Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
tehace
Stálý Člen

Karma uživatele tehace - 37% Pěstitelská

hledej Příspěvek č. 209

dej si do vyhledávání kristalon nebo hnojivo, hnojení, atp. a dostaneš vodpovědi na vše co potřebuješ vědět...

teha©e

Old Post 02-05-2002 v 11:02 AM
tehace je offline   Profil uživatele tehace   Find more posts by tehace   Foto galerie člena tehace   Click here to Send tehace a Private Message   Add tehace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

prošlá trvanlivost OBM Příspěvek č. 210

zdarec hnojaři :-) , mám doma z loňska hnojivo OMB a jelikož jeho spotřební lhůta neni moc dlouhá narozdíl u kristalonu, zajímalo by mě jestli s tim můžu hnojit i letos, nebo se mam na to vysrat a koupit radši nový OBM??? mám ho totiž skoro celý a je mi líto ho vyhazovat

ta lhůta je prošlá asi 6měsíců, předem dík za rady

PS: do tý jihočeský university snad zajdu zejtra nebo začátkem příštího tejdne...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 02-05-2002 v 12:13 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CalGon
Stálý Člen

Karma uživatele CalGon - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 211

Já sem hnojil vloni krystalonem a můžu říct, že fak dává. zalil sem s tim asi třiceticentymetrový kyti a už po několika dnech byl vidět značnej rozdíl. Jinak tam píšou, že jedna vodměrka je na deset litů vody a zhruba tak na pět metrů2. A eště, používej "krystalon start", na květ je potom "krystalon plod a květ", ale s tim nemam žádný zkušenosti, na květ používam "Algo - květ"(hnojivo speciálně na ganju, k dostání v growshopu v plzni) :-)

Old Post 02-05-2002 v 13:52 PM
CalGon je offline   Profil uživatele CalGon   Find more posts by CalGon   Foto galerie člena CalGon   Click here to Send CalGon a Private Message   Add CalGon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

mrkni se sem https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=8, tady se kristalon a hnojení probírá ze všech možných i nemožných stran a víc hledej než se budeš ptát, jinak dostaneš od ostatních slušný jebání za zakládání zbytečnejch témat :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 02-05-2002 v 17:19 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Plzen Příspěvek č. 213

to calgon, zajimalo by me, kde je v plzni GShop ? Sem z DOmazlic a urcite bych si pro neco zajel...

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 02-05-2002 v 20:28 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Letmane, Příspěvek č. 214

jeden growshopík by měl bejt na Masarykáči (náměstí), každopádně je to asi dva bloky od Práce (Americká) po klatovskej směrem k jižáku a pak zahnout jakoby k Panterovi (výbornej klubík) a ta ulice by měla bejt Purkyňova...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 03-05-2002 v 11:57 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 215

No nevím...já s tím hnojím 10cm miminka a nikdy se jim nic nestalo. ..... a mě taky ne

Old Post 03-05-2002 v 12:21 PM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seedsmacek
Nový Člen

Karma uživatele seedsmacek - 80% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 216

jOOO Krystalon je v poho .
hnojim jim už 2. rokem a mam s nim dobry zkušenosti.

Ganja je koření života

Old Post 03-05-2002 v 19:21 PM
seedsmacek je offline   Profil uživatele seedsmacek   Find more posts by seedsmacek   Foto galerie člena seedsmacek   Click here to Send seedsmacek a Private Message   Add seedsmacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Sem nema cenu nic psat
Jednak je uz toho bylo spousty napsano a druhak to mas napsano na krabicce. Kdyz se to jmenuje Kristalon START tak s tim muzes hnojit od 4 tydnu veget. faze...Kristalon PLOD A KVET bude asi na cast KVETENI.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 04-05-2002 v 12:55 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Mám v plánu nakoupit na http://www.hydroponieplus.cz hnojiva.

Pěstovat budu v hlíně.
popř. mohl bych při dodávání prvků (tenso coctail) pěstovat bez hlíny?
třeba tak:
40% žížalího substrátu ("vermikompost" nemůžu vůbec nikde sehnat! Byl jsem v Obi, Baumax, Zahradní centrum, v obyč. zakradnictví --nic)
30% perlitu
30% drceného keramzitu

nebo až takhle?
50% perlitu
50% drceného keramzitu

1/Grow komplet advanced
2/BcuzZ booster ; je to na kytkách znát? Je vhodné ho používat spolu s AH hnojivem, nebo je lepší koupit i hnojivo Bcuzz?
Něco podobného jako "Bcuzz booster" je i "Canna ZYM. Co je lepší?
3/ Tenso coctail (mikro), je to k něčemu?

250w skříň

Old Post 23-05-2002 v 09:53 AM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Upozornění resuscitace tématu Příspěvek č. 219

tak kucí a holky. Snad máte trochu zkušeností, tak je sem prosímprosím napište.

250w skříň

Old Post 24-05-2002 v 21:03 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

hele mufe, buď používej krystalon + obm, jako já a nebo jestli u tebe prachy nehrajou roli tak bych nakoupil něco v growshopu přímo určený pro kytky! toť moje rada :-)

Old Post 24-05-2002 v 21:14 PM
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Chemie Booster a Adwance Hydro Příspěvek č. 221

Hele chlape co se týče toho boostru tak si ho určitě pořiď ale newim estli wod ty hydroponie.cz protože tam maj w nabýdce booster vod B cuzzu jenom do roztoku pro hydrošku Existují totiž i jiný typy boostrů například pro SKUNK(nejpoužíwanější) Pro indicu a pro T44 což newim co má za wíznam asi rychlejší a lepčí dozráwání? Hele a když už si budeš kupowat ten booster tak si kup k tomu už rownou i kwětowej stimulátor taktéž wod B Cuzzu dá se ho sehnat w GrowShopu i jenom 250ml. Na požádání ti ho wodleje Já sám zkušenosti s Kombinací Boostru a Advancehydroponicu nemám takže ti nechci motat hlawu to je čistě na tobje jak se rozhodneš ale já osobně bych si koupil Komplet wod B Cuzzu což je ROOT-na kořeny
2-složkowí hnojiwo A a B-na vitalitu zdrawí a bujní růst
Booster- nafukuje kwěty a podporuje víměnu cukrů výrazně zlepšuje chuť,výnos a kwalitu
Kwěťák-Logicky na Kwět
No a toď fše estli sem na něco zapoměl tak mě doplňte.nebo woprawte
Jo a tenhle comlet vod B Cuzzu se dá sehnat za 2300,- a wYdRží a WyDržÍ a wydržžží hodně hodně dlouho

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 27-05-2002 v 21:21 PM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

2 muf Příspěvek č. 222

50% perlit a 50% drcenej kerazmit ,to je kombinace ve ktery to taky roste ??ma to nejaky vyhody ?dik

Old Post 28-05-2002 v 10:48 AM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 223

Má tady z GROWERu někdo zzkušennosti z hnojiwama od firmy BIO NOVA? dnes jsem si je totiž koupil v Budějowickym GrowShopu a tam mi říkaly že je to fpoho na hnojení něco jako B Cuzz nebo CannaCOCO eště mi od toho dal nějakey překlad náwodu na ty hnojíwka od tý BIO NOVI a koupikl jsem si NutriNova "a" & NutriNova "b" je to pro růst Klasický Áčko a Béčko skoro prej to samý co wod B Cuzzu.
Akorát by mně zzajímalo estli s těmahle hnojiwama mají tady Groweři nějaký zkušennosti. Tak by se ktomu mohly vyjádřit swím osobním názzorem na tohle téma Hnojiw.Protože mně zaráží že tu v ČR máme už pár Grow Shopu který tadyty hnojiwa prodáwají a to i za přijatelné ceny.Někdo si na ně stěžuje (aniž by je někdy použil) že sou příliš drahé a ne-dobré(fuj chemka atp.)ale když wezmete w ůwahu na jak dlouho wám wydrží když se to ředí na ml. do L tak wám to wyjde oprawdu na dost dlouhou dobu pokud tedy nemáte pjestírnu jaXwině což já nemám

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 30-05-2002 v 23:26 PM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dlabi
Stálý Člen

Karma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% Pěstitelská

Chemie BIO-NOVA Příspěvek č. 224

Tuto znacku sem taky zjusil ale ne N UTRI NOVU, podle me toto neni to co bych ja chtel je tam napsano (v tom navodu ze davas poradf stejne mnozstvi slozky A i B a to bo celou dobu rustu i kvetu ?? nebo ne? takze kytkam mesic pred sklizni davas vlastne to same hnojeni jako tri tydny strarym kytkam.

Ja sem zvolil druhou variantui koupil sem si BN Hydro super mix (to je jako zaklad) k tomu BN-xcel (korenovy a rustovy stimulator, obsauje nejake a stopove prvky + podporuje koreny) a v dobe kvetu pridavam jeste BN P-K 13+14 nebo nejak tak se to jmenuje (to je draslo a fosfor pro lessi kvet)

Z too vyplyva ze ja mohuu experimentovat a michat jim pomer podle chuti kdezto ty musi davat b+a (a to podle toho navodu stejne mnozstvi A i B) coz mi pripadne nelogicke davat hnojeni male kycte stejné jako kytce která de do finishe.....
Zalezi na tom na co mas cut je sem si chtel zaexperimentovat.

A co se ceny tyce tak ta je podle me umerna ostatnim hnojivum(myslim tem kvaaliltnejsim) jenze jak us psal zakladatel tohoto threadu se to davkuje po ML a sem ted v polovine kvetu a z HYDRO SUPERMIXU mi ubyla tak 1/4 a z tech dvou ostatnich pomalu ani nejde poznat ze se z nich us ubiralo

CO se tyyce kvality tak nemohu posoudit protoze s ostatnima znackama nema zkusenost ale podle mych dojmu z kytek se nedube jednat o zadnej smejd (hlavne ty krystaly pryskyrice ty sou brutalni mam tam BB)

tak se mej
a preju dobrou sklizen s tou NUTRI-NOVOU.

LEGALIZE IT!!

Old Post 31-05-2002 v 22:54 PM
Dlabi je offline   Profil uživatele Dlabi   Find more posts by Dlabi   Foto galerie člena Dlabi   Click here to Send Dlabi a Private Message   Add Dlabi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás