Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A máme tu výsledky! Porota ve složení kikukisek a moswa zasedla, dlouho a pečlivě zvažovala svá rozhodnutí a tady to máte
3. místo PUNKie
2. místo slama
A na 1. místě se umístil Varuker
Ale potlesk patří všem, kdo se nebáli zúčastnit
Fotky můžete vkládat samozřejmě dál, třeba uděláme druhé kolo
A výherce nechť se o výhru přihlásí praxerovi.... Peace
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak jeste ze jsem se nezucastnil,vyhra nic mocJsem myslel,ze jako zenska nabidnes neco lepsiho )))))Tak se v druhym kole polepsi,pak si to mozna rozmyslim a samozrejme vyhraju
tyjo tak já sem to vyhrál, no to je psina oběma porotkyním děkuju za jejich sympatie při zvažování konečného verdiktu, od vás dvou je to zvlášť velká pocta
Protiva: houbelec svaly, já mám přednosti úplně jinde
Jahudka!: si piš že si to užiju, uvařím si kofolu z Praxerovy drťky a nikomu nedám ani hlt, heč!
klasika: ozve se ženská a DUP "No mohli bychom udělat vyjímku, že..." Hold ženské mají navrch.
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
2 Z-E-N-I-T: To víš. Chlapi mají v mysli od narození zakouslou představu, že ženám tam dole něco chybí a tak je jim jich líto. Proto jim spoustu věcí odpustí a tolik jim pomáhají... )