Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Blueberry: 65 den kvetu
hnojky:AH+Plagron-Green sansation+PK13-14
Muj nejoblibenejsi model!
Silne aroma!chut takova neutralni(klasicke skank-boleplic :-D)
silne high
Genetika je z rezu od jedneho uctyhodneho growera z Moravy , kedze trochu meskala oproti ostatnym skusil som ju nezastrihnut a tak som sa dockal jednej riadnej palice a ovela mensich bocnych, do buducna by som ju urcite smykol...Inak podarena genetika, toto pheno ma zaujimavu stavbu palic, vona menej vyrazna zhulenost viac vyrazna xD
Orange Bud ...
semena dovezena ze SPANELSKA ... a pote znich byly rezi...
takze rizek... hnojky comlet od hesi a kus od atami....
waty...jak jse to vezme ... ale dejme tomu 400.... z duvodu vice lamp..
18/6 - 90 dní měli to být matky
12/12 - 66.den na květu
Substrát : Hlína biobizz+plagron ,11L květináč
Hnojky : biobizz a něco málo od plagronu
Světlo : 600W + wing
SOMANGO (Super Skunk - Big Skunk Korean - Jack Herer)
somaseeds
Původ: nařezáno ve Vídni
Médium: soil+vermikompost
Světlo: 0/18 - 70/12 250w GIB extreme output
Hnojení: AH - komplet Advanced Natural power, PK13/14 od plagronu + No Mercy Supply - CO2 tabletky http://www.somaseeds.nl/seeds/somango.html
Výnos: 2,5/5
Chuť: 4/5
Pryskyřice: 5/5
High: 4/5
Celková spokojenost: 4/5
S blížícím se koncem se Somango začíná pěkně barvit do červena, má příjemně nasládlé, až zemitěkovové a pronikavé aroma. Četnost pestíků a bujnost pryskyřice mě u tohodle modelu baví. Ostatně jako HIGH, kterej bejvá dost euforickej. Vhodnejší spíš na večerní zakřepčení, než na celodení kouření. Výnos byl průměrný, ale tušim menší chybu na svojí straně a věřim, že se z něj dá vyždímat i víc...(každopádně to budu zkoušet, hehe)
Ke komerčnímu pěstění to ale nebude vhodnej kandidát na takový to naše domácí ,,žvýkání,, je ideální Co se týče průběhu růstu a květu, tak na květu se řízky vytáhly zhruba o svojí vejšku a slušně se větvily, což mě donutilo udělat SCROG místo plánovanýho SOG (holt jsem nepočítal s takovou velikostí řezů)
To by bylo asi vše, co jsem Vám chtěl o Somangu stručně sdělit Je to poměrně novej model a zatim jsem tu na něj nikde nenarazil, tak jsem to vzal sakumprdum...
Fotky se lehce promíchaly, takže to uvedu na pravou míru:
FOTO1: cca 44/12
FOTO2: výsadba
FOTO3: 11.den 12/12
FOTO4: 11.den 12/12 detail větví
FOTO5: výslednej produkt
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.