Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

tak jo

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 01-05-2010 v 14:32 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
73huli
Nový Člen

Karma uživatele 73huli - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Já tabák dávám, jinak už mi to plíce neberou. Lepší v klidu brčko s tabákem než se dusit ( jo astma)

Old Post 03-05-2010 v 05:33 AM
73huli je offline   Profil uživatele 73huli   Find more posts by 73huli   Foto galerie člena 73huli   Click here to Send 73huli a Private Message   Add 73huli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od 73huli
Já tabák dávám, jinak už mi to plíce neberou. Lepší v klidu brčko s tabákem než se dusit ( jo astma)
V tom případě kouříš nevypláchnutej shit.Kvalitní marihuana mě ještě nikdy nazadusila.zato pražský osobáček(O,2g marihuany zbytek tabák)mě zabijí.Sorry ale sežen jinýho dealera nebo lépe pěstuj.

Old Post 03-05-2010 v 13:31 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snippers
Stálý Člen

Karma uživatele snippers - 44% PěstitelskáKarma uživatele snippers - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

na tabák seru

Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 03-05-2010 v 13:40 PM
snippers je offline   Profil uživatele snippers   Find more posts by snippers   Foto galerie člena snippers   Click here to Send snippers a Private Message   Add snippers to your buddy list     Navštiv homepage uživatele snippers! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Já balím zásadně bez tabáku, ale když někdo ubalí s tabákem neremcám.

Old Post 09-05-2010 v 16:32 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alpa
Stálý Člen

Karma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

nekdy dohustuju

Old Post 09-05-2010 v 23:16 PM
alpa je offline   Profil uživatele alpa   Find more posts by alpa   Foto galerie člena alpa   Click here to Send alpa a Private Message   Add alpa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SK3R0
Stálý Člen

Karma uživatele SK3R0 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

ja som radsej S. s tabakom to ma lepsiu chut, ked tam nedate nejaky shit lacny, ale zase ani fakovy mi tam moc nechuti. je dost silny a skriabe v krku a vsetky tie p.... okolo toho. nejlepsi je tam podla mna marlobro. nedavam tam toho vela, len tak aby to lahodilo oku, vravim tomu jemne dochutenie. bez tabaku je sice fajn, ale necitim sa lepsie a neviem si to dobre vychutnat. vzdy je to len o par rychlich slukoch a nazdar. takze mi tabak nevadi a rad si ho doprajem. inac nikde inde tabak nedavam lebo mi to pride hnusne. piiis

Old Post 22-05-2010 v 09:47 AM
SK3R0 je offline   Profil uživatele SK3R0   Find more posts by SK3R0   Foto galerie člena SK3R0   Click here to Send SK3R0 a Private Message   Add SK3R0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás