Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Palec nahoru Mé POZNATKY Příspěvek č. 66

mast jsem vařil prvně, z 1/2 kg vazelíny a 1/2 kg sádla,viz SklizeŇ, byla málo mastná..viz dále....Asi jsem to přehnal s množstvím matroše v poměru k tuku, Dále..-a tak stařena dovalila ještě 1/2 kg vazelíny a je to zdá se ol rajt, co se týče síly a hlavně konzistence+ i barvy-už není tak zelená..Převládat by měla dle mého soudu vazelína,déle pak vydrží na pokožce. Sádlo jsem dodal z doměnky,že dobře rozpouščí potřebné látky a nijak nelituji.Smrada jsem s ekzémkem vyfotil -maže se smrad nepravidelně.. a tak mi smrad kazí objektivní pozorování,zjevně to však pomáhá. Foto před a po kůře dodám cca do 14 dnů po ukončení pozorování...Mám nový,mladší objekt ke zkouškám,rodička ho ohlídá a slíbila že bude mazat 3-5 krát denně...foto rovněž přidám...
konopí zdar !

Old Post 10-11-2005 v 20:39 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

the end Příspěvek č. 67

zdrvim,

tak konečně jsem dodělal konopnou mast, z části podle návodu tety Bushky, ale obrazová dokumentace, která je udělaná na výtečnou, od xmalcolma je prostě best of, fakt pomohla moc, ja bohužel neměl foto tak mám fotečky alespon hotového kouzla, zvaného konopná mast.

jinak můj postup:

• hon na CBD .... zůstává stejný, myslím 5 týdnů ve tmavém chladném prostředí v zavařovací sklenici, kontrolováno a vše v pořádku bez plísně či zápachu

• hon na THC ..... jsem trošku pozměnil nastalými situacemi, tedy byl 2× zážeh po týdnu, potom třetí a ten zbavený už rostliného materiálu, nechán v chladu asi 10 dní

• poslední soud ... v této fázi jsem dal na pánev produkt a následně přidal včelí vosk (je to pavý včelí vosk, bratranec má včelky medonosky ), no a sledoval jsem jak se vypařujou zbytky H2O , následně naposledy přefiltoval a nechal vychladnout.....

..tady jsou 4 fota výsledného produktu, jinak ingredience co jsou uvedeny v tomto fóru, myslím množstevně, jsem překročil, tak teď už si jen přát ať pomáhá v dobrém.

Mějte se tu a příště to nafotim celé,

jumpp.

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 18-11-2005 v 18:19 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

zdravím kolegy mastičkáře, letos budu opět vyrábět mastičku, tentokrát zkusím to sádlo + včelí vosk... minule sem dělal celkem z 1 kila vazelíny, ale nacpal sem tam 500 g listí a 500 g palic, takže to nejen skvěle léčilo, ale i docela hustě dávalo...(namazali sme 4 měsíčnímu psisku bříško, abychom mu pomohli od vyrážky - spalo 20 hodin v kuse a pak sežralo 3 mísy granulí a šest jablek...), takže asi míň... jinak kdo by měl zájem o vzoreček, tak ještě něco zbylo...
B.

Old Post 18-11-2005 v 19:04 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

bubiku taky jsem nešetřil

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 19-11-2005 v 01:37 AM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Potřebuju poradit , v dalším kroku při výrobě masti . První část jsem udělal 26.10.2005 a protože jsem neměl tolik listí dal jsem víc palic ,
po vaření jsem to už ale přecedil přes sítko, aby tam nezbyl pokud možno žádný materiál . Dnes je to už víc než 3 týdny a nemám tam žádnou plíseň. Chci se zeptat jestli musím čekat až se udělá , nebo mám pokračovat při výrobě dál?? Asi jsem tam měl nechat te materiál a oddělit jen vodu , tak si myslím že se mi ta plíseň neudělá,proto se ptám jestli je tak důležitá fáze čekání na plíseň . V některých návodech o plísní není zmínka , tak poradí někdo co dál ??? Jaká by byla mast,kdybych použil jen palice a málo listí , toho totiž moc nemém - díky za rady.

Old Post 19-11-2005 v 18:04 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás