Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od 73huli Já tabák dávám, jinak už mi to plíce neberou. Lepší v klidu brčko s tabákem než se dusit ( jo astma)
V tom případě kouříš nevypláchnutej shit.Kvalitní marihuana mě ještě nikdy nazadusila.zato pražský osobáček(O,2g marihuany zbytek tabák)mě zabijí.Sorry ale sežen jinýho dealera nebo lépe pěstuj.
ja som radsej S. s tabakom to ma lepsiu chut, ked tam nedate nejaky shit lacny, ale zase ani fakovy mi tam moc nechuti. je dost silny a skriabe v krku a vsetky tie p.... okolo toho. nejlepsi je tam podla mna marlobro. nedavam tam toho vela, len tak aby to lahodilo oku, vravim tomu jemne dochutenie. bez tabaku je sice fajn, ale necitim sa lepsie a neviem si to dobre vychutnat. vzdy je to len o par rychlich slukoch a nazdar. takze mi tabak nevadi a rad si ho doprajem. inac nikde inde tabak nedavam lebo mi to pride hnusne. piiis