Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam III . !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Autor
Téma 
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer

Zdarec

U tebe to vypada, ze mas nedostatek vapniku, ale nejsem si 100 % jisty. PH mas vpohode ?? Nepouzivas nahodou RO vodu, nebo destilku ??

ph mám v pohodě 5.9 vodu pouzívám bez RO jinak moc dík

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Old Post 23-07-2011 v 20:10 PM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muškař
Nový Člen

Karma uživatele Muškař - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Ahojte,jsem novacek, jak v tomto forum, tak v pestovani v homeboxu a hned do zacatku mam problem se zloutnutim listu,PH se snazim drzet 5,6-6,5,teplota 31stupnu,600watovka.Zacalo to asi tak 4-5 dni pred prepnutim na kvet na dolnich velkych listech u jedne az dvou rostlin,ted jsou desaty den v kvetu a je toho cim dal tim vic. Dale se udelaly jako kdyby takove umirajici konecky listu na vrchnim patre u jedne rostliny a mam pocit, ze to zacina uz i u druhe. Posilam fotky pro lepsi predstavu(to listi je zleva do prava takove stadium prubehu zloutnuti). Moc dekuji za radu nebo pomoc.
Muskar

Old Post 24-07-2011 v 21:22 PM
Muškař je offline   Profil uživatele Muškař   Find more posts by Muškař   Foto galerie člena Muškař   Click here to Send Muškař a Private Message   Add Muškař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

muškař: a hnojiš?no asi jim dochazi štava
a ty konce co vidim na 2 fotce bymohl byt Mg

Old Post 24-07-2011 v 21:41 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

Zdar hele mam stejnej problem jako gremlin101 PŘÍSPĚVEK Č.189 piďalka to není ta dělá sice taky díry ale ne takoví jako mám já a tady gremlins101 prosím všechny growers men o rady tahle svině co mam na listech je nenažraná jak somálskej zájezd za chvilku budu bez kytky prosím všechny o pomoc a radu mam nasazenou chemii proti svilušce a třasněnce už druhy postřik v rozmezí tydne a čekám na vysledky pak se podělím jesi to pomohlo ALE ZATÍM TÁPU V NEJISTOŤE

Street Smoker

Old Post 24-07-2011 v 22:37 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Určitě napiš, jak to dopadlo, mě se taky zdá že to nejsou klasický díry po pídalce a pod..Místo nejdřív zesvětlá,střed pak zhnědne a objeví se dirka.. navíc ne taková ta klasická kulatá.. nevím jak jinak to popsat, ale na parazita to nevypadá.

Přikládám ještě nějaká fota..

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 24-07-2011 v 23:33 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Určitě napiš, jak to dopadlo, mě se taky zdá že to nejsou klasický díry po pídalce a pod..Místo nejdřív zesvětlá,střed pak zhnědne a objeví se dirka.. navíc ne taková ta klasická kulatá.. nevím jak jinak to popsat, ale na parazita to nevypadá.

Přikládám ještě nějaká fota..

pokud to neni pidalka, tak to muze byt hniloba, co ti dela ty diry do listu. A nebo kombinace obou ... zajdi se kouknout na kytky vecer a budes chytrejsi ...

EDIT: na 99 % to jsou ty pidalky - bez se vecer kouknout na kytky ...

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Naposledy upravil BloodyBeer 25-07-2011 v 08:39 AM

Old Post 25-07-2011 v 07:10 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rabbits_whitE
Nový Člen

Karma uživatele rabbits_whitE - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

čauvec, máme zase novej problém. Nemůže to být z přehnojení? díky moc za odpo

Old Post 25-07-2011 v 17:24 PM
rabbits_whitE je offline   Profil uživatele rabbits_whitE   Find more posts by rabbits_whitE   Foto galerie člena rabbits_whitE   Click here to Send rabbits_whitE a Private Message   Add rabbits_whitE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Portishead
Nový Člen

Karma uživatele Portishead - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

Kde je problem ja to nevim proto se ptam dik za pomoc kytka Special Queen

Old Post 25-07-2011 v 17:52 PM
Portishead je offline   Profil uživatele Portishead   Find more posts by Portishead   Foto galerie člena Portishead   Click here to Send Portishead a Private Message   Add Portishead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muškař
Nový Člen

Karma uživatele Muškař - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

Mysak: Moc děkuji za odpověď. Co se týká hnojení, dával jsem vždy 2,5ml na litr, i když na obalu psali, že se má dávat 1-5ml na litr. Čili něco mezi. Dnes jsem pořádně prohlížel kytky a našel jsem zase na horním patře toto viz.foto v příloze. Myslíte, že to je tedy tím hořčíkem?

Díky Muškař

Old Post 25-07-2011 v 19:35 PM
Muškař je offline   Profil uživatele Muškař   Find more posts by Muškař   Foto galerie člena Muškař   Click here to Send Muškař a Private Message   Add Muškař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Zdar tak asi je to tak jak řikal bloodybeer je to píčilka píďalka nenažraná našel sem tady odkazi koukni nato gremlin101 https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

Street Smoker

Old Post 25-07-2011 v 21:59 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

Takle to fakt vypadá že to dělá ona...Večer to omrknu s baterkou a snad je najdu..

Tak jsem zpět, žádný píďalky jsem nenašel, ale našel jsem několik opravdu micro zelených brouků, myslím že to bude od nich, prohledal jsem grower a jejich fota jsem nenašel, tak nevím co to je.. vidím to na nějaký postřik.

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Naposledy upravil gremlin101 26-07-2011 v 00:19 AM

Old Post 25-07-2011 v 23:18 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Příspěvek č. 204

Zdar hele podívej se jak vypadá třásněnka našel sem tam taky malí zeleny broučky micro taky si myslím že sou to ony co dělaj tu paseku ale nezavrhl sem aji píďalky byl sem večer čumět hodinu a pul u kytek a nenašel sem ani jednupíďalku ale už po použití postřiku proti třásněnkám rostou noví listy bez dírek a řekl bych že se to zlepšilo já osobně myslím že sou to třásněnky ony taky vysávají z buňěk listu obsah to by vysvětlovalo proč se oběví prvně skvrnka a až to místo udumře poté dírka myslím že třeba u jinych rostlin ktery mají tlustší listy se uvádí že se po napadení třásnilkou udělají malí flíčky a ne dírky ale konopí má tenky lístky tak si myslím že se tam udělá posléze ďoura jo skuz vzít postiženej lístek a ustřihni větvičku která není napadená a dej je k sobě třeba do vázi domu pokud se postižení projeví i na zdraví větvičce aneuvidíš ty píďalky ktery sou okem zřejmí tak je jasno skus identifikovat ty micro zmetky cos našel na kyti a de viďet skusim to taky prohlidnout ale myslím že mi postřik zabral použil sem talstar 10ec klasika chemia každa drogerka zhradkářství to maj kytkam to pomohlo skus to každopadně lepší než si nechat sežrat kvítí nic tím nezkazíš jo odpověď pro GREMLIN101 PODÍVEJ SE TADY JESTLI JE TO ONO COS NAŠEL ZA TY MALÍ HMYZÁKY
[url]http://www.google.cz/search?hl=cs&rlz=1T4ACAW_cs___CZ441&q=t%C5%99%C3%A1sn%C4%9Bnka&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=612[/url

Street Smoker

Naposledy upravil sadař22 26-07-2011 v 20:58 PM

Old Post 26-07-2011 v 19:53 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

citace:
Původní příspěvek od sadař22
Zdar hele podívej se jak vypadá třásněnka našel sem tam taky malí zeleny broučky micro taky si myslím že sou to ony co dělaj tu paseku ale nezavrhl sem aji píďalky byl sem večer čumět hodinu a pul u kytek a nenašel sem ani jednupíďalku ale už po použití postřiku proti třásněnkám rostou noví listy bez dírek a řekl bych že se to zlepšilo já osobně myslím že sou to třásněnky ony taky vysávají z buňěk listu obsah to by vysvětlovalo proč se oběví prvně skvrnka a až to místo udumře poté dírka myslím že třeba u jinych rostlin ktery mají tlustší listy se uvádí že se po napadení třásnilkou udělají malí flíčky a ne dírky ale konopí má tenky lístky tak si myslím že se tam udělá posléze ďoura jo skuz vzít postiženej lístek a ustřihni větvičku která není napadená a dej je k sobě třeba do vázi domu pokud se postižení projeví i na zdraví větvičce aneuvidíš ty píďalky ktery sou okem zřejmí tak je jasno skus identifikovat ty micro zmetky cos našel na kyti a de viďet skusim to taky prohlidnout ale myslím že mi postřik zabral použil sem talstar 10ec klasika chemia každa drogerka zhradkářství to maj kytkam to pomohlo skus to každopadně lepší než si nechat sežrat kvítí nic tím nezkazíš jo odpověď pro GREMLIN101 PODÍVEJ SE TADY JESTLI JE TO ONO COS NAŠEL ZA TY BROUČKY Ohttp://www.google.cz/search?hl=cs&rlz=1T4ACAW_cs___CZ441&q=t%C5%99%C3%A1sn%C4%9Bnka&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=612DKAZ NA FOTA TADY

trasnenky ti diry do listu neudelaji ....

no a ti zeleni brouci budou msice.

Sadar22 : nechci ti do toho moc mluvit, ale pokud si nejsi jisty, tak tu prosim te neprispivej, at zbytecne nemates lidi co potrebuji poradit. Diky

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

Old Post 26-07-2011 v 20:08 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Příspěvek č. 206

Jen se to snažím identifikovat nafotim ty malí potvory a mužeš mi říct sám co je to zač budu jen rád teď sem zas byl koukat jesi tam není ta píďalka a nic navíc mám vodrostlí dvě patra novejch lístku a bez dírek určo zabral ten postřik nikoho nematu jen se dělím o pozorování je možny že ten postřik zlikvidovali ty píďalky? poraď j blooybeer kdyš tomu tak kapíruješ já se toho chcu jen zbavit semena mě stáli majlant to snad chápeš

Street Smoker

Old Post 26-07-2011 v 20:51 PM
gremlin101
Golden Grower

Příspěvek č. 207

Tak jsem schválně mrknul na fota jak vypadá mšice a je to ono (viz. link -> http://www.akademon.cz/default.asp?source=0809 , přesně tak vypadaj... Teď jde o to, jestli tohle mšice můžou na listech udělat? Píďalky to opravdu nebudou, takovejch housenek bych si všimnul, když jsem našel i mšice který jsou o hodně menší .

1.Indoor 200W CFL (2010)

Old Post 26-07-2011 v 21:25 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Příspěvek č. 208

citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Tak jsem schválně mrknul na fota jak vypadá mšice a je to ono (viz. link -> http://www.akademon.cz/default.asp?source=0809 , přesně tak vypadaj... Teď jde o to, jestli tohle mšice můžou na listech udělat? Píďalky to opravdu nebudou, takovejch housenek bych si všimnul, když jsem našel i mšice který jsou o hodně menší .

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25483

a tohle msice neudela. Bud je to pidalka, nebo hniloba ... na 99 % pidalka

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Old Post 26-07-2011 v 21:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás