Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj M. Users
Začal jsem trpět atopickými exémy dokonce jsem s nimy ležel 2 týdny na Dermatovenerologickém lůžkovém oddělení,kde mi exémy zmizely,jenomže po týdnu se mi exém začal vracet a mazání ani kortikoidní mastí nepomáhá úplně. Nedá se udělat nějaká rychlá emulze na potlačení těchto?
Díky Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Obávám se, že rychlá emulze se dá podomácku těžko vyrobit. Ale zkus ten můj recept s přídavkem konopného oleje (ze semen) - to se na atopické ekzémy velmi osvědčilo. Bohužel to nefunguje u každého - atopie je velmi individuální problém, který má často psychosomatické kořeny a nedá se léčit nějakým zázračným všelékem. Chce to prostě vyzkoušet. Přeju ti, aby ti to vyšlo!))
Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?
zdravim tu vsetky,
tak sem prave zahajil vyrobu masti, spis sem se k tomu konecne dokopal, tedy prave je na plotne podle postupu hon na CBD.... , podle davkovani sem se moc nedrzel rekneme ze zakaznik pri vidine surovin by nebyl osizen , jen sem se chtel zeptat lekarska vazelina je obsahove co se tyce tuku jak na tom oproti sadlu??? ze pristi hon na THC bych udelal ze sadla, diky za odp. a mejte se tu fajna,
jumpp.
já jen vím, že sádlo někdy u lidí vyvolává přecitlivělost, lékařská vazelína snad skoro ne nebo mnohem míň, a jak psala, tuším, Bushka, žlutá lékařská vazelína je míň rafinovaná, takže je ještě líp snášena
Hoja, hoja, léčitelé, šamani, či jak sami sebe nazýváme,
tak dnes nebo zitra dellam posledni zazeh na panvi nevim jestli zrovna "wook" ... jo a pridam vcely vosk pravej od bratranka vonavouckej a mel by to jaksi zhustit.
tak pak alespon vyfotim vysledny produkt tedy jestli se dostanu k fotaku ............... tak zatim,