Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

..snad keby zakony neboli tak bridrble.... a mohol si vypestovat kazdy...tak by bolo menej sociek...ale dementov urcite neee...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 21-07-2006 v 12:04 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

krucifix - megalol
nebud naív - mam hafo znamejch, kterejm uz sem nabizel seminka, rizky, fleky na out, pomoc - je to moc prace - radsi vyrazit do knajpy a cekat, kdo ubali...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 21-07-2006 v 12:22 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

dude: jj souhlas lidi sou liny a kradlo by se vesele dal-cim vic lidi by pestovalo tim vetsi sance pro corky ze na neco narazi. sekat ruce jak za chalifatu!

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 21-07-2006 v 12:25 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

neco pozitivniho na druhou stranu - sme minulej tejden sedeli s tejpkem v klubiku na zahradce - kolem tak 50 bych rekl - velice vytecnej pokec - chlapik, jestli by nekdo nemel na puceni kilko - ze mu zejtra pridou kacky a ze posle - kamosi se mu vysmali - sem to risknul...za tri dny ve schrance dopis s kacakama, podekovanim na rucne delanym papire - mne potesilo, ze to s tema lidma neni jeste uplne v prdeli

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 24-07-2006 v 06:34 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

citace:
Původní příspěvek od Dude
sem to risknul...za tri dny ve schrance dopis s kacakama, podekovanim na rucne delanym papire

Jestli byl původem z Čech tak to zní skoro nemožně hlavně ten ručně dělanej papír

PS : nemá ten dopis i zlatej rámeček ?

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 24-07-2006 v 10:18 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 246

cece cumel sem celkem - hlavne, kdyz se mi vsichni kamosi smali, jak sem blbej, ze mu verim
prej spisovatel tejpek, ze napsal kolem padesati knizzek

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 24-07-2006 v 11:12 AM
shakelukas
Stálý Člen

Karma uživatele shakelukas - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

cau,tady u nas (bydlim kousek od zlina) je taky hafo takovych lidi,a kdyz se napr. 2 dozvi ze neco mam,tak to hned jede jako retezova reakce!!!dozvi se to dalsi a dalsi a porad same telefony,smsky,pisou na icq atd....!!hrozne me to sere takove veci!!!a dokonce jeden ,kdyz mu napisu jestli deme ven,tak mi napise: Hej ty bys vzal prosim te neco na prda ? (a ten typek huli tak rok a pul a zkuroval me jednou a nezkouril sem se) je to socka nejvetsiho kalibru!!! skoro nikdy nemel svoje huleni a po kazdem sockuje a vtira se tam kde neco proste je!!!
NESNACIM PO..... SOCKY

Old Post 26-07-2006 v 16:22 PM
shakelukas je offline   Profil uživatele shakelukas   Find more posts by shakelukas   Foto galerie člena shakelukas   Click here to Send shakelukas a Private Message   Add shakelukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stmtaz
Nový Člen

Karma uživatele stmtaz - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

ja mam 4 hlavný kamoše a stěma se skaldam a všechno ostatní kupujem smoking potřeby a je to v poho ja pozvu na špeka člověka kterej si oněj neřekne a hulí pozna se to podle toho že se na vas furt otačí ale musí bejt v poho a taky lidi který mě v minulosti nějak pomohly nebo tak něco

sk8grower

Old Post 06-08-2006 v 16:59 PM
stmtaz je offline   Profil uživatele stmtaz   Find more posts by stmtaz   Foto galerie člena stmtaz   Click here to Send stmtaz a Private Message   Add stmtaz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele stmtaz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stulOo
Stálý Člen

Karma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

eheh ludia uvedomujete si ze tento thread ma 17 stran?? kua sak to citam uz asi hodinu, ale fakt ma to zaujalo, lebo presne taketo socky poznam aj ja, a je ich vazne vela. Poznam kvantu ludi, ktory proste vzdy ked maju hulenie tak mi daju bez toho aby som sa ich zpytal, lebo som jeden z tych ktory si hulenie kupuje a ked mam tak dam....ale to dost vela ludi vyuziva. Ja len nexapem ako moze hulic byt taka socka :s...neviem si sam seba predstavit ako od niekoho sockujem matros. A najlepsi su ty, co za vami pridu ze ci im nedam za 20sk . No co uz, socky su asi vsade. Ale je zaujimave ako sa zrazu tvaria ze su najlepsi kamarati ked sa blizi cas sklizne ale odkedy hulim kolko hulim ma to uz tak nevytaca. Som niaky mierumilovny ale vzdy ked dam hulenie niekomu inemu tak si to vykompenzujem tak ze som spravil aspon niaky dobry skutok..peace4all.

$tul{}

When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix

Outdoor2007,OB,PxH,HxS1

Outdoor2006,NONAME

Old Post 13-08-2006 v 20:04 PM
stulOo je offline   Profil uživatele stulOo   Find more posts by stulOo   Foto galerie člena stulOo   Click here to Send stulOo a Private Message   Add stulOo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pechi
Stálý Člen

Karma uživatele pechi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

nedali byste mi potahnout ??? aspon jednoho prda,prosííím.

Old Post 13-08-2006 v 20:10 PM
pechi je offline   Profil uživatele pechi   Find more posts by pechi   Foto galerie člena pechi   Click here to Send pechi a Private Message   Add pechi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

V sobotu na Hiphoptéce. Motáme brko a přijde típek se slovy: Nechcete koupit za pade. Zbudil usměv, ale když mi to nabýzel za večer po šestý....
Nemám rád

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 13-08-2006 v 20:37 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

p s y c h o 8 4

Old Post 04-09-2006 v 08:47 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

Dojížďáci to je špína.

Tak Dave Chappelle aka Thurgood Jenkins reaguje na Snoop Dogga ve filmu Half Baked v situaci, kdy jim Snoop Dogg vyhulí prakticky celýho jointa. V českém překladu se film jmenuje Mazaní hoši.

http://www.imdb.com/title/tt0120693/

Trailer naleznete na http://www.imdb.com/title/tt0120693...lay-E10231-10-2
Končí právě Snoop Doggovým "Whats up doggs?", za kterým pak následuje jeho sockovací scéna. Trailer už pak bohužel končí.

Jen tak pro zajímavost, byl to první film, ve kterém se mihnul Snoop Dogg. Kdo by se chtěl na tenhle film podívat, doporučuji vypnout inteligenci a ubalit jointa. Pak si film výborně užijete.

Naposledy upravil kafevar 04-09-2006 v 09:14 AM

Old Post 04-09-2006 v 09:08 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Ja som bola toto leto na festivale Hodokvas, mala som strašne moc trávy. Nahúlila som sa ešte pred vchodom statočne, a potom som asi chcela byt stedrá alebo čo, ale nahúlila som každého náhodného okoloidúceho. Tráva čo by normálne vydržala asi týžden bola preč za tri hodiny. Ale aspon mi všetci dakovali a boli štastní....
Na Pohode sa mi stalo to isté. Vždy si hovorím že už trávu nikomu neponúknem, iba kamarátom, ale ja mám taký dobrý pocit ked nekoho nahulim a on je potom celý happy....a ide to dost do penazí, to ma sere najviac.

Old Post 07-09-2006 v 08:29 AM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

To Slavka:To ja mam radsi ty nasrany pohledy,to si vic uziju,nez aby hulil s nejakym kretenem co mi keca nejaky sracky do hlavy,zapari mi jonátána a pak odejde se slovy:dik,jsi fakt kamos...ty dostavaj me....

a ja mam skvely pocit,ze jsem nezkouril jednoho blba
neplati to samozrejmne na kazdeho,ale z pravidla a ze sve zasady s cizima lidma nehulim...ja k nikomu taky nelezu kdyz odpali,tak to same ocekavam od jinych....

Old Post 08-09-2006 v 06:51 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Sedím si v klidu v koutku na nádraží, já lístek nemám to mě nezaráží... Koukám jak se vlaky rozjíždějí, za chvíli bude mí tělo na kolejí jééééé...

E!E

Ale to jen tak mimo, seděl sem jednou ve vlaku a jedu si pěkně domů. V báglu mám tak na špeka. Najednou přišli dva Romove, Cigáni, nebo jak to říct slušně. Ověšený zlatem a tlustý jak dobře živenej vepř... Prej, že se ptali v celym vlaku a nikdo nemá oheň, jestli nemám zapalovač. Já s jinýma rasama problémy nemám, nebo do té doby sem neměl tak si říkám proč ne... Vytahuju zapalovač, a voni div mě nevlezli do kapsy z které sem vyndával zapalovač. A co si prej připaluju, jestli hulim... TAdyda... Tak si říkám, proč ne zabalim špeka dám si s nima, stejně kouřim sám nerad... A oni furt, mi ti kdyžtak dáme prachy a mávali mě před ksichtem tisícovkama... Oni prý ať jim to dám, že to ubalej a pak mě řeknou. Sedím půl hodinky a nic. Jdu se podívat kde sou a vidím jen jak dva cigáni, kteří mě uviděli vstali od třetího cigána a utekli na záchod. Tak si říkám no ndobrý, sou to zmrdi tak se aspoň zhulejj. Byl to takovej pohodovej skunk... Sednul sem k tomu třetímu cigánoj a ptám se ho co ty dva. A von já nevim já nevim já nehulim... Oni se za chvíli vrátili z hajzlu a táhlo to z nich, ale to že to zhulili neřekli. Začali na mě jestli prý nejsem rasista atak... Tak jim říkám, že žádnej rasista nejsem, ale že sou pěkný zmrdi když mě to vyhulili. Von prej jeden ten tlustej na mě, že není žádnej zmrd a že mě slíbil že si zahulíme tak že si zahulíme a ať du prej s nim na hajzl... Tak si říkám proč né... Jdu s nim na hajzl a on, že má prý trochu toho svýho, že on hulil moje zboží tak já ať si dám jeho.. To už mě začal fakt srát, protože nejdřív sockuje a pak má svoje... No což ale aspoň mě zhulí řikám si... A on vyndal grip a z něj paličku toho mýho skunku a ještě prej že to má lepší než já že to moje bylo na hovno... Co by ste na to řekli... Pak sem s nima jel ještě asi hodinu vlakem a stihli mě ještě vzít mobil a provolat z něj kredit... Sem důvěřivej člověk, ale tyhle týpci byli fakt svině a nejraději bych je zabil... Celou dobu mleli, že jedou do Prahy a vystoupili na stejnej zastávce kde já. Kde se ke mě ještě jeden přitočil a řekl mě, že jemu nikdo zloději řikat nebude nebo mě seřeže... Cejtil sem se tam pěkně trapně na tom nádraží.. Okraden a zneuctěn... Moje víra v lidi byla zlomena a já neměl ani nic na prda... Příště asi nebudu tak důvěřivej...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 11-09-2006 v 11:53 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás