Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no fuj práce takový sprostý slovo, já jsem ještě ve škol(c)e a hodlám tam ještě pár let pobejt.. no uvidíme.. jináč jestli vše klapne, tak ze mě nejspíš bude ing.arch. ale to neni jistý, možná taky jen obyč inža
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Já pracuji jako TISKAŘ na polygrafických strojích! Specializace na obalovou technologii(většinou vyrábíme obaly na potraviny ale taky třeba žárovky Osram, brzdové destičky a mnoho mnoho dalšího)
Do práce chodim docela často zhulenej,a taky se tam často zhulim!Občas nějakej malej kix třeba nedávno jsem se strašně divil proč to netiskne no... zjistil jsem že bez barvy to půjde jen těžko
No ja sem dodelal stredni umneleckou a v soucasnej dobe sem v Canade. Hulil sem ve skole v prvaku skoro furt pak sem malem vypad tak sem to zkrotil a ve skole sem pak skoro nehulil pac se to tam pak nedalo vydrzet a nebavilo mne nic delat. No ale pred maturou kdyz sem takhle mnel delat maturytni praci a nak se to neztihalo a kamik to taky nezvladal a nemnel pracovni prostor tak sme se zajeli ke mne na chalupu vzali sme si pytel a zavreli sme se v dilne treba v patek v sest vecer. Zacali sme makat na svejch pracech pak sme si dali brcko a pekelne sme se zapeklu jenom na tej praci a svet uplne zmizel. Pak dalsi a dalsi a furt sme makali jenom sme treba dobehli pres dvur do kuchine pro konev kafe a rohlik a jeli dal no a najednou bylo treba sest rano sobota. Tak sme se vyspali par hodin a druhej den to sami....
canna: ja sem vyucenej reprodukcni grafik, na ofsetovce sem nikdy nedelal. ted tisknu na digitalnich velkoplosnejch strojicha konecne sem ,,tiskar,, tedy v tiskarne pan. vozim se po neschopnejch grafikacha podobne. v tiskarne je nejlepsi bejt tiskar. posledni lidi co si aspon neco vydelaj a vedeni si obvykle uvedomuje ze je tiskar zivi ze vsech zamestnancu nejvic.
Student 6ti leteho gymnazia...ve skole vypalenej je docela sranda no..obzvlast kdyz se vas vase tridni na neco pta a vy na ni jen cumite a nevite vubec co po vas chce!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
10 let seřizuju takový ty mašiny do kterejch nasypete granulát(PC,PMMA aj.) a z druhý strany vypadne část ze světlometu a pak se to na montáží zkompletuje...zásadně v práci po zkušenostech nehulim-vždycky se to pak podělá-však to znáte:řešení problému a hulení nejde dohromady :-)
ja delam na pumpe, je to sranda, protoze kdyz mam nocni tak sme tam dva. Kolegine de spat a ja se vypalim a pak nemuzu ani vracet penize s kasy.Vemu si lahvace a opijim se moc me ta prace bavi a v 1 rano stane kolegine a du spat ja. V 6 se zbudim a du domu.
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Před pár týdny jsem skončil s prací na baru, teď si užívám volna a samozřejmě brček a musím se po něčěm poohlédnout. Jenže jak to udělat, spojit práci a koníček, když coffeeshopy u nás nejsou legální...?
JAHmaican - tak to bych souhlasil ... před 5ti lety jsem měl povinný geodet. kurz ve škole a žádná procházka růžovim sadem to nebyla .... furt s sebou tahat neuvěřitelný množství pomůcek (a celkem rozměrnejch ) .... a koukat do teodolitu dýl jak 10 minut je pro mě taky umění ... takže klobouk dolu ... i když profíci budou používat asi trochu modernější přístroje než ty, co nám svěřili do pracek ...
Tak od 1.4. technik wellness technologie.
Myslim,že by mě to mohlo konečně začít bavit,už jen z tej platovej str. a hlavně je to zajímavá prácička,dovolil bych si to přirovnat k "stavění pěstíren na klíč"
nejak mě me zamestnani prestava naplnovat.Jako prace dobra,delame lidem vestavby-skrine,kuchyne.Nas tym jsme sef,kreslirka-navrharka a ja.Jsem ten blbec co se nejvic nadre a nejmin dostane.Proste blbecek co umi obornou praci,navic v patek zamete kolem pily.Zadna perspektiva.Co z toho ze delam nabytek zbohatlikum,kdyz mam doma samou ,,rýži,,
Nastal cas jit dal.Mnohemu jsem se v truhlarně naucil,ted me ale vsechno tahne do nedalekeho kravina.Kratka pracovni doba,zadne starosti,v podstate ty stejne penize,5tydnu placene dovolene,mleko,kravicky,dojičky......
uz si meilujeme a vypada to ze maji zajem,ja taky.Jen nevim,jak to mam rict memu sefovi.Vim,ze se bude skubat,ale chci se rozejit v dobrem.Jak na to?
xerthon:kdybych byl v tvý situaci, tak bych ho poprosil o větší peníze. Podle toho, jak ti přidá vlastně poznáš, jak si tě cení. Když to bude mizerný, tak bych jednal bez emocí na rovinu. Třeba tě ale fakt potřebuje a třeba budeš hodně překvapen. Vzhledem ale k nedostatku pracovní síly sázim spíš na druhou variantu. zkus ho VYŽDÍMAT co to jde než zdrhneš
Původní příspěvek od Endorfin xerthon:kdybych byl v tvý situaci, tak bych ho poprosil o větší peníze. Podle toho, jak ti přidá vlastně poznáš, jak si tě cení. Když to bude mizerný, tak bych jednal bez emocí na rovinu. Třeba tě ale fakt potřebuje a třeba budeš hodně překvapen. Vzhledem ale k nedostatku pracovní síly sázim spíš na druhou variantu. zkus ho VYŽDÍMAT co to jde než zdrhneš
JJ endorfin má pravdu,taky mám už tu výpověď za sebou,ale rozešel jsem se se šéfikem v klídku,bez emocí.Nemá cenu mu mazat med kolem huby to je jasný,většina lidí má fér jednání rádo,tak jsem mu prostě řek,že mám sehnanou jinou prácičku,že s takou gáží co mi dává to nemůžu utáhnout,tak na mě ještě chvíli zkoušel jestli jsem si doopravdy jistej ,že jestli by to bylo třebas jen o dvojku lepší,že by nebyl problém se nějak dohodnout atd.řekl jsem mu, že jsem si jistej a že veškerý rizika jsou stejně na mě,takže se z toho musim vylízat sám a že 2000 mě fakt nevytrhne,tak ať se nezlobí.No a v cajku, výpověď dohodou.
Já se učim chemikem farmaceutem(SPŠCh) ale prodával sem salam, housky, drogerii, dělal sem zahradníka, stloukal prkna na pile, kopal žumpu, vozil písek. Samí brigádky sem malej. 15.3. mi bylo 18let tagže sem toho moc nestih. Ale škola nejvíc teď plánuju objednat přes net šalvěj a udělat si v extraktoru extrakt. V úterý týpek extrahoval platanovou kůru.
Sorry za OT.
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
Zdarec Lidi no to ja chodim na 7 do skoly a mam ji vetšinou do 15:20 jsem na Umeleckém truhlarovi každy den se zkouřime je to už zvyk nic stim nenadelam ale potom v klidu nekdy všichny valí nekdy vubec Ale mazec v nasí třide je 11lidí a ty všíchny hulí aji třeba co nehulí chodí snami ven na pokec
Já jsem povoláním zedník,ze školy jsem už tři roky a docela mě to i bavý ale nejvíc mě bavý zahradničení...............................................
Jo a v práci jsem s pečenej opravdu jen zřídka Picccccccccccccccccccc
Jsem povolanim zednik, tez i obkladac TADY a JESTE je par veci co jsem obkladal.
Foto je venkovni krb, ktery jsem postavil loni z cihel ktery nekdo vyhodil do kontejneru a ja si je navozil domu. Postavit me to trvalo neco pres 4 dny, ale to jen diky tomu ze jsem byl zhasovanej od rana do moci
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Ja pracujem ako programator CNC strojov....v praci zasedne nehulim ))) potom iba premyslam ako by som sa praci vyhol...ale ked som doma a mam cas sam na seba )) 8-9 brciek za den nie je problem
Původní příspěvek od cajovnik Jsem povolanim zednik, tez i obkladac TADY a JESTE je par veci co jsem obkladal.
Foto je venkovni krb, ktery jsem postavil loni z cihel ktery nekdo vyhodil do kontejneru a ja si je navozil domu. Postavit me to trvalo neco pres 4 dny, ale to jen diky tomu ze jsem byl zhasovanej od rana do moci
OT: vidím.vysoká zed od sousedů,že ty tam pěstuješ tu marijánu?
OT: vidím.vysoká zed od sousedů,že ty tam pěstuješ tu marijánu?
hehe to neni od sousedu to je ma zahrada a mam tam zasazenou i majoranku
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Je na čase si říct o šest hadrů víc. Když ze sebe dělat šaška, tak za dobrý peníze. A když ne, tak jdu za stejný prachy dělat na třísměnnej a ještě to bude s minimální zodpovědností.
Po pěti letech měním zaměstnání, mnohému jsem se naučil, ale neumí to šéf ocenit. Našla a vyžádala si mě konkurence. Stejně už od nás stáhla 3 nejlepší lidi, tak tam nebudu uplně sám. Budu tam vedoucí, služební telefon,nafta do auta placená, a spousty ticíc navíc, největší plus ale vidím v tom, že se tam ty lidi ke mě chovaj jako k důležitýmu človeku v týmu a ne k pohunkovi jako tady. Seru tady na to a těšim se pryč. Já jim všem tady říkal: koukejte se mi pod ruce ať se to naučíte, nebudu tady věčně, a smáli se mi, no a teď se směju já jim.
k tomuto bych také rád něco.pracuju jako mechanik jezdím na servis vysokozdvižných vozíkú jezdíme z kolegou po celé čr a sr občas rakousko a madarsko sem tam se v práci zhulíme ale to pak děláme dvakrát tolik dlouho jako hulič poznám huliče jezdíme po různých firmách a řekl bych ze sa hulí všady a to mě vždy potěší
mattes.3:to máš recht, poslední dobou mě skoro až zaráží, jak hodně se takhle v práci hulí je to i tak že ty lidi třeba nehulí, ale vědí a mají tolerantní přístup
před pár rokama sem makal u soustruhu v jedné firmě pár lidí tam pukalo a dšlal tam s nama chlápek skoro padesátiletý a nějak sa o to začal zajímat a hulit také ted je z něho dobrý zahradník a prý puká dodnes.
my sme zas jednou se známým dělali přidavače kameníkům,to byli 3 starší chlápci 40-50... asi 3.den se nás zeptali jestli nemáme ňákej ten náš "tabák" (myslel marjánu ).tak jsme ubalili poobědovýho špeka a dva z nich se zhulili,pak další den taky
Student
- při teorii nečadím skoro vůbec, ale do dílen/praxe se to dá...
Brigáda
- předminulý rok, jsem pracoval ve firmě, která se zabývala výrobou komponentů pro automobilový průmysl. Já sem zrovna chytnul místo brusiče. Řeknu vám, někdy to fakt šlo při práci čadit ale někdy jako vůbec. Někdy sem na to skoro neviděl, ale vdycky se to nějak zvládlo . Spíše sem si dával při odpoledních směnách, kde ve fabrice skoro nikdo nebyl.
- minulý rok, jsem byl ve firmě, která se zabývá praním prádla pro nemocnice. Já sem třídil už vyprané prádlo. Takže sem si vždycky ven odběhl na cígo, přitom sem si nabil sklo a čadil. K třídění jsem většinou chodil ve stavu "nevidim", tak jsem nasadil mp3jku a pracoval. Peníze sice nic moc, ale n atu pohodu sem si tam nemohl stěžovat .