Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
praxer: ja jsem tam byl naposledy ve 3 letech a pamatuju si, ze to bylo dost napicu, protoze to byla streka a otec me nechtel nest na zadech od te doby jsem tam nebyl ani ve dne ani v noci..
Hele tak az budes ve frenu a budes mit cas (a ja budu mit cas) tak posli pm a spachame nejaky zhul.. Konec ot
U nas v Tachově tomu říkáme: špeky, hulení, brka, skéro, pálení, matroš, čoudy. Občas se mě doma zeptaj jestli náhodou nekouřim tu "marihuánu" nebo "marjánku" :-)
divizna velkokvětá........ vzniklo to tak,že sem kamošovi ukazoval na zakrádce kytku, právě když se kolem promenádovala matka...
čichali sme k ní a chválili ji jak hezky roste ,když najednou příde mamka a ptá se:...co že je to za kytku???
gres,gandža,makak,hulivo,fajčivo,zelina,burina,bylinky,hulenie,zelene,kanabis,kanab,trafka,kapusta,ž
užula,maruška,mary janka,zelenina,pofajč,maja-jana,maria huana,travička...na vsetky si isto nespomeniem
Opava- jednou mi nejaký cikan povida.... Hele bracho nechces naké sake pake filmovaké? ....
jinak to spíš závisí na partě, klasika skuro, špeky šméé, vuřty, špidla, phou-phou atd