Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Home-made hašiš za 1 hodinu. - butanová metoda
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

no je jedna vec cichnout se chloru u bazenu a pak potom si snupnout lajnu chloru. ktera skodi vic ze. Zivot je zivotu nebezpecny
P

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 14-08-2007 v 15:33 PM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
No tak on treba dehet, ktery tim kourenim super bio huleni vznika se da vyrabet i z ropy.

Tim nerikam, at lidi serou na to co si cpou do plic, jen se snazim upozornit na urcitou slepotu, kterou spousta kuraku trpi, ze resi co jak skodi a pritom denne delaji neco co skodi dost spolehlive, ale to ignoruji.
myslim že je lepšie robiť len niečo zle jako robiť zle všetko..

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 15-08-2007 v 08:29 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hooligan
Stálý Člen

Karma uživatele Hooligan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

K+

Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..

Old Post 07-10-2007 v 11:17 AM
Hooligan je offline   Profil uživatele Hooligan   Find more posts by Hooligan   Foto galerie člena Hooligan   Click here to Send Hooligan a Private Message   Add Hooligan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

citace:
Původní příspěvek od Pindulinka
no je jedna vec cichnout se chloru u bazenu a pak potom si snupnout lajnu chloru. ktera skodi vic ze. Zivot je zivotu nebezpecny
P

ehm, pokud si hodláš dávat lajnu chloru, tak se připrav, že ti bude hodně velká zima chlor je v běžných podmínkách plyn a tuhne při -101°C. já enom tak

jinak dneska sem to z dlouhé chvilky vyzkoušel. koupil sem plyn, abych si naplnil luxusní zapalovač, načež sem zjistil, že ten se z nejakých záhadných důvodů nedá naplnit. takže první otázka samozřejmě byla: co s plynem? sestrojil sem jednoduchou aparaturu z PVC filmovky (fuj ble už vidím jak mě lynčujete) a z filmovky materiálu drceného standartní drtičkou na zelí sem dostal takůtonc pěknů hrduku plyskiřice, kerou sem smíchal s bordýlkem, co asi vyfoukl první proud toho plynu.

Old Post 23-12-2007 v 20:28 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradník
Stálý Člen

Karma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

[účet odstraněn]

Old Post 13-11-2008 v 16:44 PM
Zahradník je offline   Profil uživatele Zahradník   Find more posts by Zahradník   Foto galerie člena Zahradník   Click here to Send Zahradník a Private Message   Add Zahradník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

hasis Příspěvek č. 146

cus poradi mi nekdo jak udelat hasis v v lihu? diky.........

Old Post 20-11-2008 v 08:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Re: hasis Příspěvek č. 147

citace:
Původní příspěvek od nirvanes.
cus poradi mi nekdo jak udelat hasis v v lihu? diky.........

Vezmeš materiál, najemno ho nadrtíš a nasypeš do skleničky třeba od přesnídávky. Zaleješ lihem, protřepeš a necháš tak 20 minut odstát s občasným protřepáním.

Potom si připravíš talíř a to hulení vykydáš všechno nad tím talířem do silonky. Pořádně tu silonku vyždímeš a ten talíř dáš někam třeba na topení (dej si bacha aby byl v rovině, jinak to pak může ovlivnit kvalitu hašiše - respektive poměr hašiše a chlorofylu).

Jak se to bude pomalu odpařovat, tak bude u okrajů zůstávat zaschlý chlorofil a hašiš bude se bude pomalu sunou ke středu talíře. Je dobré to jemně ofoukat kolem dokola, tím tomu hašiši trošku pomůžeš aby se nedržel u těch okrajů také.

Až to celé vyschne, tak uvidíš, že hašiš ti zůstal ve prostředku. Trošku ho seškrábeš a ochutnáš. Pokud je dobrý, seškrábeš i ten zbytek co je v prostředku a je hotovo.

Pokud dobrý neni, je hnusný, bublá a celkově se nedá moc kouřit, tak ho musíš ještě pročistit. To se dělá tak, že ten talíř zaleješ celý až po okraj horkou vodou a mícháš a seškrábáváš to tak dlouho dokud se to všechno v té vodě nerozpustí. Po chvilce (stačí třeba 10 minut) vezmeš třeba injekční stříkačku a odsaješ všechnu tu zelenou vodu plnou chlorofylu. V prostředku ti opět zůstane hašiš, tentokrát pročištěný a dobrý.

Jde hlavně o to, jak moc pryskyřice obsahuje to hulení, pokud hodně, je velká šance, že čistění nebude potřeba, protože tam bude hodně hašiše a málo chlorofylu, pokud to budeš dělat z nějakých třeba listů, tak tam bude zase chlorofylu tak hodně, že čistit budeš muset vždycky a moc toho nebude.

Radoslav, co tuto techniku tady popsal také uvádí, že je lepší do té skleničky dát max 1 - 2 (teďka nevim přesně) cm toho materiálu, že pak bude hašiš čistší.

Já osobně toho tam ale dávám už víc a rovnou to i 1 - 2X pročišťuji.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 20-11-2008 v 19:12 PM

Old Post 20-11-2008 v 15:14 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

tak jsem to vyzkoušel a fajt to funguje parádně,z polovičního množství materialu jsem udělal cca 1g , zhulenost masakrální ´:-§ ,plyn mě vyšel na 44kč.. akorát bych doporučoval vylejt tu kaši z ty sklenice na talíř,dřív než to zaschne..

Old Post 28-01-2009 v 19:13 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yancy
Nový Člen

Karma uživatele yancy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

dakujem za tento postup, zajtra rano si idem kupit plyn a vyrobit svoj prvy hasis tak drzte palce nech mi to nedrbne v rukach

Old Post 09-02-2009 v 02:14 AM
yancy je offline   Profil uživatele yancy   Find more posts by yancy   Foto galerie člena yancy   Click here to Send yancy a Private Message   Add yancy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Zkusil jsem postup s termoskou, kterej kdosi psal výše.
1.Hulení sem hodil do termosky a otevřenou termosku sem hodil i s hulením a všemi komponenty do mrazáku.
2.To stejný jsem udělal i s plynem(celá pixla), abych zpomalil jeho pozdější odpařování.
3.Nechal jsem to hodinu v mrazáku.
4.Připravil jsem si keramickou misku a dal jsem vařit vodu.
5.Po hoďce jsem vytáhl vše z mrazáku a s jednou rukou v rukavici jsem vše vystříkal do termosky.
6.Uzavřel jsem víčko.
7.Protřeřepal.
8.Keramickou misku, jsem dal do horký vodní lázně.
9.Obsah termosky jsem zcedil(prosál?) do misky.
10.Nechal odpařit.
Přišlo mě, že toho bylo docela dost, byl jsem mile překvapenej, díky všem za tenhle thread.

Život je jako noname, nikdy nevíš co ochutnáš :-)

Old Post 15-02-2009 v 12:52 PM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás