Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
matrixx. Pěknej kus chlapa A dokonce máš i lehce chlupatý kozy A na formu - s tím bych si hlavu nelámala. Se můžu rovnou podívat na Ramba To už není hezký. Ale imponují mi chlapy jak hora:-)
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
to Janísek:děkuji vřele,teď jsem do toho trochu šlápnul,tak za čas pošlu zas nějakou fotku jestli chceš,to už to snad bude lepší....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
sancha: přesně tak:-)) miluju chlupatý chlapy:-)) takže se kochám a kdykoliv mě někdo nasere, tak se mrknu na vaše zadky hoši:-))
ale první kam mě oči padnou je stejně hrud:-))
Xerthon rulezz :-)
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
d.trucker: libovka kámo, jenom bych ještě udělal tu samou fotku jako je ta druhá v pořadí- s tim rozdílem, že bych fotoaparát otočil o 180° směrem k sobě, vic otevřel prdel a nechal automaticky secvaknout spoušť. Až to sem hodíš, pak budeš největší frajer, zatim seš polofrája