Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeden menší dotaz. Zvládne mi větrák SUNON 220 V 22W
180m3/hod utlačit smrádek zkrz kupovanej pacháč ze schopu, kterej má průchod max. 160 m3/hod, anebo musim kvůli němu koupit nějakej jinej větrák? Větrák by byl bez jakýkoliv přívodní trubky, foukal by rovnou do filtru. Co myslíte ??????????????
mr.zak: no jestli je tn pacháč certifikovaný na větrák 160m3/h a ty ho budeš masírovat 180m3/h, tak se může stát, že ti bude smrdět pokoj, protože se při takovém průtoku nestihne všechno vyfiltrovat.
Mr zak : Já si myslím že to nebude problém 160 a 180 m3 není takovej rozdíl. Já z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že i takto nevyvážený parametry( mám to fakt skoro stejný) nezpůsobili že by filtr nestíhal. Spíš si myslím že ti trochu klesne výkon toho větráku když ho "dusíš " menším filtrem a tak se to nějak srovná, ale samozřejmě je lepší když všechno pasuje jak má.
hello all
mozno to tu uz niekto spominal ale neviem takze do tej petky vyrezte velke oobdlznikove diery tak aby z petky ostala len kostra a potiahnite to papierom z vrecak pre vysavace:-) takyto filter bude mat min odpor