Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmmm. Zahradníka (spíš něco jako zahradníka) jsem taky dělal a musim říct že to byla nejlepší práce jakou sem kdy dělal. Mizerně placená (40kč/h) ale prace nebylo moc a na čerstvim vzduchu, s rostlinkama...
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
zdareccc. no tak já sem student Umělecké Akamdemie... a sem skouřenej furt...a nikoho to neštve, pač tady kouří každý.
Vlastně bych řekl že bez toho se tady moc nejde domluvit....každopádně tohle k tomu studiu patří, akorát si neumím představit návrat do reality..
Toď vše
Ja som ešte študent 5 ročnej hotelovej akadémie Pohúlim si vždy, keď je čas a správna chvíľa Najviac húlim na písomky, lebo potom sa mi lepšie rozmýšľa To nie je sranda, to je fakt Ale keď praxujem, tak to moc nie...
Mno tak ja jsem studnet prumyslove skoly se zamerenim na elekrtotechniku-multimedia a vypocetni technika....ted pujdu do 4 rocniku takze zahul docela....
Hulim jenom kdyz mame odbony vycvik takze 1dnouu za 14dni,nebo kdyz mame telocvik ICT(pocitace) a jine pohodve predmety...Ma posldni skusenost byla takove ze jsme se zhulili do obcanske vyuky,kde nas uci mlada,hoodne mlada slecna ucitelka.mno mela asi dobrou naladu a zacala vyvolavat...ona vi ze se sem tam zhulime ale nikou to nerika....mno vyvylola me a kamosa ktery byl uplne nakasu...(on huli tak 1 za mesic a to jsme meli zrovna nejakou lampu asi ICE ale nevim to presne)Tlacila do nas takove komba ze jsem nechapal ani ja a to uz je co rict.....psadila nas ze 4 a jeste se nam vysmala mrcha jedna od te doby se uz do OV nezhulim.....
Já makám jako technik VT v jednom státním podniku. V práci nehulim, protože si nedovedu představit, že bych pak měl s někym něco důležitýho řešit. Jak padne třetí hodina odpolední, už to peru do papírku.
Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost.
Původní příspěvek od freshman V práci nehulim, asi bych to nezvládal. Dělám technika/programátora, programujem řídící systémy pro ovládání průmyslovejch technologií, pece na kovy, balicí linky, čističky a pod. . Dost často to je hukot sám o sobě. Nedovedu si představit, že bych in HIGH byl někde u notebooku, připojenej na systém kterej ovládá celej komplex, desítky uzávěrů, měření hladin, automatický cykly....přece jenom, je to technologie za miliony..
Ale asi bych si dobře vychutnával třeba pohled na rotační pec, ve který se žhaví tuny kovu, a poch¨valovat si jak to maka,ale v křesle a se špronzem na rtu :-)).
citace:
Původní příspěvek od freshman Ja delam servisaka u jedny vetsi firmy, opravuju vysokozdviznou techniku, od malejch rucnich vozejku az po nekolikatunovy hovada, jak elektricky tak spalovaci ......nekdy je to prace k nasrani, vetsinou je to pohodicka...v praci nehulim, je to nebezpecny ( hydraulika, motory, velky vahy)...a vubec, hulit v praci mi prijde jako bejt treba ozralej, s tim ze zhulenej se clovek vic zapece ....zkusil jsem to a nevyhovuje mi to, pro konstruktivni mysleni je lepsi cistej stav
citace:
Původní příspěvek od freshman Ja pracuju jako servisak vyskokozdvizny techniky jedny nejmenovany firmy, v arbeit nehulim, jednnou sem se zkouril a nejenom ze sem to moc nedaval, ale navic me kontrolovali benga hned za branou arealu, bylo to o fous... prostě se zkouřenej necítim dobře, zapejkam na detailech a zapomenu udelat jiny veci...navic je to velka zodpovednost.
...a propo - nevíte někdo čím se živí freshman? ani nenapíše... po třinácté...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Zdarec.. delam na technicke priprave vyroby... v praci jsem parkrat hulil ale uz si to radeji nechavam na odpoledne... nedela to dobrotu a do prace si myslim ze to ani nepatri.. takze asi tolik k tomu
Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam....
Hodně lidí si myslí, že pokud nejsou v dosavadním zaměstání spokojeni, tak že je to jejich vina. Je to stejný jako všude, dokonce bych se firemní atmosféru nebál přirovnat k atmosféře v hospodě. Když je dobrý majitel, tak tam i rád zajdu :-) Vzpomínám na to, jak nám profesorka na škole říkala, že si prošla několik zaměstnání, než našla to který ji vyhovuje. A pod slovem vyhovuje si vlastně můžu představit i pohodlnou kancelář, kde budu pracovat a lidi okolo sebe, druh sortimentu, historii firmy, vlastníka a nebo generační složení. Na druhou stranu není vůbec sranda takovou práci nalézt, a proto to trvá někdy dost dlouho. Když mám ale školu, tak mám právo si vybírat a ne brát hned první, co je na pultě. Dost taky záleží na šéfovi. Pokud to není osobnost, ale pouhá loutka, tak zdrhat. A tohle si začínám v poslední době uvědomovat.
sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky
SEO analytik
moje prace je o tom, ze dostavam ruzne internetove stranky nahoru v pozicich na vyhledavacich. Je to dost fajn v tom, ze pritom prolezu plno zajimavych webu, ziskavam nove informace.
Neprijemne je, ze vlastne vse jen odhaduju, nic v tomhle neni jiste...
V praci se hulit da, jen je treba primerene. V kanclu nas huli polovina. Dny kdy je pauza na brko a cigo co hodinu jsou velmi, velmi zajimave
Pracuju stejne vykone jako nespaleny, takze v tom nevidim problem.
Do skoly ale nehulim nikdy, proste to tam nema co delat.
Pri jednani se zakaznikama radsi taky nebudu vypaleny
EDIT:
hm... tak to jsem uplne neodladil, chce to vic a vic lidi
takze nespim a makam. Al budou premie doufam ze fajnove
Nazdar
tak mam ubaleno, bong nabitej - což je skvělá příprava na pracovní den
Pracuju tak, že vytvářim WEB, html......
na tomto druhu práce je super to, že si sám určim jestli pudu fachat teď - nebo večer, stačí stihnou termín ....
Jak to tak čtu tak mě mrzí, že nedělám IŤáka :-) Pracuju jako dispečer ve stavební firmě takže hulení v práci nepřipadá moc v úvahu. Co se dá dělat :-)
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Nazdar ludia....
ja mám na vizitke napísané Projekt manager a v realite mám na starosti výstavbu stavebných projektov v celkovej hodnote zopar desiatok milionov.....
Inak mám kamaratov, ktorý sú doktori a celkom si to užívajú....ale pozor operujú len z čistou hlavou...(teda väčšinou)....problém nastáva iba ak sú v nudnej službe, dačo užijú a potom im príde prípad a to je potom celkom zábava.....ale všetci pacienti im prežili...
sranda byla, když jsme se v Hořicích potkali s pár členy kapely ILAM, kteří tam zrovna dělali po školách jakési protidrogové přednášky. všichni zapálený huliči ale v "práci" asi nehulí....
Momentalne jsem brigadne zamestnanej jako technicko-administrativni pracovnik v technologickem oddeleni jednoho z nejvetsich stroj. podniku ve stredni evrope
Je to cajk, neco na kompu, vykresy a pak sefovat veci po vyrobnich halach.
Je to asi zatim nejlepsi brigada
Původní příspěvek od accountant Ja jsem ucetni v jedny velky nadnarodni firme, a v praci nehulim, ale po praci temer vzdy a rada, jedu model, ze to brko mam za odmenu, a pak si ho vzdycky moc vychutnam....
Tak momentálně pár týdnů brigádničim jako účetní ve větší firmě, školy na to mám. Ženský v kanclu až na vyjímky stejně většinou prošli jen rychlokurzama a rekvalifikací z jiný profese.
Platí skvěle, nechá se to. Hulit se před/ při práci vopravdu moc nedá, ale po je to vklidu
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
StuDEnt AJTÝ....... do školy chodit zhulenej? nikdy..... párkrát se to zkusilo, byly nářezy, byla prdel, ale mám schýzy a necítím se dobře a navíc z toho dne nic nepoberu
Studentik nástavbovýho studia, měl by ze mě bejt.. no ani nevim .. něco na způsob kanc. krysky.. Hulit ve škole? Bylo to svýho času absolutně vpohodě pokud jste se nevypekly vyloženě na plech, vpohodě jsem proplouval, až nastal velkej problém s matikářkou! Ona je ta starší generace která si myslí že všechny huliče vyhmátla, a dělá zle .. Bohužel matika neni moje nej stránka a tak na její hodiny jít vyhulenej,mam akorát schízu jako kráva :-D
Momentálně se chystám na chmel, tak uvidim jak to tam bude s konopným listem. A jinak jsem vystřídal spoustu brigád od sběrače brambor (telecí léta), přes svářeče, brusiče, dě*ku pro všechno, různě po fabrikách až po sekače trávníku.
Mějte se všichni fajn , Paece and Love
Edit: To co mě moc mrzí, že vůbec ve škole ta matikářka zjistila že jsem hulič.. Soukromá škola, nědělám problémy, učení OK, hulení v opravdu malé míře a občas mi vesele zpříjemňuje výuku a i ta matika mě najednou strašně zajímá a bohužel když jsem se snažil od matikářky vysvětlit jak že to je s tou rovnicí, tak to na mě poznala :-D ... ale co jí vlastně sr*lo? Že mě to opravdu UPŘÍMĚ začalo zajímat??
Po týhle zkušenosti hulení ve škole jen mimo tuto ženu.. Vidim v tom velkej potenciální průser..
Ještě jednou Peace and Love!
Původní příspěvek od Danny sem student byl sem na kucharovi nebavilo me to tak sem tam nechodil vyhodili me tak sem sel na sklare tam je to fklidu.
Ps:ve skole palim,budu na dale a v praci taky
tak to te lituju, takhle sem na to sral taky a sere mě to dodnes....
dyt s toho dne nic nemáš a lidi co nehulej, učitelé atd... víš co myslim, to prostě nesnášim.
Původní příspěvek od fikus Knihovnice, ale v práci nekouřím, až večer, doma
vau toto ma proste dostalo. Inac niektore tie povolania su proste super, nikdy by som nepovedal, kto kazdy moze hulit.
Ja som student IT, inac pracujem pre jednu firmu, kde vytvaram webove rozhrania na spravu linuxov (nieco pre slabsich adminov). V praci ani skole nehulim, lebo ked si zahulim som cely den a este aj druhy den strasne sprosty, resp. je mi vsetko dost jedno
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
ja makam v rezortu MO jako Technicky dozor investora.
Kdyz odmyslim tu zku.vene byrokratickou administrativu pri jakymkoliv vyrizovani korespondence, jednani se zelenyma mozkama, kteri se ridi metodickymi pokyny ikdyz jsou sebestupidnejsi a s vypocitavymi dodavateli jenz se na me/nas snazi usetrit kazdou kacku do vlastni kapsy, je to prace pestra a zajimava .
Za tu dobu co tu makam jsem navstivil zajimavy objekty, svezl se v nekolika obrnenych vozidlech, zastrilel si z par gunu a zazil netradicni akce v ramci pracovni doby.
Nejsem fanda tohodle vseho co da poapsat jako "hra na valku", ale beru to jako dobrou zkusenost a praxi..
Co se tyce huleni, tak v praci jsem to zkusil jednou a po maly schyze s sefem si to radeji nechavam na doma..
Já jsem na střední stavební průmyslovce. S povolánim si ještě nejsem jistej, ale nejspíš projektant, nebo si zkusim založit firmičku...
BTW čim dál tim víc mě zajímá politika
hehe,..nadějný politik s Palachem v avatárku... ach, ta dnešní avantgarda..
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.