Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
krucifix - megalol
nebud naív - mam hafo znamejch, kterejm uz sem nabizel seminka, rizky, fleky na out, pomoc - je to moc prace - radsi vyrazit do knajpy a cekat, kdo ubali...
dude: jj souhlas lidi sou liny a kradlo by se vesele dal-cim vic lidi by pestovalo tim vetsi sance pro corky ze na neco narazi. sekat ruce jak za chalifatu!
neco pozitivniho na druhou stranu - sme minulej tejden sedeli s tejpkem v klubiku na zahradce - kolem tak 50 bych rekl - velice vytecnej pokec - chlapik, jestli by nekdo nemel na puceni kilko - ze mu zejtra pridou kacky a ze posle - kamosi se mu vysmali - sem to risknul...za tri dny ve schrance dopis s kacakama, podekovanim na rucne delanym papire - mne potesilo, ze to s tema lidma neni jeste uplne v prdeli
cau,tady u nas (bydlim kousek od zlina) je taky hafo takovych lidi,a kdyz se napr. 2 dozvi ze neco mam,tak to hned jede jako retezova reakce!!!dozvi se to dalsi a dalsi a porad same telefony,smsky,pisou na icq atd....!!hrozne me to sere takove veci!!!a dokonce jeden ,kdyz mu napisu jestli deme ven,tak mi napise: Hej ty bys vzal prosim te neco na prda ? (a ten typek huli tak rok a pul a zkuroval me jednou a nezkouril sem se) je to socka nejvetsiho kalibru!!! skoro nikdy nemel svoje huleni a po kazdem sockuje a vtira se tam kde neco proste je!!!
NESNACIM PO..... SOCKY
ja mam 4 hlavný kamoše a stěma se skaldam a všechno ostatní kupujem smoking potřeby a je to v poho ja pozvu na špeka člověka kterej si oněj neřekne a hulí pozna se to podle toho že se na vas furt otačí ale musí bejt v poho a taky lidi který mě v minulosti nějak pomohly nebo tak něco
eheh ludia uvedomujete si ze tento thread ma 17 stran?? kua sak to citam uz asi hodinu, ale fakt ma to zaujalo, lebo presne taketo socky poznam aj ja, a je ich vazne vela. Poznam kvantu ludi, ktory proste vzdy ked maju hulenie tak mi daju bez toho aby som sa ich zpytal, lebo som jeden z tych ktory si hulenie kupuje a ked mam tak dam....ale to dost vela ludi vyuziva. Ja len nexapem ako moze hulic byt taka socka :s...neviem si sam seba predstavit ako od niekoho sockujem matros. A najlepsi su ty, co za vami pridu ze ci im nedam za 20sk . No co uz, socky su asi vsade. Ale je zaujimave ako sa zrazu tvaria ze su najlepsi kamarati ked sa blizi cas sklizne ale odkedy hulim kolko hulim ma to uz tak nevytaca. Som niaky mierumilovny ale vzdy ked dam hulenie niekomu inemu tak si to vykompenzujem tak ze som spravil aspon niaky dobry skutok..peace4all.
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
V sobotu na Hiphoptéce. Motáme brko a přijde típek se slovy: Nechcete koupit za pade. Zbudil usměv, ale když mi to nabýzel za večer po šestý....
Nemám rád
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak Dave Chappelle aka Thurgood Jenkins reaguje na Snoop Dogga ve filmu Half Baked v situaci, kdy jim Snoop Dogg vyhulí prakticky celýho jointa. V českém překladu se film jmenuje Mazaní hoši.
Jen tak pro zajímavost, byl to první film, ve kterém se mihnul Snoop Dogg. Kdo by se chtěl na tenhle film podívat, doporučuji vypnout inteligenci a ubalit jointa. Pak si film výborně užijete.
Ja som bola toto leto na festivale Hodokvas, mala som strašne moc trávy. Nahúlila som sa ešte pred vchodom statočne, a potom som asi chcela byt stedrá alebo čo, ale nahúlila som každého náhodného okoloidúceho. Tráva čo by normálne vydržala asi týžden bola preč za tri hodiny. Ale aspon mi všetci dakovali a boli štastní....
Na Pohode sa mi stalo to isté. Vždy si hovorím že už trávu nikomu neponúknem, iba kamarátom, ale ja mám taký dobrý pocit ked nekoho nahulim a on je potom celý happy....a ide to dost do penazí, to ma sere najviac.
To Slavka:To ja mam radsi ty nasrany pohledy,to si vic uziju,nez aby hulil s nejakym kretenem co mi keca nejaky sracky do hlavy,zapari mi jonátána a pak odejde se slovy:dik,jsi fakt kamos...ty dostavaj me....
a ja mam skvely pocit,ze jsem nezkouril jednoho blba
neplati to samozrejmne na kazdeho,ale z pravidla a ze sve zasady s cizima lidma nehulim...ja k nikomu taky nelezu kdyz odpali,tak to same ocekavam od jinych....
Sedím si v klidu v koutku na nádraží, já lístek nemám to mě nezaráží... Koukám jak se vlaky rozjíždějí, za chvíli bude mí tělo na kolejí jééééé...
E!E
Ale to jen tak mimo, seděl sem jednou ve vlaku a jedu si pěkně domů. V báglu mám tak na špeka. Najednou přišli dva Romove, Cigáni, nebo jak to říct slušně. Ověšený zlatem a tlustý jak dobře živenej vepř... Prej, že se ptali v celym vlaku a nikdo nemá oheň, jestli nemám zapalovač. Já s jinýma rasama problémy nemám, nebo do té doby sem neměl tak si říkám proč ne... Vytahuju zapalovač, a voni div mě nevlezli do kapsy z které sem vyndával zapalovač. A co si prej připaluju, jestli hulim... TAdyda... Tak si říkám, proč ne zabalim špeka dám si s nima, stejně kouřim sám nerad... A oni furt, mi ti kdyžtak dáme prachy a mávali mě před ksichtem tisícovkama... Oni prý ať jim to dám, že to ubalej a pak mě řeknou. Sedím půl hodinky a nic. Jdu se podívat kde sou a vidím jen jak dva cigáni, kteří mě uviděli vstali od třetího cigána a utekli na záchod. Tak si říkám no ndobrý, sou to zmrdi tak se aspoň zhulejj. Byl to takovej pohodovej skunk... Sednul sem k tomu třetímu cigánoj a ptám se ho co ty dva. A von já nevim já nevim já nehulim... Oni se za chvíli vrátili z hajzlu a táhlo to z nich, ale to že to zhulili neřekli. Začali na mě jestli prý nejsem rasista atak... Tak jim říkám, že žádnej rasista nejsem, ale že sou pěkný zmrdi když mě to vyhulili. Von prej jeden ten tlustej na mě, že není žádnej zmrd a že mě slíbil že si zahulíme tak že si zahulíme a ať du prej s nim na hajzl... Tak si říkám proč né... Jdu s nim na hajzl a on, že má prý trochu toho svýho, že on hulil moje zboží tak já ať si dám jeho.. To už mě začal fakt srát, protože nejdřív sockuje a pak má svoje... No což ale aspoň mě zhulí řikám si... A on vyndal grip a z něj paličku toho mýho skunku a ještě prej že to má lepší než já že to moje bylo na hovno... Co by ste na to řekli... Pak sem s nima jel ještě asi hodinu vlakem a stihli mě ještě vzít mobil a provolat z něj kredit... Sem důvěřivej člověk, ale tyhle týpci byli fakt svině a nejraději bych je zabil... Celou dobu mleli, že jedou do Prahy a vystoupili na stejnej zastávce kde já. Kde se ke mě ještě jeden přitočil a řekl mě, že jemu nikdo zloději řikat nebude nebo mě seřeže... Cejtil sem se tam pěkně trapně na tom nádraží.. Okraden a zneuctěn... Moje víra v lidi byla zlomena a já neměl ani nic na prda... Příště asi nebudu tak důvěřivej...