Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo taky mě to nasralo, když jsem si to přečetl. Se hajzlík pošahanej snaží vymluvit na marihuanu... Vůbec si nedokážu představit zmaštěnýho člověka, jak někoho ubije k smrti! Já kdž jsem zkouřenej, tak by mi rozbilo hubu i pětiletý dítě!
A ty komentáře taky stojej za to...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
nezávidím slobákům maj to tvrdý
ale příjde mi to jako děsná kokotina trestat někoho za to že si pod mostem chtěl zahulit, a ten pytel v tom druhym příspeku vypadá jak kdyby v něm byly šišky outdoru, prej na šest až xy dávek, bych řekl chlapy tak hele sem šel ven zahulit a to sem vzal na jednoho špega, vytáhl bych megadrtič, vytočil bych půlku ROLLS OCB a smotal bych to. spályl bych to, prej na šest dávek těžce bych se zasmál a pak bych se zeptal kam zmizel důkazní materiál ? ?
http://web.volny.cz/noviny/zdomova/...-marihuany.html
to jsem tad našel, škoda že tam nedali víc obrázků vypadá to krutě
jednou sem vyděl větnamčíky co pod 12 lampama sušili hromádky brka
takovej provar elektřiny