Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestávám kouřit,kdo se přidá??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15
Autor
Téma 
Lawor
Stálý Člen

Karma uživatele Lawor - 93% PěstitelskáKarma uživatele Lawor - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

grooower
Kdo by se stresoval vždyť o nic nejde ;-) Hlavně aby byly obě strany spokojený :-)
Sorry za OT

1. Special Queen 400W DS120
2. Northern Lights 400W DS120
3. BigBud - AirPot coco drip 600W
TESLA PowerWall - baterie pro domácnost
4. Killer Queen - AirPot coco drip 600W

Old Post 08-02-2017 v 16:34 PM
Lawor je offline   Profil uživatele Lawor   Find more posts by Lawor   Foto galerie člena Lawor   Click here to Send Lawor a Private Message   Add Lawor to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lawor! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aprill
Nový Člen

Karma uživatele Aprill - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Dobrý den. Přestal jsem kouřit.

Old Post 27-03-2017 v 17:29 PM
Aprill je offline   Profil uživatele Aprill   Find more posts by Aprill   Foto galerie člena Aprill   Click here to Send Aprill a Private Message   Add Aprill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Zdravím
Tak paráda.A kdy teď,nebo už je to dýl?A nějaký info nebo jen tak??Ať se daří...
Já pořád nekouřím a snad sem teda z nejhoršího venku a do huby už to nevemu.....snad...Občas tak jednou za týden mám takovou krušnou patnáctiminutovku
A co ostatní??
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 27-03-2017 v 18:00 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miravlak
Stálý Člen

Karma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

zdarec,momentálně se o to taky pokouším po cca 10 letech už mě to začlo s prominutím srát měl sem tabák ( 40g) na cca 3-4 dny,ale když byla akce nedělalo mi problém ten tabák do rána stáhnout posledních 10 dnů dávám 1 ráno než jdu do práce a 1 večer ... jinak sem měl třeba 10-15 za den,čekal sem horší "absťák" a dá se to vklidu vydržet od dalšího týdne plánuju vysadit i ty 2,tak su zvědav ... ale jak říkáte u toho pivka je to utrpení (aspoň pro mě teda) držím palce,mějte se

Old Post 05-04-2017 v 14:38 PM
miravlak je offline   Profil uživatele miravlak   Find more posts by miravlak   Foto galerie člena miravlak   Click here to Send miravlak a Private Message   Add miravlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BeginerPeto
Nový Člen

Karma uživatele BeginerPeto - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Zdravim bruno! Tak ja som fajcil asi 10 rokov. Jedneho dna som povedal dost. Nasiel som vnutornu motivaciu, prepac ale tu si necham pre seba a bolo hotovo. Priznam sa aj dnes ked idem rano do prace a prejde okolo mna niekto s cigaretkou....ten zavam tabaku rano...ta vona....clovek by si veru hned jednu dal. Ale potom musis spomenut na tie abstaky a cim si presiel a coho si sa uz vzdal a povedat si ze by si bol iny .... aby si pre jeden tabakovy sluk vsetko hodil do kosa :-) pamataj boj este len prichadza. Nie je problem prestat ale zase nezacat! Dnes je to viac nez rok a veru spoko :-) Drzim palce :-)

Old Post 05-04-2017 v 21:30 PM
BeginerPeto je offline   Profil uživatele BeginerPeto   Find more posts by BeginerPeto   Foto galerie člena BeginerPeto   Click here to Send BeginerPeto a Private Message   Add BeginerPeto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

Nerad se mi to priznava ale jellikoz nesnasim lzi, tak musim bohuzel priznat ze uz 3 dni zase cigara hulim a co vic, zacal jsem jeste navic hulit i SS.
Klanim se pred kazdym kdo to vydrzi a znovu nezacne.

Old Post 06-04-2017 v 07:59 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazo
Stálý Člen

Karma uživatele Kazo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Kazo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Kouril jsem cca 17let. Od znameho jsem se dozvedel o biorezonanci ktera mu pomohla, tak jsem si na ni zasel. Od prvniho dne jsem prestal mit chut na cigaretu a zapalit si. Nekourim neco pres mesic a jsem spokojeny. Takze pokud chce nekdo prestat kourit a nema pevnou vuli tak vrele doporucuji biorezonanci.

Old Post 06-04-2017 v 08:52 AM
Kazo je offline   Profil uživatele Kazo   Find more posts by Kazo   Foto galerie člena Kazo   Click here to Send Kazo a Private Message   Add Kazo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Zdravím
Medi veliká škoda,cítím s tebou.Snad to příště vyjde, můžeš vyzkoušet ten champix nebo tak. Každopádně je fajn že nám tu přiznáš jak to je bez lží a blbých keců.Vážím si takových lidí-respekt.
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 06-04-2017 v 08:59 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 129

Kazo, nechci te vubec brat iluze...po biorezonanci jsem nekouril cca 3-4 mesice. Biorezonance je zalozena jen na tom ze veris tomu co te na te Biorezonanci vlozily do hlavy za informace. Cemu mozek uveri toho se da celkem snadno dosahnout.
Byla o tom reportaz ve zpravach ze je to podvod na mozek. Rikaly tam ze z cca 1000 lidi co prestane kourit mysleno vseobecne ,tak nakonec vydrzi jen jeden jediny clovek. Nejkritictejsi jsou prvni 3 roky.
Ale drzim vsem samozreme palce ! Je to narocny , obdivuji a zavidim kazdemu kdo to nakonec dokaze.

Old Post 06-04-2017 v 09:03 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazo
Stálý Člen

Karma uživatele Kazo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Kazo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

V pohode. Iluze mi neberes. Uprimne je mi totalne jedno co to se mnou udelalo. Neuskodilo mi to a kourit nekourim. To je pro me rozhodujici.

Old Post 06-04-2017 v 09:43 AM
Kazo je offline   Profil uživatele Kazo   Find more posts by Kazo   Foto galerie člena Kazo   Click here to Send Kazo a Private Message   Add Kazo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás