Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pod sodíkem je připravený držáček pro PC větrák na ofuk lampy.
Manipulací s pojistkou jsem strhnul bakelitový závit na dutince , jak je vidět z fota , dal jsem jiný držák pojistky , který má větší průměr , takže tam je na drátkách zatím provizorně , než tam dám původní typ , který musím jít koupit.
Doufám že jsem tímto přispěl k inspiraci při stavbě a zapojení výbojky.
Nikde jsem tady podobný seriálek nenašel , tak jsem to dal sem = nekamenovat prosím.
Pokud budou nějaké dotazy , v rámci možností a znalostí odpovím - prosím přes PM.
Díky všem za rady a hlavně podporu od prvopočátků až po dnes.
Ať to všem roste a hlvně vždy s úsměvem.
Dodatečně jsem si taky uvědomil,že někdo používá pro sodík samostatné spínací hodiny a ofuk řeší samostatně třeba z důvodu větrání boxu po celou dobu 24h = nonstop.
Já podle předešlích obrázků přidal jednoduchým propojením fáze od pojistky + nulák a zem jednu krabičku tzv. na omítku se zásuvkou,která vlastně bude přes jedny spínací hodiny dávat 220V spolešně s dobou světla sodíku.To znamená,že na tuto zásuvku připojím trafíčko 220V/12V pro pohon PC větráčků na ofuk sodíku a kytek v boxe a zajistím tak, že po dobu tmy budou vypnuté i větráčky.
K+ za hezký seriálek na stavbu světla !
Můžu poprosit taky o nějaké elektrické schéma - dala bych si to postavit elektrikáři, ale nedokážu mu to nějak technicky vysvětlit a když to bude mít na papíře tak to to určitě pochopí.Stačí poslat PMkou.
Díky moc.