Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Venku dnes bylo po obede kolem 14C , postupne bylinky otuzuji uz od klicku i zeleninu vyndavam vzdy
kdyz je pres den nad 10C. Na noc je dam samozrejme opet dovnitr.
Snad se brzy konecne uz zlepsi pocasi a bude v noci alespon nad 10-13C a pres den bude svitit slunicko.
Tak jeste mala zmena.
Jelikoz se ta jedna jedina zacala dost vytahovat , slunicko na par hodin evidentne v tomto necase nestacilo , tak jsem je soupnul pod lampu , dopoledne budou pod lampou a pokud odpoledne bude svitit slunicko , pujdou na slunicko aby si na nej taky hned zvykaly.
Vzhledem k tomu ze nechci aby moc vyrostly a potrebuji aby mely patra blizko sebe tak sem to musel vyresit takhle, jinak by z nich byly pravdepodobne dlouhy kostata.
Box je rozbitej tak musely prozatim do sprhovyho koutu.
Mimochodem...sprchovy kout by byl super prostor na pest ! Je tam i odvetravani.
Pres noc vylezla na svet dalsi ale jak je na fotce videt , vubec neni videt , jelikoz se me opet stalo ze ta slupka dobre drzi a nechce pustit listky ven.
Takze dnes budu sprejem zvlhcovat a vecer se pokusim slupku pinzetou odstranit.
EDIT : Tak slupka z listku uz odpadla uplne sama , bez pomoci.
Stacilo jen 2x zvlhcit.
Naposledy upravil Madical-Strains 09-05-2019 v 12:40 PM
Takhle kyti vypadaji 3.den co vyloukly na svet.
Vyska 1.den u 100W vero byla cca 100 cm a druhy den jsem snizil na 80 cm , dnes cca 70 cm vzdalenost od vrcholku.
Udivilo me jak jsou hoodne vytahle , jako by nemely dost svetla, coz je samozrejme nesmysl.
Vrta mi to hlavou . Ten panel je uplne novej , svitil jsem s nim jen jednou cca jeden mesic pred tim. A vzdalenost prvni den na semenacky 100 cm by mela byt naprosto v poradku .
Cau, no mě se osvědčilo dávat rostlinky ze semínek pod zářivky 2x75w a to tak že uplně pod tu zářivku ( 3-5 cm ). Budou krásně silný a patra budou dělat co 3 mm. Vždycky když jsem je dával dřív pod MH nebo LED tak se prostě vytáhly do výšky a stonek nestíhal nést váhu listů. Tady na té fotce vidíš že kytka už má 4 patra při výšce 6 cm !!!!
Původní příspěvek od MatesMaty Cau, no mě se osvědčilo dávat rostlinky ze semínek pod zářivky 2x75w a to tak že uplně pod tu zářivku ( 3-5 cm ). Budou krásně silný a patra budou dělat co 3 mm. Vždycky když jsem je dával dřív pod MH nebo LED tak se prostě vytáhly do výšky a stonek nestíhal nést váhu listů. Tady na té fotce vidíš že kytka už má 4 patra při výšce 6 cm !!!!
Vzdycky to mam pod timhle Verem a tohle se stalo uplne poprve , proto jsem tak prekvapen. Nikdy se to takhle nevytahovalo, proto to vubec nechapu.
EDIT:
Zkusim to snizit co nejrychleji na 60 cm.
Ono to musi preci casem zesilit ...
Naposledy upravil Madical-Strains 11-05-2019 v 16:44 PM
Tak uz jsem prisel na to kde je zakopanej pes!
Na vine neni spatna vzdalenost ledek ale ma chyba.
Seminka jsem macel v humatu pro podporu kliceni.
Seminka by mely byt ponoreny na par hodin a ja je tam nechal na den a pul.
A jelikoz Huminové látky podporuji a ovlivnuji rust ve stejne mire jako auxiny, hormony.
Huminové látky
Jako humáty jsou obvykle označované směsi fulvonových kyselin, huminových kyselin a huminů. Rostlině umožňují snazší příjem živin, stimulují tvorbu kořenového vlášení, díky kterému rostlina lépe absorbuje vodu a živiny, podporují fotosyntézu a zlepšují vlastnosti půdy. Stimulují růst rostlin v míře srovnatelné s fytohormonem auxinem.[5]
Tak ted si nejsem jisty jesli mam jet od zacatku a tyhle prcky zlikvidovat nebo jesli to je mam uz nechat.
Nerad bych mel na balkone stromy s patry daleko od sebe.
Jako ja bych se priste vykaslal na moreni semen ( to delam u rajcat v algahuminu ). Tady pouzivam jen rhizotonic a neni problem. Dej tam zarivku na chvilku a budou ready