Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

citace:
Původní příspěvek od KajiCZek
co řikáte na tohle doporučil mi to kamoš.. je to drahy ale maj akci + 20 seminek stejne odrudy zdarma jestli sem to dobre pochopil http://www.amsterdammarijuanaseeds....9&product_id=18

To se mi vzhledem k sativoidnímu ražení této genetiky moc nezdá.Možná ses sekl v threadu,nebo at teda kamoš ukaže fota.

Naposledy upravil carlos 23-09-2010 v 00:54 AM

Old Post 13-09-2010 v 17:22 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

citace:
Původní příspěvek od Machoman

To se mi vzhledem k sativoidnímu ražení této genetiky moc nezdá.Možná ses sekl v threadu,nebo at teda kamoš ukaže fota.

Taky by mě zajímaly fota , když jí má venku ..

Old Post 13-09-2010 v 18:56 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Squirrel
Stálý Člen

Karma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

citace:
Původní příspěvek od KajiCZek
co řikáte na tohle doporučil mi to kamoš.. je to drahy ale maj akci + 20 seminek stejne odrudy zdarma jestli sem to dobre pochopil http://www.amsterdammarijuanaseeds....9&product_id=18

Já od nich objednával loni a přišel o penize(prý ani nedošli k nim). Z Nirvány to bylo bez problémů

Squirrel 2010
Squirrel 2009
Squirrel 2008
Squirrel 2007
...every day is happy day...

Naposledy upravil carlos 23-09-2010 v 00:54 AM

Old Post 14-09-2010 v 22:22 PM
Squirrel je offline   Profil uživatele Squirrel   Find more posts by Squirrel   Foto galerie člena Squirrel   Click here to Send Squirrel a Private Message   Add Squirrel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kc33
Nový Člen

Karma uživatele kc33 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

při letosnim out pestovani a pozdnim dozravanim jsem vydel ve skleníku model Snow White od nirvany a opravdu velkej rozdil o proti mangu ktere je jako jedna z nejlepsich kyti na out a to bych chtel videt -sw-za dobreho a krasneho zari a ne jak tenhle rok....se skusenosti doporucuji..sw ma rodiče bíle wdovy a dost ciste afgan indici-ktera tomu zrejme dodava velke a hunate hlavicky..zdravim kc

Old Post 21-09-2010 v 18:03 PM
kc33 je offline   Profil uživatele kc33   Find more posts by kc33   Foto galerie člena kc33   Click here to Send kc33 a Private Message   Add kc33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubik07
Stálý Člen

Karma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

hej ahoj...mam 4x Misty outdoor.....su nadherne...odporucam.... len by som sa rada o Misty viac dozvedela....mal uz niekto tento druh?....pekne prosim, smutne koukam..... dajte vediet....vsade som hladala, a zatial vysledok = 0 Nieco okolo Early Misty tu je, ale moja kraaaasna tu nie je....

Old Post 26-09-2010 v 13:12 PM
lubik07 je offline   Profil uživatele lubik07   Find more posts by lubik07   Foto galerie člena lubik07   Click here to Send lubik07 a Private Message   Add lubik07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kc33
Nový Člen

Karma uživatele kc33 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

taky dobry model na ven je shiva shaniti2 od firmi sensi seeds ale ta jeji typicka citronova chut vam zacne po tydnu lezt krkem..

Old Post 26-09-2010 v 14:04 PM
kc33 je offline   Profil uživatele kc33   Find more posts by kc33   Foto galerie člena kc33   Click here to Send kc33 a Private Message   Add kc33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kola666
Stálý Člen

Karma uživatele kola666 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

kc33
: kedy si kosil Shivu Shanti 2 ? stihne dozriet ?

Naposledy upravil kola666 12-10-2010 v 15:52 PM

Old Post 01-10-2010 v 13:30 PM
kola666 je offline   Profil uživatele kola666   Find more posts by kola666   Foto galerie člena kola666   Click here to Send kola666 a Private Message   Add kola666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kola666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři v tripu
Stálý Člen

Karma uživatele Bratři v tripu - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

My osobne jedem pristi rok Durban poison (venku) a Orange bud (sklenik) plus nejaky ten noname...

Old Post 04-10-2010 v 20:20 PM
Bratři v tripu je offline   Profil uživatele Bratři v tripu   Find more posts by Bratři v tripu   Foto galerie člena Bratři v tripu   Click here to Send Bratři v tripu a Private Message   Add Bratři v tripu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rosnik
Nový Člen

Karma uživatele Rosnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Zdarec groweři, také bych potřeboval poradit ohledně výběru odrůdy na přístí outdoor grow... Jsem začátečník co má za sebou jednen grow, aby se tak nějak naučil co je to vlastně vůbec ta samice a co samec a dopadlo to celkem slušně, tak jsem se rozhodl že příště si místo noname z hulení od kamaráda koupím nějakou tu genetiku... mám vyhlídnutý out. mix od Dutch passion což čítá 6 semen - 2x Shaman 2x Frisian Dew a 2x Passion #1 ..... Co si o tom myslíte ? Je to vhodný výběr ? Budu rád za každou radu, Groowu Zdar !

Old Post 27-11-2010 v 20:06 PM
Rosnik je offline   Profil uživatele Rosnik   Find more posts by Rosnik   Foto galerie člena Rosnik   Click here to Send Rosnik a Private Message   Add Rosnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Jo, dobrý výběr. Jen by to možná chtělo víc semen

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 28-11-2010 v 09:03 AM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 235

tak to je otázka která mě každej rok víceméně vyvede z omylu co je dobrý a co ne na ven...
bohužel neni vdova jako vdova apod. a taky existujou různý phenotipy podle zdroje takže to taky celou situaci ztěžuje

co by mohlo bejt dobrý venku a doprostřed října?
letos mě překvapil kross od berrei - gueriella gold/GG x Danish passion ne přesně tohle ale podobný se dá koupit na zenseeds / hybrids from hell od esbeho. 3-15 září se sklízely indikový phenotypy a někomu to vyhovuje víc než shaman kterej nasazuje vysokou latku celkem...

celkově bych se koukl na net na fora a mrknul co pěstujou lidi co bydlí severněji a musí to řešit ještě víc než my na jihu moravy tadyk...anglie, dánsko, holandsko - to co dopěstujou tam v říjnu pujde tady na 99% !!!

jinak co mě zaujalo víc tak :
TNR(kcbrains) ,Timewarp(next generation), 8MilesHIGH(mandala) , Purps (BCdepot), hazed erdpurt (zen seeds), early durban (flying dutchmen)

nebo různý krosy jak píšou nahoře LOWRIDER2xDISELRIDER od Rákosníčka asi umí taky pěkně zkrátit dobu květu když je skříženej s dobrotama jeho NHPWR naprostá spokojenost a to sem první kytku sekal poslední tejden v srpnu...

potom herihuana mě překvapila jak brzo byla. kvalita ani nemluvim je to taková morda až ste z toho pěkně vypatlaní když se hulí trošku víc zkrátka spíš na dobrou noc, během dne dokáže odkráhlovat jen o trochu větší množství

shaman je taky výbornej sladkej a silnej dutch passion celkově dobrý (frisian dew, purple1, durban...) ale už mě tyhle známý věci víceméně omrzely. ale i tak sem si nakonec objednal early durban od FD

Naposledy upravil 17-12-2010 v 16:22 PM

Old Post 28-11-2010 v 10:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rosnik
Nový Člen

Karma uživatele Rosnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

citace:
Původní příspěvek od krast
Jo, dobrý výběr. Jen by to možná chtělo víc semen

Děkuji za odpověď Proč myslíš víc semen ? Jako kvůli klíčivosti nebo aby ze mě nebyl takový "malozelinář" ? Tak mám omezené možnosti, vím že se mi to xkrát vrátí ty náklady do toho vložené, ale ten sáček 6ti semen stoji kolem 1100,- což je pro mě celkem vysoká položka + ještě chcu koupit letos hnojiva od plagronu když už kupuju takové semena...

Old Post 28-11-2010 v 12:17 PM
Rosnik je offline   Profil uživatele Rosnik   Find more posts by Rosnik   Foto galerie člena Rosnik   Click here to Send Rosnik a Private Message   Add Rosnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 237

tak se koukni do bazaru na řízky, semínka , někomu třeba napiš PM
ale neřeš to tady, informací máš po serveru víc než dost k tomu co se ptáš !
času do jara na rozmyšlenou dost

Old Post 28-11-2010 v 12:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Tak on je dycky lepší větší počet ... to máš problém hned při klíčení, pak ti to v mládí sežerou srnky/slimáci ... v červenci je to samice/samec ... a do finále plíseň a čórky ... čím víc, tím větší šance.

Old Post 28-11-2010 v 13:17 PM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

na ven můžu doporučit crtitical mass a blue widow od mr.nice. dozrály obě, zatímco moby dick od stejné společnosti už ne.

Naposledy upravil cernymi 01-01-2011 v 12:23 PM

Old Post 28-11-2010 v 17:47 PM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skafto
Nový Člen

Karma uživatele skafto - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

Máte niekto osobné skúsenosti so Šamanom??? ako sa mu darí v našej klíme,aký má výnos...tento model mi dosť zachutil už pri prvej ochutnávke :-D ...

Old Post 30-11-2010 v 19:14 PM
skafto je offline   Profil uživatele skafto   Find more posts by skafto   Foto galerie člena skafto   Click here to Send skafto a Private Message   Add skafto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás