Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale přece jen ...to Piskot
Piškote zhulenej za volantem jezdim pár let nikdy jsem neměl havárku,protože jsem prostě z důvodu větší sebekontroly a větší zodpovědnosti opatrnější.Víš hulit za volantem je ale stejně nezodpovědné jako chodit zhulenej pěšky.jelikož taky když jsi zkouřenej na hadry tak třeba můžeš omylem vstoupit na vozovku přesto že svítí červený panáček a způsobit tím újmu ani si v některých případech neumíš představit JAKOU...Takže ono říkat kde je hulení BEZPEČNÝ a kde neni vyžaduje dosti citlivý přístup a velkou rozvážnost !
A s tim pilotem letadel jak jsi zmínil.Tak si uvědom že když někdo dělá určitou práci tak je to pro něj rutina a jak jistě všichni dobře víme hulení přece neni od toho aby dělalo halucinace,tak proč se bát letět se zhulenym pilotem.(asi rozumnej pilot by nikdy travku neužil,ale to je jedno).To patří do jiného threadu.S tou zodpovědností...:psal jsi do threadu? - povolání kuřáků marihuany?jestli jo,tak dělal jsi tu práci zodpovědně?řek sis druhý den že raději budeš pracovat čisý,protože tvůj přístup lehce ohrožoval tvou výkonnost???Tak to jen k tomu aby se tady někdo nesnažil vymezovat a určovat kdy a před čím si můžu zakouřit a kdy ne!
jednou jsem od kamoša koupil 2 jointy a že jednoho vyhulíme hned a druhýho si nechám na pak. tak jsme dali a bylo tam i pár nehuličů, coz mě vždycky štve, ale dobrý. dohulili jsme, rozdělili se a šli dom, já s dalšíma asi třema jsem šel, ale oni nehulili. po cestě na mhd jsme zašli do samky a já si nakoupil Flinta a LIPO, což je takovej náš rituálek. ale furt nic. pak jsem pokračoval už jen s jedním kamošem, jim si tak ty lipa a najednou se netrefím do držky, pak zakopnu o mírně vyčnívající dlaždicu. kamoš už viděl, že bude sranda, tak sme doběhli na trolejbus, tak středně zaplněnej, pohoda, nalízám a najednou si nevšimnu, že tam na kraji, na druhym schodu je to na kraji seříznutý, jakoby /----\. Promáchnu a hodím držku přímo na volný místo mezi lidi. Nacelej trajf sem zařval: "Píča! Vole!" a po tyči se vyškrábal nahoru. kamoš ten byl hotovej, a já se pak celou cestu tlemil až mě bolely plíce, lidi skvěle čuměli a byl to zážitek na celej týden. supr! museli byste to vidět pak taky dneska ty trolejbusy dělaj nějaký divný, ne? se chytím tyčky a hází to se mnou jak s pytlem ve větru.
nebylo to brutal, že bych umíral, to zase jiný. Měl jsem zbytek filmovky, nikdo doma, tak že to dohulim. dvakrát nabiju faju, cejtim se v pohodě, ale dodělám to. tak nabiju zas, pustim nějakou hudbu a už to jelo. kouknu z okna a vidím na dráhu vlaku. skvělý, jede vlak. Ale nejede dlouho?
"Supr haluz, vole!"
pak ten vlak vyjel z dráhy a jezdil po obloze a bylo to skvělý. napadlo mě dát si tyčinku, což nedělejte, jak je to suchý, tak se mě to nalepilo na krk a já v jeden okamžik sem měl pocit že se dusím! až po několika minutách mě napadlo, že se napiju :-) pak lehnu do betle, a čumim do zdi, na který mám takej korkovej obklad. normálně je to obyčejnej korek ale teď na mě vykukovali malí červení čertíci s vidlema.
jo a jindy mě pink floyd tak stimulovali, že jsem udělal stryptýz z okna. Byla ale zima, tak mě nachladly koule, ale jinak dobrý.
doufám, že kamošky nezklamou a zítra něco dovalí, už skoro tejden sem neměl a těším se!
tak zatím!
p.s jo a budu muset hulení omezit, dneska jsem byl na sport. prohlídce, kde se dejchá do trubky a měří ti objem plic (mám pět litrů!!!). musim tam pravid. každej rok a letos sem tam sotva vydejchal plíce, až na pátej pokus jsem překonal hranici loňskýho roku.
Doktorka: tys vyrostl, to se ti nemůže zmenšit objem plic! co jí tam napíšu!" prdel.
[Edited by drinker hulič on 02-04-2002 at 08:45 PM]
teda pánové, tento víkend sem zažil taky brutální zážitek. nejsmutnější na tom je, že sem nebyl vyhulenej, protože by se to jinak nestalo...
v sobotu večer sem totiž chlastal a pak mě kokota napadlo sednout do auta a někam jet.... kdybych byl vyhulenej, tak by bylo všechno ok, ale teď všechno ok není... spíš je to pěkně v hajzlu, protože sem přerazil na půl takovou tu komoušskou lampu, která bejvá kolem silnic.... auto je pěkně na sračku a to bylo tatovo... když sem se vysekal a vylezl sem z auta, myslel sem, že si půjdu rovnou skočit... naštěstí sem to neudělal. v autě sem nejel sám, ale nikomu se nic nestalo, ikdyž nebyl nikdo připoutanej... aspoň de vidět, že toyoty sou bezpečný jak sviňa... akorát mám zlomenej rypák od airbagu...
ponaučení: místo chlastu za volantem volte radši jointa za volantem, ať nepřídete o papíry a auto jako já!!!!
vůl není to správný slovo... spíš totální piča (sorry, ale jinak se to říct nedá). no jo, stalo se, teď už mi jenom zbejvá někde splašit tak 200 000,- a koupit tatovi káru, protože ho v tom nenechám samotnýho... jestli máte někdo nápady, kde vzít prachy a nekrást, tak se mi ozvěte :-)))
doufám, že máme zkorumpovaný švestky jak v americkým filmu, aby mi nevzali papíry :-)))
to gizmo:
Pokud si byl jen vožralej, tak je to v tomhle státě úplně v pohodě. Kámošovi vzali za jízdu v opilosti papíry už asi třikrát a vždycky mu je za chvíli zase vrátili. "Kluk se nalil, tak co je, se vyspí a uvidíme" . A když mu je vzali naposled, tak vyšel z fíkárny a před těma bengama co to s nim sepisovali nased do auta a chtěl normálně odjet .
Al-Ban, gizmo: Pockat, predpokladam, ze se musi vydani ridicaku zpatky ale "urychlit" nejakou tou tisicovkou v obalce, ne? Ja jen, ze treba mymu strejdovi vzali ridicak proto, ze jel nalitej (nezpusobil zadnou nehodu) a jelikoz byl profesionalni ridic, ztratil kvuli tomu zamestnani...
No to víš, že zadarmo to asi nebylo . Ale v tom se mi ten náš stát právě "líbí"- zaplatíš a "co sme si to sme si..." No u ganjy by to bylo asi horší, v současný době obzvlášť .
...jo me se se ten stat taky strasne libi, takovy dobry zakony a vsichni za zeleny papirky udelaji vsechno....
Ale asi nam nezbyva nic jineho nez si to uzivat jak Al-Ban :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
To All:
Je lepší jezdit (v autě)za střízliva,nicméně zhulenej řídit je nejlepší.....třeba na červený v koloně pozorovat ty xichty co stojí vedle tebe a čuměj na tebe nebo na tvou káru jako když jsi nějakej zevl.
Ale stalo se mi že mně zastavila hlídka byl jsem jen zčazenej a jel dát spát svou holku.Najednou vidim takovou tu červenou lucerničku jak s ní mává jedn chlupáč a ukazuje mi kam mám zaparkovat......běžná noční kontrola ...doklady .... ste ochoten se podrobit?....Já že ja to zbytečné ale jo.Vystoupim a z tý skupinky poldů se ozve ,,jo tak pan (mé příjmení vyřkl)".já se otočim s tim jako vo co de,čumim na něj a místo něčeho norrmálního řeknu ,, Tyyy voolee"no nekecej ty vostatní na mě čumněli jak z jara než jsem se zkrotil.No a pak jim došlo že se známe,že to byl můj spolužák ze střední školy - no fuck hustý ještě když vás kámoš nechá dejchnout.
Fakt za volantem pouze hulit jinak nevíte co vás může potkat.
No kedze tu niekto pisal nieco o vylete autom a o flojdoch,
tak tu nieco pridam obdobne aj ja..
Pred casom som chodil kazdy piatok s kamosmi (dvomi) autom
na zaujimave miesta (kazdy piatok ine) a pravdaze zakazdym
pohulit. Kedze som zo SK a niesme tam zvyknuty na jointy,
tak sa to vzdy praska z fajky.. a kedze uz je ten prepych
a mame auto, tak rovno vodnu (vyrobil som to z nejakej haluze
co mi dal kamos, vyzera to ako pistol na 'airbrush'). No raz
tak rozmyslame 'gde to bude dnes'... napadla ma vedlajsia dedina
vzhladom na to ze to tam poznam ako vlastnu dlan a celkovo
to tam mam rad. Auto sa rozbehlo v CDplayeri uz isli Prazsky
'Peneri' (Penerski desert..tu sme mali najradsej) a ujebavali
sme si to na miesto cinu. Prisli sme, vybalili sme, zapalili sme.
Dohulili sme sa ako hovada, vylial som vodu a hodil 'vodasa'
pod sedadlo spolujazdca. Rozvalili sme sa v aute, otvorili okna,
nech sa vetra a uz sme len ulietavali na hudbe. To som ich
pravdaze predtym uistil, ze tam v zivote flojdi neboli (a to som
nekecal).
Lezime, haluzime a ulietavame na hudbe... neviem kolko casu preslo
a ani som to nejak neriesil. Len zrazu mi zavrete oci prerazilo
svetlo a vsetci naraz sme vyskocili.
Kto to mohol byt v 2 hodky rano?! ,..a uz si to vykracovali
k nam dve benga. Cize ako najstarsi a asi najviac pri zmysloch som
s nimi zacal riesit situaciu.
Oni: reku co tu robime v tuto hodinu (??) a podobne kraviny...
Ja: sme si vybehli mimo civilizaciu trochu popocuvat hudbu a pokecat
po naroznom tyzdni co a ako nove...
Oni: otvorte kufor... (stalo sa, no v kufri nic)
Jeden z nich: co mate v aute ??
(nastastie nic, mam vo zvyku brat so sebou vzdy len to mnozstvo co
sa vyhuli, lebo s takouto situaciou vzdy pocitam. Co mam v sebe mi
nik nepocita. Najvacsie bobky boli za tu vodnu fajku pod sedackou).
Ja: nic...
Jeden z nich zobral lampas a uz zacal riesit interier auta. Prekutral
vseto... fakt vsetko, dokonca cumel aj pod tie sedacky ..ALE NIC !!
Proste nic nepovedal.... este dlho potom sme to rozoberali a dosli
na tieto teorie:
a./ proste si toho 'nastroja' nevsimol
b./ vsimol si, ale vzhladom na to ze je to vyrobene z nejakeho
nastroja urceneho k inym ucelom, mohol si mysliet ze je to naradie
urcene k autu...
c./ ...alebo prosto nechcel riesit troch zhulenych typkov, ktory si
prisli pohulit a aj tak nemaju nic pri sebe a su schopny konverzacie.
...su to vsetko dohady, ale to je asi moj nabrutalnejsi zazitok, teda
aspon z tych ktore si pamatam.
Ozaj skuste sa vsetci rozpamatat na obdobie ked ste nehulili... kolko
zazitkov si pamatate ??? Alebo aby som bol presnejsi, kolko si pamatate
z obdobia pred cca 4-5mi rokmi ?? Ja teda moc nie, ale uvedomil som si
to az prednedavnom. Dost ma to jebe, ale asi to uz nezmenim...
Odvtedy preslo 1 mesiac a 8 dni.. za toto obdobie som hulil 3x (posledne
2 tyzdne nic). No ved este uvidim....
Rozpisal som sa ako vzdy.... zatial HallogennR
Malicky dodatok...
Ked som tu niekde cital o tom, ze sa niekto dohulil
do prace, a tak. Neviem ci je dobre dohulit sa na taketo
miesta, ale rozhodne by som to delil na dohulit a dohulit.
Da sa dohulit
a./do brutalu:
..ze je clovek uplne v pici, mysli si ze je najdivnejsi v
miestnosti a ze robi vsetko inak. Reaguje oneskorene a celkovo
standard= riadne HIGH!! (z dobreho modelu 2-3 bonga..aspon ja).
b./do pohody:
..nieco medzi triezvym stavom a vysokym HIGH, ale clovek je
dobre naladeny a celkom mu to mysli, je tvorivy a schopny
komunikacie s kymkolvek a o comkolvek (po 1 bongu).
----
..osobne zvacsa uprednostnujem alternativu B. Clovek sa vyhne
mnozstvu problemov a predsa si to 'svoje' uzije.
Ak ma niekto povinnosti, urady, praca, rodicia a tak... lepsie
je asi do pohody a potom este dat nejake kvapky do oci (nieje
podmienkou, ale v dnesnej dobe uz hadam na kazdom urade vedia
o co ide ked sa tam doplazite s podliatymi ocami.. to iste
rodicia). Dohul 'po pohody' je fakt v pohode a 'do brutalu'
si tu mozem uzit cez weekend, alebo na nejakej chate...
dnes uz mam toho dost..... HallogennR
No teda este mam 1 wec....
Zahulil som uz dost krat s dost typmi, ale nejake brutalne
depky som nemal. Depkami myslim depresivne stavy, ked clovek
nevie co treba a co netreba (proste neovladatelny stav).
Dokonca ani z tych flojdov. Az na 1 akciu.....
S kamosmi som vypadol na chatu a bolo akoze hulenia dost.
A hulenie pravdaze kvalitka, no co dodat viac...
Nieco po polnoci (asi 1:00) ich napadlo 'podme do lesa', ja
som sice namietal, ale nakoniec sme isli. Reku ze oni poznaju
dobry posed pre polovnikow. Ideme a uz vtedy sa ma zmocnovala
hrozna haluz, ale to som este vedel co a ako. Prisli sme na
miesto, vyliezli sme hore a toto...
Pocuvame.. pod nami si do pochoduje 'stado' diviakov, teda
aspon mne to ako stado pripadalo. Pozrem dole ze co uvidim,
ale nevidel som nic (co by sa dalo ocakavat o jednej po polnoci
a bez lampy). Prislo mi, ze chcem grcat, tak som sa z lavicky
zvalil na podlahu posedu a sedel som nepohnute v kute.
Bolela ma hlava aj brucho a vlastne vsetko, chcel som ist
hned prec, ale rozhodne nie sam... oni nechceli, ze je tam super.
Tak som ich v totalnych depkach asi 20 minut presviedcal nech
ideme spat na chatu a potom sa nechali ukecat.
Vsetko to zapricinil asi moj panicky strach z vysky (som mal
v tej tme haluze ze sme tak vysoko, ze nevidim dno.. aj ked to
bolo mozno 8 metrov), ani ten rachot po diviakoch mi moc nepomohol.
Toto som si dal dokopy az potom, odvtedy som uz v lese za absolutnej
zhulenosti a tmy nikdy nesiel a taktiez som uz podobny stav nikdy
neprezil (vdaka bohu).... totvsjo HallogennR