne
zvazuju v cem a komu budu lhat. Tobe kazdopadne preju hodne uspechu
a ozvi se jak ti to dopadlo...

Old Post 08-02-2007 v 22:07 PM
Miksa je offline   Profil uživatele Miksa   Find more posts by Miksa   Foto galerie člena Miksa   Click here to Send Miksa a Private Message   Add Miksa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

a co takhle se sejít někde s nějakym kamarádem venku v parku třeba i s jeho holčinou jako do 4 a kamoš jako náhodou vytáhne to a to a začne to motat . A je je dáte si někdo .... no tak proč ne . A je to - nemusíš nic říkat - vše je řečeno .

jen mimo prostě mě se to zdá taky jako blbost, chtěl bych poradit ..... ale prostě jak říkam pokud tě má ráda tak by tě měla mít ráda takového jaký si.

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-02-2007 v 10:31 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

citace:
Původní příspěvek od Miksa
Tak sem velice rad, ze sem narazil na tohle tema, protoze tuhle
otazku a ji podobne sem resil uz snad stovky hodin...

Ale co tady chci napsat, je muj pribeh. Neni to sice moc k tematu,
ale verim, ze si ho rad prectes.

Takze muj pribeh zacina asi pred pul rokem. Joo, to byly casy.
Chodil sem se svoji pritelkyni asi pul roku, byl sem zamilovany
a vsechno se zdalo dokonale. Ona vedela ze si obcas zakourim a
ja sem vedel, ze ji to fakt vadi. Vyrustala ve velice slusnem
prostredi a celkove mela, jak se tak rika vysoky moralni kredit.
Ale i presto mi to tolerovala a nikdy sem od ni neslysel, ze chce,
abych prestal. Zadna ultimata a toho sem si moc vazil. Proto sem
se rozhodl, ze pro ni sam od sebe travu kourit prestanu. A tak se
taky stalo...

Tim se posouvame v pribehu o dva mesice abstinence blize soucastnosti.
Jednou vecer sme s kamosem vyjeli do prirody, kamarad nabil
sklenenku luxusnim materialem a ja ani nevim proc sem si rekl, ze
si dam taky. Takze sme to odpalili, byl to paradni vecer, ale
pritelkyni sem to bohuzel nerekl. Rikal sem si ze se to nemusi
dozvedet kdyz dal budu v abstinenci pokracovat. Ale od te doby zacalo
vsechno jit z kopce. Vsechno co sem delal jakoby bylo spatne a ani
trocha stesti nestala na moji strane. Fakt sem si rikal, jako by
v tom bylo vic nez jenom nase neshody a hadky.

A ted poskocime do soucasnosti. Asi uz dva tydny sem bez pritelkyne.
Proste uz toho bylo tolik, ze sme se museli rozejit... Stale ji
miluju a ona me, ale proste spolu uz nedokazeme byt.

Tak to je muj pribeh. Myslis ze to by se to stalo i bez toho osudneho
vecera? Mozna jo, ale mozna taky ne. To uz se nikdy nedozvim...
Vim, ze lhat se obcas proste musi, ale od teto zkusenosti poradne
zvazuju v cem a komu budu lhat. Tobe kazdopadne preju hodne uspechu
a ozvi se jak ti to dopadlo...

Najdeš si tolerantnější. Pokud pálíš, tak nemůžeš bejt s holkou, která vůči tomu má doslova averzi. Tohle už jsem taky zažil. Dal jsem si špeka a ona se mnou hned potom pak kvůli tomu odmítala spát. Vyměnil jsem jí za jinou a mám svatej pokoj, mýmu novýmu miláčkovi tohle nevadilo, dokonce si občas dala se mnou a byť to taky zrovna 2x nemusí, tak kvůli tomu cavyky nedělá. Nenechám se přece kvůli holce omezovat, byť bych jí miloval.

Old Post 09-02-2007 v 11:40 AM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Miksa
Nový Člen

Karma uživatele Miksa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Jo a k tvoji situaci...
Myslim ze ses rozhodl uplne nejlip jak to de.
Uz to tady bylo receno. Urcite bys ji v tomto nemel lhat, ale ne to na ni hned vsechno vybalit. Ze zacatku to jenom lehce nahodit a podle jejich reakci pokracovat.

Old Post 09-02-2007 v 11:47 AM
Miksa je offline   Profil uživatele Miksa   Find more posts by Miksa   Foto galerie člena Miksa   Click here to Send Miksa a Private Message   Add Miksa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 255

já nechápu jednu věc, jste spolu dva roky a neví, nebo nepozná, že hulíš ? to je divné,.. ale asi někdo z Vás je dobrý herec.

všechno je o toleranci, a pokud se máte rádi, tak jí to řekni úplně normálně, mě by osobně naštvalo, že jsi mi to neřekl a tak dlouho to tajil, ale néní to nic hrozného, co by Vás vztah mělo po tak dlouhé době rozbít...

nikoho tím neomezuješ, a nic se nezmění, jeslti to ví nebo neví, budeš to pořád ty...

a třeba si jednou zakouříte spolu

Old Post 09-02-2007 v 15:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Exceptional:
Nechci mluvit za Miksu, ale imo tim nechtěl říct, že je jeho bejvalka netolerantní, ale že vztah ve kterém je lež, přirozeně nefunguje.

Old Post 09-02-2007 v 19:56 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás