Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Wevi kamarádka slaví narozeniny, a tak jsem se rozhodl, že ji udělám DORT...hledal jsem recept...a našel jsem kvalitní, kde se využije jak mléko, tak i puding a máslo..Musím skočit natřikrát pro listy..Ať je to kvalitka..Musím brát ohled i na kytičky...takže...Bude to asi nejrozsáhlejší kuťka v mém životě ohledně konopných výrobků..Dodám fota...Bude to marasek..Slaví to sice až 17. srpna, ale přesto..Musím si vše dobře promyslet...Držte mi palce lidičky..
takže ta oslava se přesunula na 31. srpna..To je tento pátek..Bude chata..Pro některé rozlučka s prázdninami, pro některé další měsíc volna...zlatá výýška........Na dort kašlu..je to fakt moc pracné..Vrhnu se radši na bábovku...
recept mi řekla má přítelkyně...
takže ta oslava se přesunula na 31. srpna..To je tento pátek..Bude chata..Pro některé rozlučka s prázdninami, pro některé další měsíc volna...zlatá výýška........Na dort kašlu..je to fakt moc pracné..Vrhnu se radši na bábovku...
recept mi řekla má přítelkyně...