Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lix-Na to ze to bylo pod tak malo waty tak je to pekny,sem zvedavej jak to bude rust pod lepsim osvetlenim a celkem si me taky inspiroval abych se do neceho taky konecne uz pustil Viva la Marihuana K plus
lootman) daka, no tak rýchlo začni pestiť, nech je zábava, pozor na policajtov
Dokúpil som neaké komponenty do boxu, 24 LED na 12V, spotreba 1,2W, 2 ventilátory 5cm, jeden spotreba 1,2W, jeden ventilátor sa mi podarilo aj namontovať to som rád, a tie LED diody sú biele, to sa mi moc nepáči, chcel som red LED, no nemali Už sa teším ked budem ten box vylepšovať
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Je vidět, že se v elektrice dost vyznáš. Já bych to asi nezvládnul zapojit, proto radši pěstuju out. Myslím, že out je hlavně na kvantitu. Ty jedeš taky out nebo windoor? A jinak není to z té skříně cítit, když ti kvete kytka??
Chtěl jsem se vlastně zeptat, co to znamená slovensky papek. Mně to říkala jedna kámoška z Detvy, ale já jsem to už zapomněl. Teda, jestli to nebylo něco jinýho.
No vyznám sa do elektroniky, ved to je dosť dôležité pri indoor pestovaní, ale ked ti mám pravdu povedať tak nieje ťažké niečo zapojiť, ak si na základke chápal fyzike. No chystám sa na out ak zoženiem neaké dobrú genetiku, ináč rozhádžem iba techničák do prírody. Ty vole, mna tá vaša čeština pletie, už neviem pomáli písať, ked sem niečo píšem, rozmýšlam jak to napíšem po slovensky, čeština mi stúpla do hlavy
No ten papek, to by mala byť taká palica, sa hovorilo volakedy že dostaneš papekom, ale môže to znamenať aj niečo iné
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
No na ten zápach som zabudol, mne sa zdá že ani moc toho cítiť nieje, ved to je dosť malá kitička, ale niečo cítiť určite je. No ja si izbu pravidelne vetrám. Matka sa ma minule pýtala že čo to mám za čudnú arómu v izbe
legalized marihuana!!!!
aha
Teda já mám taky občas problém porozumět nějakému slovenskému slovu, ale jinak to jde. Říká se, že Češi mají větší problém porozumět slovenštině než Slováci češtině.Myslím, že by bylo dost špatný, kdyby tu třeba byly thready v polštině nebo maďarštině.To bych si teda ani neškrt.
Jinak s tím zápachem to je špatný. Když jsem pěstoval loni win, tak už asi po necelým měsíci růstu mi začala kytka docela zapáchat.
Á to je jedno, no k tej češtine a slovenčine, neviem či je ťažké porozumieť, ale ja nechápem len vašim mesiacom
Ešte k veci o rastline, zajtra pridám asi do boxu tých 24 LED, len musím porozmýšlať ako to upevniť
legalized marihuana!!!!
Zdravim
Mas to pekny ale nechapu proc si kupoval ty bily diody k vuli barve spektra ta ti v nicem podle me nepomuze. Inspiroval jsme tak ze jsem si neco podobnyho taky doma udela
LIX: řek bych že ta bodovka je na prd... ale skusit to můžeš..
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
LIX: pouze pro tebe a jestli chceš, hod mi PM, smaznu to:
1. Jánuar - leden
2. Fébruar - Únor
3. Márc - březen
4. Ápril - duben
5. Máj - květen
6. Jún - červen
7. Júl (?) - červenec
8. August - srpen
9. Séptember - září
10. Oktober - říjen
11. November - listopad
12. December - prosinec
je to spíš pro slováky, protože jak psal Papek, pro nás to není problém, protože to máte podobný s němcema, angličanama atd....
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
!!Rady!!) Tie LED ky som si kúpil na prisvietenie pri raste, takže nič na kvet a rozmýšlal som že kebyže mám peniaze tak by som si celú skrinku spravil iba na LEDky, červené, netreba to neako chladiť a nieje to ani náročné
WhiTe) LEDky majú vždy využitie
legalized marihuana!!!!