Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

A navíc - já náhodou bydlím přímo naproti hřbitovu a se smrtí a slzama vyrůstám. Až tam jednou budu, doufám, že tam budou chodit v noci lidi jako já a hulit a smát se. Aspon nebude člověk tak sám

Old Post 15-08-2005 v 20:19 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 226

a jinak - asi bych chtěla umřít co nejpozději. Myslím, že mě čeká ještě dost veselýho v životě. Tak proč si ho prostě neužít. Život je dost krátkej na to, abych furt myslela na starosti a splátky a tak vůbec.

Old Post 15-08-2005 v 20:29 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

A příroda je LOGICKÁ a UŽITEČNÁ, ani jedno mi nesedí k posmrtnýmu vědomí...???????????????????????

Old Post 15-08-2005 v 21:30 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

blownancyblow: Chci tím říct, že by to nemělo žádnej účel, žádný upotřebení... Spíš se mi zdá logický že použije energii z těla i duše k vytvoření něčeho novýho beze vztahu k bývalé formě...

Janísek: A to je právě to, že pokud bych opravdu po smrti nějak vnímal, co se na mým pohřbu děje, byl bych mnohem radši kdyby si tam pohulili, zasmáli se, spíš taková menší pařbička a tak.. Určitě lepší než černý hardy, hnusná dechovka a lidi zakládající si na žaludeční vředy neustálým steskem a duševním sebetýráním...

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Naposledy upravil Rasta Dawg 16-08-2005 v 06:33 AM

Old Post 16-08-2005 v 06:28 AM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Nepřemyšlím o ní

Old Post 16-08-2005 v 09:11 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

to rasta dawg: no ja iba verim v reinkarnaciu zda sa mi to dost logická zaležitost

Old Post 16-08-2005 v 09:26 AM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 231

Rasta Dawg: souhlasím s tebou. Akorát by rozčilovalo, jak furt chodí čůrat za tůje, popř. větší pomník(třeba padlým hrdinům). Ale když musíš, tak musíš. Příjde na to, v ketré části krchova se sedí :-))))

Old Post 16-08-2005 v 14:17 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 232

Rasta Dawg: zapomněl jsi na profiplačky, který krákají na každým pohřbu, aniž by toho dotyčnýho znali, že?

Old Post 16-08-2005 v 14:20 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........ Příspěvek č. 233

2CAESAR:
ale jestli rasta pise ze lidi nejsou tak "skveli a dulezity jak jim jejich ego rika" tak ja mu oponuju tim. ze to je jenom jeho dojem . stejne jako je dojem jinejch lidi ze sou nejdulezitejsi. a on a ani ty nemuzes vedet kdo ma pravdu. jak muzete vedet ze treba ja nejsem tak skvelej jak si o sobe myslim (priklad). vzdyt to je prece blbost.

jo. ovlivnujeme planetu a vice ci mene tim ovlivnujeme i fsechny tvory na ni. ale nejsme jediny kdo ovlivnuje jiny zivocichy. to dela koneckoncu kazdej zivej tvor. ja se ho ptal jakej je rozdil mezi zivotem. kterej stvorila priroda a kterej stvoril clovek.

jo. to mas pravdu. aj se bavil o nasi (evropske. zapazdni) civilizaci. ikdyz je otazka jestli kdyz indovi zemre zena a fsechny deti tak jestli se bude radovat. nevim. ale me na tom nejvic nastval vyrok ze "Smrt kohokoli neznamená v podstatě nic než přemněnu energie" to je z myho pohledu nehoraznej blabol. takhle bagatelizovat smrt.

p.s.:taky nikoho nesoudim. na to tady nejsem.

2rasta dwag:
citace:
A myslím že není jakýkoliv logický důvod, aby člověk po smrti stále cítil spojení se svým životem
- no nevim jestli smrt. nebo veci po smrti meli logiku. bud sou. nebo nejsou. ale to asi nikdo z nas nezjisti. jo a existence cehokoliv podle me nema logiku.

Old Post 16-08-2005 v 14:50 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Janísek: Tak to je pro mě novinka... Takový lidi fakt existují? To už je prostě musí bavit, nebo je to docela bída... Na druhou stranu jestli je to baví, nic proti nim, nikomu tím neublíží asami se budou cítit lépe...

kolumbijec: Zatím až na pár vyjímek jsem potkával lidi, kteří považují lidstvo za nejdůležitější na planetě...Ovšem planeta a přiroda se bez lidstva v klidu obejde a možná ji bude spíš líp. Navíc proč si myslíš, že jsme tak důležitý a potřebný pro vesmír a vlastně celou realitu?

Rozdíl mezi "přírodním" a "naším" životem je obrovský, nemohu uvěřit že sis ještě nestačil všimnout... Tak například: vše až na člověka funguje v přírodě až mechanicky logicky (ničím se neplýtvá, nic se nezakazuje, loví se jen pro potravu, funguje i regulace proti přemnožení) v lidské společnosti je všechno postavený na systému "Ja jsem člověk pán tvorstva, vezmu si co chci.", ale i když už lidi maj co chtěj, spokojený nejsou a chcou víc a víc a ještě víc...

Podle mě je zase blábol přidávat smrti větší důležitost než jakou má...Ale to je o názoru, uvidíme až pak...

Jinak vše v téhle realitě má svou logiku (i lidský nelogický chování) a to že ji nevidíme, neznamená že neexistuje...

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 16-08-2005 v 17:48 PM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 235

Rasta Dawg: jasně že jsou. U nás na vesnici jich je hromada. Spíš to jsou starý báby. Sama newim, proč to dělají. Nechybí na žádným pohřbu. Vcelku smutně zabitý stáří...

Old Post 16-08-2005 v 18:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 236

janisek:starsi lidi na vesnici se ale opravdu znaji a to nekdy na dost prekvapive vzdalenosti.Oni zili jinak nez my.Bez internetu,mobilu a jinych.Presto taky byli mladi a taky chteli parit.Znaji se z ruznych tancovacek na ktere se nekdy nachodilo hodne kilometru.Dycky stejni lidi ze stejnych vesnic,znaji se a chodi si na pohrby.To neni jako Karlovy lazne v praze,nebo stodolni v ostrave.
Na vesnicanech je neco prekrasneho.......

Old Post 16-08-2005 v 18:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 237

xerthon: naprosto souhlasím. Vesnice má zvláštní kouzlo ticha, klidu a hlavně obrovský prostor kolem sebe. Máš možnost jít do polí a být sám, stejně tak, jako tam můžeš randit někde u boží milosti...samozřejmně to má i vrub v podobě nespavých starších lidí, co ti drbama dělají ze života peklo. a to tím, že se ukážu o 15 - 20km dál v jiný vesnici na hodech a naprosoto pro mě cizí lidi začnu vyrypovat: no jo, to je tamata odtud, ten feták a apodobně. Omezenci.
Když jdeš na pivo úplně sám, víš, že na zahrádce potkách vždycky někdoho, koho znáš, stajně tak jako jinýho kamaráda vyhula :-)
Já osobně bych ve městě asi trpěla. příjde mi moc rušný, nebezpečný, divoký...neumím to popsat. Nebyla bych tam rozhodně štanstná a asi by mě sejmula první šalina, co by jela okolo.

Old Post 16-08-2005 v 19:32 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 238

jo - a zkoušela nad těm profiplačkama přemýšlet, protože byli i na babičinným pohřbu a wím, že je zrovna nemusela a nikdy jsem je nevidela plkat ani u obchodu tak - třeba cestou na hřbitov... víš jak: něděle, tak to se musí...
A tak mě napadlo, že když jsou tam ty modlitby za všechny hříšné...že si třeba chodí vymodlit ty svoje hříhy z mládí, aby došli do toho svýho ráje.
Každý chce umírat s čistým svědomím. Já taky.
Já se svoje svědomí snažím vykupovat dobrýma skutkama typu, že pustím sednout starou paní, nebo se nabídnu nějký mamce, když vidím, že je sama s kočárkem a nemůže do vlaku.... idkyž - asi mi to stejně nakonec nepomůže :-)

Old Post 16-08-2005 v 19:39 PM
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

v posmrtný život neverím, existencia života ,stvorenie vesmíru atd sa nikdy dokonale nevysvetlí,snažím sa žiť tak , aby som ráno pri holení nemusel opluť zrkadlo...v dobré skutky neverím ...máš to v sebe , alebo nie, spoveď , vykúpenie , raj...nič mi to nehovorí....som totálny materialista ohladom viery ...spáliť , vysypať popol do vody ...nikdo so mnou nemá potom žiadnu starosť,...ostaneme večne živí v mysli ludí , kt nás mali radi...ako ostávajú iní ludia neustále v nás...

jaman

Old Post 16-08-2005 v 21:48 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Re: ........ Příspěvek č. 240

citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
2CAESAR:
ale jestli rasta pise ze lidi nejsou tak "skveli a dulezity jak jim jejich ego rika" tak ja mu oponuju tim. ze to je jenom jeho dojem . stejne jako je dojem jinejch lidi ze sou nejdulezitejsi. a on a ani ty nemuzes vedet kdo ma pravdu. jak muzete vedet ze treba ja nejsem tak skvelej jak si o sobe myslim (priklad). vzdyt to je prece blbost.

porovnaj sa s velkostou a dokonalostou vesmiru a uvedomis si ze si zrovna tak dolezity ako musie hovno
citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
jo. ovlivnujeme planetu a vice ci mene tim ovlivnujeme i fsechny tvory na ni. ale nejsme jediny kdo ovlivnuje jiny zivocichy. to dela koneckoncu kazdej zivej tvor. ja se ho ptal jakej je rozdil mezi zivotem. kterej stvorila priroda a kterej stvoril clovek.
[/B]

myslim ze to dostatocne vysvetluje rasta

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 17-08-2005 v 09:14 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás