Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » mini ukritý box
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Lix-Na to ze to bylo pod tak malo waty tak je to pekny,sem zvedavej jak to bude rust pod lepsim osvetlenim a celkem si me taky inspiroval abych se do neceho taky konecne uz pustil Viva la Marihuana K plus

Old Post 01-03-2007 v 14:21 PM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

lootman) daka, no tak rýchlo začni pestiť, nech je zábava, pozor na policajtov
Dokúpil som neaké komponenty do boxu, 24 LED na 12V, spotreba 1,2W, 2 ventilátory 5cm, jeden spotreba 1,2W, jeden ventilátor sa mi podarilo aj namontovať to som rád, a tie LED diody sú biele, to sa mi moc nepáči, chcel som red LED, no nemali Už sa teším ked budem ten box vylepšovať

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 01-03-2007 v 14:44 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Čau

Je vidět, že se v elektrice dost vyznáš. Já bych to asi nezvládnul zapojit, proto radši pěstuju out. Myslím, že out je hlavně na kvantitu. Ty jedeš taky out nebo windoor? A jinak není to z té skříně cítit, když ti kvete kytka??

Chtěl jsem se vlastně zeptat, co to znamená slovensky papek. Mně to říkala jedna kámoška z Detvy, ale já jsem to už zapomněl. Teda, jestli to nebylo něco jinýho.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Naposledy upravil Papek 03-03-2007 v 16:27 PM

Old Post 01-03-2007 v 15:21 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

No vyznám sa do elektroniky, ved to je dosť dôležité pri indoor pestovaní, ale ked ti mám pravdu povedať tak nieje ťažké niečo zapojiť, ak si na základke chápal fyzike. No chystám sa na out ak zoženiem neaké dobrú genetiku, ináč rozhádžem iba techničák do prírody. Ty vole, mna tá vaša čeština pletie, už neviem pomáli písať, ked sem niečo píšem, rozmýšlam jak to napíšem po slovensky, čeština mi stúpla do hlavy
No ten papek, to by mala byť taká palica, sa hovorilo volakedy že dostaneš papekom, ale môže to znamenať aj niečo iné

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 01-03-2007 v 15:45 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 213

No na ten zápach som zabudol, mne sa zdá že ani moc toho cítiť nieje, ved to je dosť malá kitička, ale niečo cítiť určite je. No ja si izbu pravidelne vetrám. Matka sa ma minule pýtala že čo to mám za čudnú arómu v izbe

legalized marihuana!!!!

Old Post 01-03-2007 v 16:00 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 214

aha
Teda já mám taky občas problém porozumět nějakému slovenskému slovu, ale jinak to jde. Říká se, že Češi mají větší problém porozumět slovenštině než Slováci češtině.Myslím, že by bylo dost špatný, kdyby tu třeba byly thready v polštině nebo maďarštině.To bych si teda ani neškrt.

Jinak s tím zápachem to je špatný. Když jsem pěstoval loni win, tak už asi po necelým měsíci růstu mi začala kytka docela zapáchat.

Papkův tabáček

Naposledy upravil Papek 03-03-2007 v 16:27 PM

Old Post 01-03-2007 v 16:14 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocas
Stálý Člen

Karma uživatele wocas - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

fuuuuj

Old Post 01-03-2007 v 18:33 PM
wocas je offline   Profil uživatele wocas   Find more posts by wocas   Foto galerie člena wocas   Click here to Send wocas a Private Message   Add wocas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 216

wocas) Aké fuuuuj?

legalized marihuana!!!!

Old Post 01-03-2007 v 20:02 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

Taky se divím a nerozumím tomu....

Papkův tabáček

Naposledy upravil Papek 03-03-2007 v 16:28 PM

Old Post 01-03-2007 v 20:11 PM
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

Á to je jedno, no k tej češtine a slovenčine, neviem či je ťažké porozumieť, ale ja nechápem len vašim mesiacom
Ešte k veci o rastline, zajtra pridám asi do boxu tých 24 LED, len musím porozmýšlať ako to upevniť

legalized marihuana!!!!

Old Post 01-03-2007 v 20:26 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

To já taky nechápu slovenský měsíce, jako kdybych se neučil anglicky, tak bych teda byl dost v prd.... .

Papkův tabáček

Naposledy upravil Papek 03-03-2007 v 16:28 PM

Old Post 01-03-2007 v 20:28 PM
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

Anglické mesiace sa podobajú dosť na slovenské, alebo opačne

legalized marihuana!!!!

Old Post 01-03-2007 v 21:00 PM
!!Rady!!
Nový Člen

Karma uživatele !!Rady!! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Zdravim
Mas to pekny ale nechapu proc si kupoval ty bily diody k vuli barve spektra ta ti v nicem podle me nepomuze. Inspiroval jsme tak ze jsem si neco podobnyho taky doma udela

Kuřte dokud můžete!

Old Post 02-03-2007 v 07:41 AM
!!Rady!! je offline   Profil uživatele !!Rady!!   Find more posts by !!Rady!!   Foto galerie člena !!Rady!!   Click here to Send !!Rady!! a Private Message   Add !!Rady!! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiTe
Stálý Člen

Karma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

LIX: řek bych že ta bodovka je na prd... ale skusit to můžeš..

Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.

Old Post 02-03-2007 v 08:00 AM
WhiTe je offline   Profil uživatele WhiTe   Find more posts by WhiTe   Foto galerie člena WhiTe   Click here to Send WhiTe a Private Message   Add WhiTe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

LIX: pouze pro tebe a jestli chceš, hod mi PM, smaznu to:
1. Jánuar - leden
2. Fébruar - Únor
3. Márc - březen
4. Ápril - duben
5. Máj - květen
6. Jún - červen
7. Júl (?) - červenec
8. August - srpen
9. Séptember - září
10. Oktober - říjen
11. November - listopad
12. December - prosinec

je to spíš pro slováky, protože jak psal Papek, pro nás to není problém, protože to máte podobný s němcema, angličanama atd....

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 02-03-2007 v 08:37 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

!!Rady!!) Tie LED ky som si kúpil na prisvietenie pri raste, takže nič na kvet a rozmýšlal som že kebyže mám peniaze tak by som si celú skrinku spravil iba na LEDky, červené, netreba to neako chladiť a nieje to ani náročné
WhiTe) LEDky majú vždy využitie

legalized marihuana!!!!

Old Post 02-03-2007 v 13:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás