Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od KajiCZek co řikáte na tohle doporučil mi to kamoš.. je to drahy ale maj akci + 20 seminek stejne odrudy zdarma jestli sem to dobre pochopil http://www.amsterdammarijuanaseeds....9&product_id=18
To se mi vzhledem k sativoidnímu ražení této genetiky moc nezdá.Možná ses sekl v threadu,nebo at teda kamoš ukaže fota.
Původní příspěvek od KajiCZek co řikáte na tohle doporučil mi to kamoš.. je to drahy ale maj akci + 20 seminek stejne odrudy zdarma jestli sem to dobre pochopil http://www.amsterdammarijuanaseeds....9&product_id=18
Já od nich objednával loni a přišel o penize(prý ani nedošli k nim). Z Nirvány to bylo bez problémů
při letosnim out pestovani a pozdnim dozravanim jsem vydel ve skleníku model Snow White od nirvany a opravdu velkej rozdil o proti mangu ktere je jako jedna z nejlepsich kyti na out a to bych chtel videt -sw-za dobreho a krasneho zari a ne jak tenhle rok....se skusenosti doporucuji..sw ma rodiče bíle wdovy a dost ciste afgan indici-ktera tomu zrejme dodava velke a hunate hlavicky..zdravim kc
hej ahoj...mam 4x Misty outdoor.....su nadherne...odporucam.... len by som sa rada o Misty viac dozvedela....mal uz niekto tento druh?....pekne prosim, smutne koukam..... dajte vediet....vsade som hladala, a zatial vysledok = 0 Nieco okolo Early Misty tu je, ale moja kraaaasna tu nie je....
Zdarec groweři, také bych potřeboval poradit ohledně výběru odrůdy na přístí outdoor grow... Jsem začátečník co má za sebou jednen grow, aby se tak nějak naučil co je to vlastně vůbec ta samice a co samec a dopadlo to celkem slušně, tak jsem se rozhodl že příště si místo noname z hulení od kamaráda koupím nějakou tu genetiku... mám vyhlídnutý out. mix od Dutch passion což čítá 6 semen - 2x Shaman 2x Frisian Dew a 2x Passion #1 ..... Co si o tom myslíte ? Je to vhodný výběr ? Budu rád za každou radu, Groowu Zdar !
tak to je otázka která mě každej rok víceméně vyvede z omylu co je dobrý a co ne na ven...
bohužel neni vdova jako vdova apod. a taky existujou různý phenotipy podle zdroje takže to taky celou situaci ztěžuje
co by mohlo bejt dobrý venku a doprostřed října?
letos mě překvapil kross od berrei - gueriella gold/GG x Danish passion ne přesně tohle ale podobný se dá koupit na zenseeds / hybrids from hell od esbeho. 3-15 září se sklízely indikový phenotypy a někomu to vyhovuje víc než shaman kterej nasazuje vysokou latku celkem...
celkově bych se koukl na net na fora a mrknul co pěstujou lidi co bydlí severněji a musí to řešit ještě víc než my na jihu moravy tadyk...anglie, dánsko, holandsko - to co dopěstujou tam v říjnu pujde tady na 99% !!!
jinak co mě zaujalo víc tak :
TNR(kcbrains) ,Timewarp(next generation), 8MilesHIGH(mandala) , Purps (BCdepot), hazed erdpurt (zen seeds), early durban (flying dutchmen)
nebo různý krosy jak píšou nahoře LOWRIDER2xDISELRIDER od Rákosníčka asi umí taky pěkně zkrátit dobu květu když je skříženej s dobrotama jeho NHPWR naprostá spokojenost a to sem první kytku sekal poslední tejden v srpnu...
potom herihuana mě překvapila jak brzo byla. kvalita ani nemluvim je to taková morda až ste z toho pěkně vypatlaní když se hulí trošku víc zkrátka spíš na dobrou noc, během dne dokáže odkráhlovat jen o trochu větší množství
shaman je taky výbornej sladkej a silnej dutch passion celkově dobrý (frisian dew, purple1, durban...) ale už mě tyhle známý věci víceméně omrzely. ale i tak sem si nakonec objednal early durban od FD
Původní příspěvek od krast Jo, dobrý výběr. Jen by to možná chtělo víc semen
Děkuji za odpověď Proč myslíš víc semen ? Jako kvůli klíčivosti nebo aby ze mě nebyl takový "malozelinář" ? Tak mám omezené možnosti, vím že se mi to xkrát vrátí ty náklady do toho vložené, ale ten sáček 6ti semen stoji kolem 1100,- což je pro mě celkem vysoká položka + ještě chcu koupit letos hnojiva od plagronu když už kupuju takové semena...
tak se koukni do bazaru na řízky, semínka , někomu třeba napiš PM
ale neřeš to tady, informací máš po serveru víc než dost k tomu co se ptáš !
času do jara na rozmyšlenou dost
Tak on je dycky lepší větší počet ... to máš problém hned při klíčení, pak ti to v mládí sežerou srnky/slimáci ... v červenci je to samice/samec ... a do finále plíseň a čórky ... čím víc, tím větší šance.