Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Život je krásnej jak pro koho a pokud neodžijeme život někoho druhýho od začátku do konce, nemáme sebemenší právo jej soudit za to jakým způsobem přemýšlí o životě a smrti... Již tak pět let usínám s myšlenkou, že neprobudit se by bylo t nejlepší co mě může potkat. Ta myšlenka vždy přijde sama a to i když mám výbornou náladu bez žádných depresí...

Mnohokrát jsem nad tím přemýšlel v mnoha různých stavech (normal, high, s depresí, v euforii...) a vždy mi vyšlo, že život neni bůhvíjak skvělej ačkoli si to řada lidí myslí. A nemyslím tím jen svůj život, ale i ostatních. Jde jen o to, že jim to vyhovuje, mě moc ne. Je to jako kdyby jste přišli na pařbu s lidmi, který nejsou špatný jen vám zrovna nevyhovují. A nemohli by jste jen tak odejít, páč se to prostě nedělá a musíte zůstat až do konce...

Tak to je můj pohled na život, snad to zkusíte pochopit dřív, než to odsoudíte...

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 14-08-2005 v 06:45 AM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

To Rasta Dwang: Ja sa na zivot pozeram, ako na zazrak, ako na prvu a poslednu sancu ktoru dostanes a vsetko berem vsetkymi desiatimi aj to trpke aj to sladke a ked je vela trpkeho a padam na zem tak sa este naschval postavim a idem si pre dalsiu ranu, lebo aj to je zivot. Ked mam nejaky problem, ktory mi ubera psychicku energiu, tak zahulim - ukludni ma to, ale ten problem aj tak v sebe dalej riesim.
Preco som pisal Sinuhetovi, aby si dal prestavku v huleni a aby nezral huby?
Lebo z jeho prispevkov a to nielen v tomto threade je uplne znatelna tuzba po smrti, proste ze uz ho to tu nebavi.

Preco som hovoril o hubach? V 3 rocniku na vyske som mal spoluziaka, ktory hulil a matka mu to uz 3 krat zistila volal sa Markus. Ked mu to ten 3 x zistila vyhodila ho ta kurva z domu. Ten chalan mal rad zivot a aj na otazky okolo sebevrazdy sa vyjadroval, ze by to nikdy nespravil viem, ze mal aj skusenosti z hubami, a mozno aj to bolo spustacim mechanizmom k jeho skratovemu jednaniu, ktore malo za nasledok skok pod vlak. Ja som to nevedel pochopit, neskor som sa dozvedel, ze huby mozu mat na svedomi tazke depresie a s tym spojene suicidalne jednanie. Dlho mi trvalo, kym som na to prestal kazdy den mysliet. Bol to moj oblubeny spoluziak a kamarat, hovorieval mi ze sme bratri v konopi, ked sme sa vzdy po skole zhulili.

Old Post 14-08-2005 v 09:12 AM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Rasta Dawng>mal by si navstivit dakeho psychiatra. v dnesnej dobe sa daju depresie velmi ucinne liecit a mozno by si si potom vsimol, ze ten zivot nieje az taky cierny ako sa ti zda.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 14-08-2005 v 12:26 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

CAESAR: Můj názor není nějakej depresivní nářek pubertáka, jen se mi to tak jeví podle životních zkušeností... Stejný názor jsem zastával i "high" ve společnosti svý holky při poslechu parádního reggae, kdy jsem na depresi neměl ani pomyšlení a ani tehdy se mi život nezdál nic moc... Je to prostě o vkusu, stejně jak ti třeba nesedne nějaký jídlo i když ti bude kámoš tvrdit že nic lepšího nejedl, tak mě prostě nesedne okolní život.

Abych upřesnil, život sám osobě jak ho stvořila přírodaje krásný, nádherný a dalo by se říci posvátný. Život, tak jak si ho vytvořili lidi je nízký, pro náročnějšího nudný a hlavně neuvěřitelně nelogický....

Keep dawgin' !!!

