Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi zkoušel jsem butanovou metodu a nikde sem se tu nedočetl jestli to mam par dni nechat odležet nebo se to muze hulit hned,kdyby se tu našla dobra duše ktera by my poradila předem dik.
Já jsem to radši nechal 2 dny odležet, abych se zbavial a) zbytků případnýho butanu, b)případný vlhkosti. v každým případě z misky(talíře atd.) oškrabat co nejdřív, nechat uležet až pak. Ale možná to někdo dělá jinak.
ja to teda taky vždycky chvíli nechávám odležet ale pokaždý mi z toho vzejde celkem bláto i když naštěstí zhuluje jako prase tak to vždycky trochu vytřu tabakem a ten haš se pak nalepí na tabák a vyhulim to jako brko
napln do zapalovače je směs propanu a butanu, zajimalo by me jestli by pro tenhle spusob získávání pryskyřice nebyl jepší butan vyší kvality, jestli by nebyl efektivnější výtěžek. (mužu si totiž sehnat čistej C4H10)
hh me by zase zajimalo, co za pako tohle svinstvo kouri, smes thc a neodparenych zbytky z butanu navazanejch na thc, fakt parada, rekl bych ze to dela diry v mozku vetsi nez Toluen. Jinak celkem efektivni a hlavne rychlej zpusob ziskani neceho co zkuruje z neceho co bud nezkuruje nebo se neda kourit