Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
závislej na tom nejsem, takže vydržet nehulit jde - ale pokud se naskytne příležitost, tak samozřejmě neodmítám, protože jsem zatím nenašel jedinej racionální důvod proč přestat napořád. a to brčko dneska před fyzikou (sakra já do školy moc nehulím, ale byl jsem v tomhle předmětu vůbec někdy střízlivej ) bylo docela dobry. kamos dostal na ochutnání letošní sklizničku, krásně ubalenej tlustej spek, tak sme ho dali ve trojce, a vůbec nic brutálního, prostě totálně do klidu a pohody, skvěle sme se ve fyzice pobavili. a když se profesor mě ptal proč jako nepočítám ten příklad tak sem mu ukázal velkej popsanej papír a : já jsem to prosím zbásnil. - aha - víte já se tím budu živit, takže je to důležitější než ten příklad
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Zajímalo by mě, kdy vlastně začíná závislost na hulení. Většina lidí tvrdí, že se na tom závislost vypěstovat nedá. Tak doufám, že nikoho touhle otázkou nenaštvu. Myslím si, že na tom závislost určitě existuje, minimálně ta psychická. Tak mi k tomu prosím písněte nějaký svůj názor. Díky
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
2 mell : no tak ti chvíli potrvá než si vychytáš hledání no.. mě to na začátku taky nešlo uplně dobře
jinak teda k tematu (přestože to tu je )
Osobně vim o tom, že sem na brkách závislej a je mi to uplně jedno. Neni to herák a dyž budu chtít přestat, tak přestanu. Nebude to dvakrát příjemný a budu mít chuť na brko jako šílenec,a le dá se to ustát - jednou už se mi to povedlo. Takže závislost - at už je jakákoliv tu je...
a repé : je mi to jedno
teď sem si fšim, že se ptaš, kdy to jako vzniká.. - chmm no to fuckt nefim - možná dyž člověk snídá jointa, tak už to je celkem fér...
Draha Mell, myslim ze toto tema by mohlo vyborne poslouzit pro jednu adresu kterou sem na G kdesi nasel. http://www.biotox.cz/drogy/ ...
Myslim ze je to vyborna stranky ...
Zatim ahoj