Old Post 14-08-2005 v 17:29 PM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

dobre : Tak chod na dovolenku do prirody, kde nebudu ludia, tiez mi obcas ludia lezu na nervy, tak sa idem poprechadzat do lesa a vycistit si hlavu.

Old Post 14-08-2005 v 22:13 PM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Rasta Dawng.

s druhou castou tvojho prispevku sa uplne stotoznujem, ale ta prva cast, to je neuveritelne, urcite nebudes celkom v poriadku, ked si s clovekom ktoreho milujes a ktory miluje teba a tebe sa do zda nic moc. Dobe ti radim navstiv lekara, lebo hento nieje normalny stav, mozno mas nieco, co sa este len rozvija a nakoniec z toho moze byt nieco nezvratne, pokial sa to nezachyti a nezacne liecit vcas.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 15-08-2005 v 09:35 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

CAESAR: Vím jak to myslíš a je mi jasný že to není úplně v poho... Nicméně takovej jsem už od dob co pamatuju je to téměř součást mě, díky tomu jsem viděl svět z trochu jinýho úhlu než ostatní a málokomu se mi podařilo vysvětlit že lidi nejsou zas tak skvělí a důležitý jak jim jejich ego tvrdí... S tou smrtí to není nijak depresivní, nijak se tím netrápím jen to vidím z jinýho úhlu. Smrt kohokoli neznamená v podstatě nic než přemněnu energie třeba i na něco užitečnějšího než lidská bytost a tak nemám zrovna strach.

Jinak všimli jste si jak lidi vždy litují toho kdo umřel a přitom mrtvýmu je to jedno. LITUJÍ JEN SAMI SEBE!!! Všechny pocty, pohřby a vzpomínky se konají spíš kvůli lepšímu pocitu pozůstalých než kvůli těm kterým jsou určeny...

Keep dawgin' !!!

Old Post 15-08-2005 v 09:56 AM
CAESAR
Stálý Člen

Příspěvek č. 216

vidim ze mame dost podobny nazor, to sa mi casto nestava

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 15-08-2005 v 10:20 AM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........ Příspěvek č. 217

2rastadawg:
jak muzes rikat ze rada lidi si mysli ze zivot je skvelej ale ty vis (nebo si asi myslis) ze to tak neni???? pises ze nemame pravo soudit zivot nekoho jinyho ale sam to delas.

citace:
Je to jako kdyby jste přišli na pařbu s lidmi, který nejsou špatný jen vám zrovna nevyhovují. A nemohli by jste jen tak odejít, páč se to prostě nedělá a musíte zůstat až do konce...
- vzdycky muzes odejit. a ze se to nedela???? kdyz odejdes ze zivota tak se nevratis. - nemuze to nikoho pohorsovat.

citace:
Abych upřesnil, život sám osobě jak ho stvořila přírodaje krásný, nádherný a dalo by se říci posvátný. Život, tak jak si ho vytvořili lidi je nízký, pro náročnějšího nudný a hlavně neuvěřitelně nelogický....
- zivot sam o osbe je nelogicky. a jakej je rozdil mezi zivotem kterej stvorila priroda a tim kterej stvoril clovek???? clovek neni (soucast) priroda????

citace:
Nicméně takovej jsem už od dob co pamatuju je to téměř součást mě, díky tomu jsem viděl svět z trochu jinýho úhlu než ostatní a málokomu se mi podařilo vysvětlit že lidi nejsou zas tak skvělí a důležitý jak jim jejich ego tvrdí...
- zivot sam o sobe neni nic. ale muj zivot je pro me vsim. a ty si muzes tvrdit co chces.

citace:
Smrt kohokoli neznamená v podstatě nic než přemněnu energie třeba i na něco užitečnějšího než lidská bytost a tak nemám zrovna strach
- smrt kohokoliv znamena utrpeni pro jeho blizky.

citace:
Jinak všimli jste si jak lidi vždy litují toho kdo umřel a přitom mrtvýmu je to jedno. LITUJÍ JEN SAMI SEBE!!! Všechny pocty, pohřby a vzpomínky se konají spíš kvůli lepšímu pocitu pozůstalých než kvůli těm kterým jsou určeny...
- kdyz kamosovi behem jednoho vikendu zemreli dva kamosi na masine. tak jich litoval kvuli tomu co jeste mohli prozit. kolik lasky. stesti. smutku. atd.
p.s.: jak vis ze mtrvymu to je jedno???? - myslim to vazne.

Old Post 15-08-2005 v 15:37 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Když už se to tady trochu dotklo pohřbů...Máte někdo představu jaký byste chtěli mít pohřeb? Ptám se proto že jsem onehdá přemejšlel o tom jak asi bude lidem až jednoho dne odejdu (Ne že bych chtěl páchat sebevraždu, ale smrt může přijít úplně kdykoliv)...kdo všechno mě bude litovat, komu budu chybět, jakej mi uspořádaj pohřeb?

To jsou všechno docela zajímavý otázky, přemejšlel jsem o tom asi 4 hodiny a dokázal jsem to pod vlivem THC domyslet až do období 20 let od mé smrti

Viva México!

Old Post 15-08-2005 v 18:34 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

smrť nieje koniec.

Old Post 15-08-2005 v 18:38 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

rozprášený vo vode a je to ...

jaman

Old Post 15-08-2005 v 18:42 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 221

ja bych chtel do hliny aby ze me rostly kytky,klidne bez pohrbu

Old Post 15-08-2005 v 19:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

4kolumbijec Příspěvek č. 222

citace:
Nicméně takovej jsem už od dob co pamatuju je to téměř součást mě, díky tomu jsem viděl svět z trochu jinýho úhlu než ostatní a málokomu se mi podařilo vysvětlit že lidi nejsou zas tak skvělí a důležitý jak jim jejich ego tvrdí...
- zivot sam o sobe neni nic. ale muj zivot je pro me vsim. a ty si muzes tvrdit co chces.

on tam pise o tom, ze sme neni az taky skvely a dolezity ako si to o sebe namyslame, takze tvoja reakcia na to je uplne zcestna, proste nesuvisi s tym co tam citujes.

citace:
- zivot sam o osbe je nelogicky. a jakej je rozdil mezi zivotem kterej stvorila priroda a tim kterej stvoril clovek???? clovek neni (soucast) priroda????

ak si si nevsimol, tak clovek je jediny(znamy) tvor, ktory moze myslet a aktivne zasahovat do zivota vsektkych inych tvorov.

citace:
Smrt kohokoli neznamená v podstatě nic než přemněnu energie třeba i na něco užitečnějšího než lidská bytost a tak nemám zrovna strach
- smrt kohokoliv znamena utrpeni pro jeho blizky.

tak to je pekna picovina, v niektorych krajinach placu ked sa clovek narodi a raduju sa ked zomrie, je to cisto kulturna zalezitost

neviem ci trpis halucinaciami, ale on niekde nikoho nesudil

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 15-08-2005 v 19:08 PM
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Takový jedno holandský přísloví... oni mají mají strašně úzký domy se strašně příkrýma schodama. neskutečný úhel vzetsupu. A patala jsem se jednoho týpka, jak se dostane do bytu až bude starý. A on mi řekl: mám k tomu celý život, abych se na to připravil. To je milý, nemyslíte?

Old Post 15-08-2005 v 20:16 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

CAESAR: Díky, díky, díky. Odpověděl bych naprosto stejně a tak jsi mi ušetřil čas... A taky se mi nestává, že by měl někdo podobnej názor jako já...

kolumbijec: odpovědi viz. CAESAR... A myslím že není jakýkoliv logický důvod, aby člověk po smrti stále cítil spojení se svým životem. A příroda je LOGICKÁ a UŽITEČNÁ, ani jedno mi nesedí k posmrtnýmu vědomí...

Keep dawgin' !!!

Old Post 15-08-2005 v 20:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás