Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Svitim na ne od 6 do 8h rano a vecer cca od 18h do pulnoci.
Jakmile se rano probudim , semenacky se jdou otuzovat na balkon a vecer kolem 18 nebo 19h jdou opet pod lampu .
Evidentne proti tomu vubec neprotestuji , jak je videt.
Reda zatim....
Původní příspěvek od V@ly nějaké foto z boku? co stonek? jinak se u Tebe holky mají dobře koukám
teda doufejme v holky
Ano , zatim jedou semenacky v pohode az na jeden na kterem se objevil nejaky povlak , (flicky) na listech , je to ten semenacek uplne v pravo. Ty dva spodni listky jsem radeji ustipl , kdyby to byla nejaka plisen tak abych minimalizoval riziko rozsireni. A vsechny semenacky jsem pro jistotu osetril postrikem Melasou pred 4 dny a uz se novy povlak na litech zatim neobjevil a zaroven jsem je trochu tou Melasou prikrmil pres listy.
Jsou to semena regular takze tam nejaci samci urcite budou.
Stonek je dobre videt na prostrednim fotu, ktera je focena mirne z boku.
Zda se mi ,ze se trochu to vytahovani zastavuje , mozna ze uz i trochu ten stonek sili ale zatim to na pohled neni tak znatelne.
Kazdopadne pres den fuci tady u nas docela vitr , rano bylo 11C a poprchavalo, ted uz sviti trochu slunicko , takze se semenacci docela dost chveji pod vetrem i kdyz jsou ve spodni casti balkonu , kde jsou chraneny pred primym narazovym vetrem stenami ze vsech stran.
Zatim jedu kolo uplne bez RO a mereni PH , pouze zalevam
( zatim bez hnojeni ) pouze odstatou vodou z kouhoutku . Ta ma PH 8,1-8,3
Zatim kupodivu vubec zadne problemy s PH ktere jsem samozrejme ocekaval.
Mozna problemy s uzamceni prijmu zivin prijdou pozdeji. , uvidime , kdyztak bych musel ten PH metr v nejhorsim holt dokoupit.
Uvidime az prijde cas na me "organicke hnojivo ", jak to budou snaset.
Zeleninu zacnu hnojit cca o mesic drive tak az zacnu hnojit zeleninu tak to sem postnu i s tou zeleninou.
Semenacky Nowa OG uz vecer pod lampu ode dneska nedavam , dam je jen dovnitr do tepla za okno na parapet a rano je zase vyndam ven.
Doufam ze se nazacnou bez dosvecovani Verem zase tahat , kdyz uz ted vypadaji celkem obstojne.
Jelikoz se nam zhorsilo opet pocasi , tak na tech par dni je zase davam redeji pod ledku.
V desti je vyndam na bakon az odpoledne , jen na par hodin.
Az zacne byt zase pekne pocasi tak uz je necham venku ve dne i v noci.
Snad se to pocasi uz konecne brzy umoudri a stabilizuje.
Stridave jsou podle potreby , pod lampou a pres den na balkone v jakemkoliv pocasi.
Otuzovani se...kdyz je jako ted 11C a zvykani si na slunce, kdyz zrovna sviti. Ted konkretne uz jsou zase venku.
Evidentne se ten rust zpomalil a stonky zda se ze zesiluji.
Zatim nehnojeno ani zadny stimulator.
Pouze striknuto cca pred 8 dny 1x melasou .
Zadne zvlhcovani ani postriky vodou na semenacky.
Zalivka jen odstatou vodou bez RO .
PH metr jsem zatim nepouzil jelikoz nefunguje spravne ani zatim nesnizuju PH kys. citronovou.
K memu prekvapeni to vyssi PH zatim semenacky snaseji v pohode.
Zda se ze se jim dari.
Blizi se zastip , uvidim za tyden.
Kyti zacaly hodne vonet , uplne me to dnes rano bouchlo do nosu.
Tak jsem se rozhodl ze teda odjedu jeste jedno posledni kolo s tim stanem .
Snad jeste to jedno kolo nejak s tim stanem preziju.
A do konce roku , snad zezenu a upravim tu satni skrin.
Vytahl jsem vsechny veci na IN zabalene pekne v igelitovych pytlich a zjistil jsem ze Prima-klima je uplne plna prachu.
Chtel jsem ji vycistit ale nejde dovnitr prostrcit ruka (sotva 3 prsty) abych mohl odstarnit prach z tech lopatek. Vysat vysavacem to neslo.
Zkousel jsem vysroubovat i ty srouby co jsou po obvode abych ten plast z motoru sundal a rozebral ji ale ani se ten plastovej obal nehnul, nejde proste sundat a jiny srouby nevidim.
Tak nevim jesli se na to mam vykaslat a odjet to kolo se zanesenym odtahem nebo mam z duchodu ted koupit novou Prima-klimu. Urcite v tom prachu bude spousta roztocu a tak... Vadi me ten prach uvnitr , kdyz vim ze tam je.
Co myslite , musim kupovat novou ?
Snad to dam nejak do tydne do kupy a nejpozdeji do 3 tydnu bych rozjel kolo.
Uz se tesim
Osazenstvo by bylo pravdepodobne obracene nez je v nazvu.